xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yasal degil ondan insanlar link vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 şu anlattığınla ilgili tek kaynak o resim, link vs yok. olsa kontrol edebiliriz belki. bu durumda teyzem söyledi seviyesinde bi iddia malesef. en basitinden aynı videonun farklı isimdeki versiyonları duruyor, onlar da neden sıkıntı yok? açıkçası inanmıyorum ben o habere o videoya erişimin engellendiğini kendim görene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Gosterilen video bu: www.youtube.com/watch?v=O6HO-EX-Ol0 Turk ip ile girince cikiyor. Cookie temizlemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 açılıyor o url bende. hola vs yok onu da belirteyim baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 türkçe mi kullanıyosun ingilizce mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Language: English Country: Worldwide Safety: Off en alttakileri soruyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bende bu çıkıyor ilgili videoya girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 normal açılıyor bende. ama o youtube logosunun yanındaki TR yazan yer boş benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar