riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 senko said: monoscope said: İşverenler acaba çalışanların maaş dışında bişey için çalıştığı düşüncesine kapılıyor mudur merak ediyorum. kapılmıyor arada ekip ruhu oheheoy diye gazlar var ama bunu ne çalışan ne işveren yiyor ha yiyen salaklar var onlar da düşük ücrete deli gibi çalışıyorlar Katılmıyorum. Yiyen salaklara giriyorum sanırım... İşveren eğer çalışanları sadece maaş ile bağlamaya kalkarsa, çok acı şekilde yapacağı tüm orta vadeli planları suya düşer, ki düşüyor. Rakip firmanın bu stratejiyi farketmesi durumunda doğrudan seni batırmaya oynar; kilit işlerdeki elemanlarını alıp, işleri üzerine çeker. Hakkaten batarsın böyle bir politikayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 şöyle bi kariyer bölümü olsa keşke, hem iş ilanlarını yazsak hem kariyerle ilgili şeyleri konuşsak etsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar