Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hotaru no haka a.k.a grave of the fireflies

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

öfff perişan oldum ya.. bir-iki sahne biraz daha uzasa durdurup katıla katıla ağlayacaktım da o kadar yoğunlaştırmamışlar tek bir sahnede..

işte bu yüzden sevmiyorum dramları.. yaşamın doğası gereği sevincin zor, üzüntünün kolay erişildiği bir dünyadayız.. bir de böyle birşey seyredince bunalıma giriyor insan..

izleyin, izleyin ama ibret almak için..

püff..

ekleme: yukarıda japonların çinlilere yaptıkları filan denmiş de zaten burada son derece objektif bir yaklaşım var konuya. amerikan filmlerinde olduğu gibi "onlar hep haksız biz hep haklıyız" bullshit'i yok, oradaki çarpık düşünceli sürüyle insanın da portreleri resmedilmiş..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 24 Aralık 2004 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aaaah Uhhh!! Bunu seredipte aalamayana insan demem yaw ben! Doaüstü bişi derim... (Yırtim böle yazip, azar neyim yemiyim dimi yeew eahhihe) İnsanolunun damarına basar lem böle bişi... O ufacık anlar nasıl olduğu gibi, sevgi ve ilgi dolu muhteşem bir biçimde anlatılmış hayretler içerisinde kaldım... Tam bi krizden çıkıyorum derken öbür krize girdim... İşkeence görmek istemeyenlere tavsiye etmiyorum, hele bi de duygusalım, herşeye aalarım diyenler uzak dursunlar... Acırım walla size.. Eğer yok ben aalamak istiom seredecem diyorsanız, yanınızda kimse olmasın; karizmayı yere indirmemek için kendinizi tutunca bademcikleriniz balon oluo, doktorda bulursunuz kendinizi :) Benden söylemesi...[signature][hline]I am between Love and Hate: Cheeringup snowmans with my warm scarf in winters, sticking-on falling leaves back in autumns, wiping away the tears made of dews on buds with my handkerchief in springs, smiling at the sun when she looks at me above the white clouds in summers.(Maybe it was Santa who wrote it hehehe)/I-AM-LOST!!! Im in deep n goin deeper, am i gonna die? Dunno... But ive got hope, im gonna start breathing again, and smell the sweet breeze of life... (Je toujours espere, personne ne vivre sans espoir c'est pourquoi on dois continue a esperer.)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 11 ay sonra ...
10 yıl önceki mesajıma baktım da nedense o zaman yazmamışım. geçenlerde arcane, knox, bonecrusher ile konuşurken hatırladım gene. bunda beni en çok sinir eden ve üzülmemi engelleyen şey çocuğun üç paralık gururu için kendilerini o duruma düşürmesi olmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...