Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi için otomatik su kabı

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Miniyi kurdum ve kurduğum andan itibaren en ufak sorun yaşamadım. Akan su miktarını ayarlayabiliyorsunuz ama zaten alttaki kap kısmından da içebiliyor isterse kedi. Mini modeli 2 kedi için ufak gelebilir toplam su miktarı 1.2lt oldugundan ama avantajı cidden az yer kaplıyor olması.
Memnunmuyum derseniz evet baya işe yaradı. En basitinden artık her tuvalete girişte acınaklı gözler ile musluga bakan kedi figürü yok ortada :P ve kedinin bolca su içiyor olması da cabası.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.petburada.com/U11847,134,drinkwell-avalon-seramik-su-pinari-2-lt-otomatik-mama-ve-su-kaplari.htm

Ben de şimdi bunu sipariş ettim. Drinkwellin en son modeli. 2 lt. su kapasitesi var.

Büyük oğlumun idrar yolu problemi oldu. Tekrar nüksetmesinden korkuyorum. Umarım bu çeşme ile bol bol su içer.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi forumda bir başlık var ama bulamadım. Aratmak lazım.

Tuvaletinin önünde çömelmiş çiş yapmaya çalışıyor ama yapamıyordu ve ağlıyordu. Veterinere götürdüm. İdrar kesesi ağzına kadar dolu. İdrar yolu tıkanmış. Kısırlaştırılmış ve kuru mamayla beslenen çok sıvı almayan kedilerde çok sık rastlanıyor.

En çok bu yüzden almak istedim zaten. Ne kadar bol su içerse, o kadar az taş birikimi oluyor. Aslında ıslak mama verip hiç kuru vermemek lazım. Bir arkadaşım iki kedisine mamalarını kendi hazırlıyordu. Üşenmesek yapsak ne güzel olur işte ama. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

İdrar yolu problemini nasıl teşhis ettiniz yani belli bir belirtisi var mı kedilerde?

idrar yaparken bağırıyor yanmadan dolayı

şüphelendiğinde özel kumunu alıp kullanabilirsin, iğrenç kokuyor ama idrar yaptığında değerlerde sıkıntı varsa kumun rengi değişiyor sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

İdrar yolu problemini nasıl teşhis ettiniz yani belli bir belirtisi var mı kedilerde?

çok daha sık gidiyor çişini yapmaya ve bağırıyor yaparken. bi de daha az yapıyor. topaklanan kum kullanıyorsan normale göre çok daha küçük oluyor topaklar. ileriki seviyelerde kan da olabiliyor çişindi. oraya geldiyse durum acilen götürmen lazım veterinere.
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

ya benim kedi hala kuma yapmıyo çişini, sadece kakasını yapıyo kuma nabıyo bu amacı ne. çişi gelince cama gidip miyavlıyo açmazsan salıyo buldugu yere

çişini peçeteyle silip o peçeteyi kuma koy, sonra kediciği miyavladığı zaman kuma bırak, o peçeteyi koklatmaya çalış belki çözüm olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...