DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Başlık aradım ama bulamadım. Var mı evinde kullanan? http://www.petburada.com/drinkwell-orginal-su-pinari-1-5-litre Bunu düşünüyorum ama? Feedback lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ben kız arkadaşımın kedisi için Drinkwell Platinum almıştım, bu Classic modelinin bir üst modeli. Arada 35 lira falan farkediyor ve çok daha iyi, çok daha sessiz ve kedinin ilgisini çekecek nitelikte. Gayet memnun kalmıştı, kedinin de çok hoşuna gitmişti tavsiye ederim yani sorunsuz güzel bir şey. http://www.petfoni.com/Detail/24948/Drinkwell-Platinum-Su-Pinari-Selale-5-Lt Sadece 8 haftada bir filtresinin değişmesi ve arada temizlenmesi gerekiyor o kadar. arkadaspet isimli siteden almıştım ama orada tükenmiş sanırım başka yerlerde vardır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Bu petfoni güvenilir mi acaba? Başka siteler 250TLye satarken bunlar 190a satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bilmiyorum o siteyi hiç kullanmadım aslında ben arkadaspetten almıştım 199'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 drinkwell kullaniyorum. memnun degilim. benim kedi su kabi civarina tuvaletinden kum tasir. bu normalde bir sorun olmaz iken burada akan suya patisi ile dokunmaya calisiyor ve icine kum dokuyor. ayrica zaten normalde de suyun da icine bolca kil doker. filtre yukari pompalanan sudan temizliyor bunlari ancak su haznesinde kalanlar kaliyor. ayrica su ekleye ekleye gitmek gerekiyor ancak taze suya aliskin kedimde bu mesele. gunde 2 kez suyu degistirilir. oyle alistirdim cunku zamaninda. dolayisi ile 2. gunden itibaren bir daha icmek istemiyor. makinanin fisi cek butun suyu dok. yeni su koy. yerine geri getir. tekrar fisi tak. mesele. evde yokken de calistirmaya korkuyorum, zira kedi bu. fiste su icinde cihaz. ne halt yiyecegi belli olmaz. bir de filtresi 4 hafta gidiyor. o nedenle ara ara filtre masrafi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paladium daki pet shop tan 200 tl lik olani almistim. Uc taneydi. 100 tl 200 tl 400 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 @Namessar Dibinden mi içiyor senin kedi suyu? Normalde akan kısmından içmesi için yapılmış ama. Kediler de cins cins tabi gjkhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Bende niyetlenmiştim alamaya ama prize ihtiyaç duyması ve filtre değişimi yüzünden vazgeçtim. Filtresi ucuz değildi yanılmıyorsam. Bir de bişi sorucam bu nane sürekli akıyormu yoksa kedi yaklaşınca falan mı akıyor. Yani sürekli ise adamı ruh hastası edebilir ses :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bizimki canı taze istiyince musluğa gelip gırr mırr yapıyo,bundan alsak yine öyle yapıcak biliyorum o yüzden almıyorum,hemde fakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Bizimkide her el yıkamamızda gelip musluktan içiyor. Prize yakın bi yerde olsa yenek kabı falan alabilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 çok gerekli bi alet değil bence. kediye günde 2 kere su koymak zor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Namessar said: benim kedi su kabi civarina tuvaletinden kum tasir. bu normalde bir sorun olmaz iken burada akan suya patisi ile dokunmaya calisiyor ve icine kum dokuyor. ayrica zaten normalde de suyun da icine bolca kil doker. ahah çok sorunlu kedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Absolut said: Bende niyetlenmiştim alamaya ama prize ihtiyaç duyması ve filtre değişimi yüzünden vazgeçtim. Filtresi ucuz değildi yanılmıyorsam. Bir de bişi sorucam bu nane sürekli akıyormu yoksa kedi yaklaşınca falan mı akıyor. Yani sürekli ise adamı ruh hastası edebilir ses :P surekli akiyor bendeki. ama siddetini ayarlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 neutrino said: @Namessar Dibinden mi içiyor senin kedi suyu? Normalde akan kısmından içmesi için yapılmış ama. Kediler de cins cins tabi gjkhd akan kisimdan iciyor. ama hijyen meselesi yapiyorum ben. sonucta tuvalet kumu. akan su da dipten pompalaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bunun pillisi olsa ve hatta kedi yaklaşınca akmaya başlasa sadece harika olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Aluriel said: çok gerekli bi alet değil bence. kediye günde 2 kere su koymak zor değil Abi kediler iki oldu, yeni velet çok oyuncu, su kabını devamlı deviriyor. Faresini gidiyor, su kabını koyduğum yemekliğin altına tıkıyor, sonra onu çıkarayım derken suyu döküyor vs. Ne zaman eve gelsem su kabı boş, bi de ufaklık çok kıl döküyor. Bundan önemlisi catgenie almam lazım. Tuvaletleri devamlı kirli. Ne yiyip içiyorlar da bu kadar tuvalete çıkıyorlar anlamış diilim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Namessar sen hangi drinkwell modelinden kullanıyorsun? Mini-classic-platinum şeklinde 3modeli var bir de big dog modeli var ama o iri köpekler için. Platinum modelinde dediklerin olmuyor, kedinin patisinde kum bile varsa süzgeçte takılıyor ve suyu taze ve temiz tutuyor. Alacak arkadaşların içi rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 JestersTear said: Namessar sen hangi drinkwell modelinden kullanıyorsun? Mini-classic-platinum şeklinde 3modeli var bir de big dog modeli var ama o iri köpekler için. Platinum modelinde dediklerin olmuyor, kedinin patisinde kum bile varsa süzgeçte takılıyor ve suyu taze ve temiz tutuyor. Alacak arkadaşların içi rahat olsun. drinkwell dpf-220 benimkinin modeli. sunun tip olarak aynisi: http://store.petfountain.com/drinkwell-original-fountain bununla platinium arasinda su haznesi boyutu disinda bir fark yok. suzgec tipi ayni. benimkinde ekstradan su haznesi takilabiliyor, platinium zaten o hazne takilmis olarka dizayn edilmis. bir de tipi daha guzel. charcoal suzgec yukarda. dolayisi ile asagidaki pompa pisligi yukari basmadiysa, onun yerine havuzluga coktuyse bir sey filtrelenmiyor. platinium da bir de ekstradan motor filtresi var ama sadece motoru yakabilecek buyuk seyleri yakaliyor. kum ve kil gene geciyor. benimkinde o filtre yok. bir de platinin sesi cok daha az. original in sesi cidden fazla motorun. ancak yurt disinda aralarinda 20 dolar fark var, turkiye de aralarindaki fiyat farkini sormayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Classic versionu senin ki işte Platinum ile arasında dünya kadar fark var. Birincisi 160 liralık aleti 200 liraya alarak kazık yemişsin, ben platinum'u 200'e aldım. İkincisi classic'i ve platinum'u da deneme şansım oldu. Platinum çok çok çok daha sessiz çalışıyor classice göre ve o extradan bulunan filtre senin sandığından çok daha fazla işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 faturasini buldum simdi. 170 tl ye almisim. aldigim yerde platin yoktu. mini vardi, bu vardi bir de kopek resmi olan buyuk bir tane vardi. bir de bunlarin metal serilerinden bir tane vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ben kedinin suluğunu damacana pompasının altına koyuyodum pompaladıkca fazlası suluğa gidiyodu. malak gibi yani ama kedi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Malak ne abi, yalak mı demek istedin sdgşjklsd http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130314044042/factpile/images/6/69/Darth_Malak.jpg http://m2.i.pbase.com/g5/39/100839/2/119576992.fXGn9BNi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ahah malak ne lan. evet yalak demeye çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Üşenmez isem akvaryum pompalarından bu aleti DIY yapıcam bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Üşendim yapamadım hazırını aldım :P Mini olan modeli aldım akşama kurucam bakalım işe yarayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar