kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 evet gençler iyice kafamı silkti bu konu. iş yeri YTÜ Davutpaşa Kampüsünde(cevizlibağ), ev de beşiktaşta. evin kirası, ufaklığı ve biraz basıklığı sebebiyle evi değiştirmek istiyorum artık. ama bi türlü nereye taşınacağıma karar veremedim. tabi bunda kiraların da etkisi var biraz. anadolu yakasına geçmek çok mu zararlı olur sizce? diğer seçeneğim de dikilitaş tarafı. onun dışında pek bir seçenek üretemedim. otopark sıkıntısı olmayan nezih olarak nereleri önerebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 metro güzergahında takıl işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 aksaray havalimanı metrosu diyo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 fatih emniyetinde nezarete gir. kapısından direk metroyla gider gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 fikirtepeyi tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 yenibosna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 İncirli tarafına bak. Osmaniye'de falan kiralar nispeten ucuz. Metronun dibi, Taksim dolmuşlarına yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 evin uzaklığı demişsin davutpaşa demişsin sonra anadolu yakası demişsin. olmamış pek. ayrıca ek bilgi, emin olun anadolu yakasında bir bok yok. istanbul' da yaşam mücadelesinde altın kurallar diye konu yazacam yemin ederim. abi psikolojiniz bozulmasın istiyorsanız ev-iş ya da ev-okul arası yol 20-30 dakikayı geçmesin. günde 3 - 4 saat yola harcamak çok mantıksız. taşınamayanlar vs için dmeiyorum tabi. ama seçme şansın varsa günde 3-4 saat çok ya toplu taşıma ve trafik fetişin yoksa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Metro güzergahında ev bak mis gibi. Ben davutpaşa'ya üsküdar'dan geçtim 2 sene. Rahattı, dentur + kabataş + metro kombosuyla. Trafiğe takılmadan gidiyordum, ama öğrencilikte zaten takmıyorsun bu tip şeyleri. İş hayatına girince yolun yarattığı zaman kaybını anlıyorsun. Sırf bu yüzden istanbul'dan kaçtım zaten. 5 gün boyunca merkezde oturcam diye tecavüze uğramak yerine, işe yakın takıl, ev kirasından yaptığın profitle haftasonu taksiyle gezersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi işe yakın olunca zaten az olan arkadaşlara da uzak kalacağım. iyice asosyal olurum o zaman. o yüzden iki ucu boklu değnek durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bence iş yerine yakın veya iş yerine giden araçların güzergahına yakın bir yer seçmelisin. arkadaşlarınla her türlü görüşürsün akşamları. evin beşiktaş değil de gebzede olsaydı arkadaşın olmayacak mıydı? bence boşver arkadaşı falan kendi rahatını düşün kozalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 abi iş yeri uzak gibi duruyor da, sabah 25dk da gidiyoruz. akşam da en geç 1 saate geliyoruz. hayatım yolda geçmiyor yani. metrobüs alternatifim de var zaten lazım olursa. mart sonu çıkacağımı bildirdim. yavaştan ev bakmaya başlamam lazım. dikilitaşa bakacağım ilk etapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Avrupada kal bence hiç uğraşma. Şimdilik etkilemiyor diye düşünürsün ama ileride çok etkiliyor. Gerçi feragat etmeden bişeyde olmuyor. 4x4lük sosyal hayatın varsa ve avrupa yakasında bunu bulamayacaksan üsküdar civarı, acıbadem falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yok abi, olsa olsa 1x4 lük bir sosyal hayatım var. asfdfs. o kadar da kötü değil de, olanı da kaybetmek istemiyorum problem o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 üsküdar altunizade'de oturuyorum, burda da pek ucuz değil kiralar + evler 50-60 yıllık hep, ben 2 hafta aramıştım düzgün bulucam diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bahçelievlere bak diyefceğim de o kadar uzun zamandır gitmiyorum ki emin de olamıyorum ahasdf metro da var metrobüs de 2009 da muhit fena değildi (üniversite çevresi) kiraları bilemeyceğim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bu gidişle zuhuratbaba tarafına taşınacağım bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Zuhuratbabaya baktim bu geliste de pek begenmedim gordugum evleri. Atakoye bak en guzeli benim begendiklerim hep o tarafta cikti. Benimde bir basligim vardi bakabilirsin orada guzel 1-2 ev vardi. Karar verememistim bende haftaya geldigimde tekrar bakacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 20mt ötemdeki eve taşınıyorum. kullanım açısından istediğim gibi olduğu ve fiyatı da süper olduğu için kaçırmadım. ufak bi bahçeye bakıyo pencereler. beşiktaş gibi yerde daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar