Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taşınma vol.24232

kozalak

Öne çıkan mesajlar

evet gençler iyice kafamı silkti bu konu.
iş yeri YTÜ Davutpaşa Kampüsünde(cevizlibağ), ev de beşiktaşta.
evin kirası, ufaklığı ve biraz basıklığı sebebiyle evi değiştirmek istiyorum artık. ama bi türlü nereye taşınacağıma karar veremedim. tabi bunda kiraların da etkisi var biraz.

anadolu yakasına geçmek çok mu zararlı olur sizce? diğer seçeneğim de dikilitaş tarafı. onun dışında pek bir seçenek üretemedim. otopark sıkıntısı olmayan nezih olarak nereleri önerebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

evin uzaklığı demişsin davutpaşa demişsin sonra anadolu yakası demişsin. olmamış pek. ayrıca ek bilgi, emin olun anadolu yakasında bir bok yok.

istanbul' da yaşam mücadelesinde altın kurallar diye konu yazacam yemin ederim. abi psikolojiniz bozulmasın istiyorsanız ev-iş ya da ev-okul arası yol 20-30 dakikayı geçmesin. günde 3 - 4 saat yola harcamak çok mantıksız. taşınamayanlar vs için dmeiyorum tabi. ama seçme şansın varsa günde 3-4 saat çok ya toplu taşıma ve trafik fetişin yoksa eğer.
Sosyal ağlarda paylaş

Metro güzergahında ev bak mis gibi.

Ben davutpaşa'ya üsküdar'dan geçtim 2 sene. Rahattı, dentur + kabataş + metro kombosuyla.

Trafiğe takılmadan gidiyordum, ama öğrencilikte zaten takmıyorsun bu tip şeyleri.

İş hayatına girince yolun yarattığı zaman kaybını anlıyorsun. Sırf bu yüzden istanbul'dan kaçtım zaten. 5 gün boyunca merkezde oturcam diye tecavüze uğramak yerine, işe yakın takıl, ev kirasından yaptığın profitle haftasonu taksiyle gezersin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

bence iş yerine yakın veya iş yerine giden araçların güzergahına yakın bir yer seçmelisin. arkadaşlarınla her türlü görüşürsün akşamları. evin beşiktaş değil de gebzede olsaydı arkadaşın olmayacak mıydı? bence boşver arkadaşı falan kendi rahatını düşün kozalak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi iş yeri uzak gibi duruyor da, sabah 25dk da gidiyoruz. akşam da en geç 1 saate geliyoruz. hayatım yolda geçmiyor yani. metrobüs alternatifim de var zaten lazım olursa.
mart sonu çıkacağımı bildirdim. yavaştan ev bakmaya başlamam lazım. dikilitaşa bakacağım ilk etapta.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...