barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kesin vardır buradan bilen. mesela 3-4 arkadaş starbound oynamak için kursak. max 10 kişinin aynı anda online olacağı bir server kaça patlar? nerelerden bakmak lazım ucuz olsun diye. hiç anlamıyorum da bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kınaytçılara sor abi onlar pvp açıyo onlar bilir ele başları imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kınaytçıların serverı kadar iyi bişi gerek yok. starbound tarzı basit şeyler oynanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 amazondan alın oynayacağınız zaman işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://aws.amazon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 amazona baktık zamanında zaten. beleş serverı sanırım yetmiyor. hesaplamaya çalışmıştık. paralı olanı da kaça gelir bilmiyoruz. çok fazla ıvır zıvır ayarı var. bize ne lazım haberim yok. amazondan sonra belki diğer firmalar da ucuzlatmıştır filan. sorayım dedim buradakilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 on demand alırsınız. atıyorum önümüzdeki 3 saat boyunca oynayacaksınız, 3 saat kiralarsınız. ucuz olur öyle. http://aws.amazon.com/ec2/pricing/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 gerçi starbound nası bişey bilmiyorum, sürekli up olacak mı server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 aslında gerek yok gibi, nasılsa birlikte girip oynayacağız. ama olsa iyi olurdu. atiyorum biri geç gelir filan. diğerleri oynardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 surekli up olursa felaket pahalli ama ac-kapa ile ugrasacaksaniz en mantiklisi da kalici olarak saklanmasi gereken seyler varsa (minecrafttaki kalici ev arsa gibi), ona bir de ebs eklemekle falan ile ugrasmalari lazim degil mi ~~ herhangi bir vpsciden alirsaniz kaynagimi cok tukettin bb diyebiliyorlar, bazilarinda minecraft falan yasak zaten lowendtalk' dan game diye aratip sansini deneyebilirsin ote yandan http://lowendbox.com/?s=game&searchsubmit=Find Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Ben bunda minecraft pocket server'i acmistim. Duzgun calisana kadar bir iki mail atmak zorunda kaldim ama calisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 burst.net ten manchester lokasyonlu vps al. kınayt serverlerini oraya kuruyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar