Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 1,5 saat önce dattiri dattiri başladılar, bi mhp bi akp bi chp dinliyoruz. biri diyo BİR ISLIKTA SEEN ÇAAAAL DÜDÜDÜDÜDÜ öteki diyo GUTTULARDAN PARAAA CIKTIIII diğeri diyo HİZMET AAAĞĞŞIYIZIIIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ilacı rpg7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben de ezandan rahatsız oluyorum ama söylersem bir ayağımı hakkariye diğerini karsa bağlayıp kafamı izmire kadar atla çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bir insan 70 yıl yaşasa 127750 kere ezan dinliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Masakari said: Şunları rpg ile patlatsalar keşke yaa Masakari said: Geçen gene tinerciye rpg-7 sıkıyorum. Masakari said: 1 rpg ye bakar dikkat edin beyler,o aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Ren said: ben de ezandan rahatsız oluyorum ama söylersem bir ayağımı hakkariye diğerini karsa bağlayıp kafamı izmire kadar atla çekerler. Hehe burada ezan okuyamıyorlar holandalılar izin vermiyo, çok güzel bişey gün boyu sessizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 http://2.bp.blogspot.com/_dBCl-XfO9jY/TS2_CTDkBDI/AAAAAAAAAFg/Wr-OpKR31FM/s1600/Freeman.jpg WHAT WOULD DR. FREEMAN DO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 seçim arabaları rahatsız edici olsa da bir sokakta yapılan düğün değil. ertesi gün boyunca debuff oluyor üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ezan okunuyor ayağa kalk, sus, höyt diyenler daha sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 dinleye vr mı şunları çok merak ediyorum. bir seçim şarkısını başından sonuna dinleyen var mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Aslında içine küfürler konulup test edile bilinir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar