Eternal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Yok canım başka bi olay.. altı üstü microsoft dimi.Sokaktan ceviriyolar gelin çalışın abi diye ne var girmekte.[signature][hline]we modify worlds
armra Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 vasıfsızlık denilen bir olay vardır! onun dışında hiç kimse kimseyi yoldan çevirip şu işi yap demez! vasıfsız işçilerle bir sorunum yok ancak hemen hemen doğru düzgün her iş belli bir vasıf gerektirir zaten . (neyse)[signature][hline]
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 $imdi tek eliyle ctrl + alt + delete'ye basanı microsoftami aliiyorlar ? :lol:[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ee hızlı olmak lazım, her an gerekebilir.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mustafa Tatlı'nın avatarını buldum bende.[signature][hline]i love this game!Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 wow adam ustaymış be[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 lol. John nasıl yapıldığını göstermiş işte heh. 3 barnak yeterli.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail
yves Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ya bizim okulada(aaal) bu hafta geldiler bilkentten tanıtım amacıyla..bizden mezun olan bilkentlilerin şimdi nerde oluduğunu falan anlatıyodu adam..microsoftun araştırma labaratuvarlarında biri varmış ordaki tek türk..ama ms in genelinde pek çok türk var..hatta izlediğimiz tanıtım filminde adamın biri biz 40 bilkent mezunu ms in projelerine katkıda bulunuyoruz falan demişti..neyse tek el ctrl alt del olayı iyiymiş.. benim parmaklarım yetmiyo:)[signature][hline]Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to suffering.
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ben bu 15-16 dile takıldım, mantıken 15-16 tane farklı dile zaman ayırıp uğraşmaktansa tek bi dil üzerinde uzmanlaşmak daha mantıklı ama, neyse bakalm..[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ee abim de MS ten is teklif aldi hatta UPenn undergrad + master ini bitirir bitirmez calismaya baslicak, baya dil biliyo ama 20 dil bilmek onemli degil ki tek konsept bilmek onemli olan abim de Bill Gates ile tanisti, stajyetrlik yapinca MS de Bill Gates evinde BBQ partisi vermis yani oole ahim sahim bisi deil baya turk var MS de[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 normal bi klavye ile sol taraftaki ctrl alt ile end in yanındaki del e basılamaz ortadaki ctrl alt ile end in yanındaki del e basılabilir 20 tane programlama dili mi var ya ehue.iiymiş.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 soldaki alt+sagdaki ctrl ve end'in yanindaki del'e tek elle basiyorum.. asmis miyim?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hayir klavyen kucuk kiz vermezler sana olm[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 soldaki ctrl alt ile, en sağ alt köşedeki, 0 ile enter'ın arasındaki dele üç parmak kullanarak basabiliyorum. evet, yapıyorum.
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 çok windows kullanan insanlarda böyle yeteneklerin olmasına şaşmamak lazım.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 5 tane Türk yok MS da, yoktur yani 2 tanesini ben tanıyorum çünkü Software bölümünde yönetici / yazılımcılardan. Hatta Gülşenle sürekli mailleşiyorum yani, cüzdanımda kartı var çok karizmatik hehe =) Fakat, MS la işim olmaz. Apple'dan çalıp çırpıp en tepeye ulaşmış bi firma. Elimden gelse, XP kullanmayacağım ama el mahkum. Linuxla idare etmeye çalıştım eskiden, yapamadım. MMO oynuyorum çünkü. Ama gün gelecek, her yazılım Apple için çıkacak, ve o zaman ben G 18 imle ve Powerbook 17 mle akıcam ortamlara. Dünyanın en tatlı bilgisayarlarını yapıyor adamlar, ama yazılım yok ya =( [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! [Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Aralık 2004 04:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: mayfer, 28 Aralık 2004 03:33 tarihinde demiş ki: çok windows kullanan insanlarda böyle yeteneklerin olmasına şaşmamak lazım. Hahahaah süper =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Öne çıkan mesajlar