hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 sagara sousuke , 1. SERİNİN SONUNa kadar koruduğu ve kurtardiği chidori yi koruma görevine süresiz verilmiştir. bu sefer savaş alani üzerinde değil , okulda her an onunla olacaktir. tüm hayatini savaş eğitimi alarak geçirmiş bir askerin okul emirlerini yanlış anlamasi ile olaylar bu sefer daha da komik gelişir..... ayrica mecha kullanmak yerine 1 kişilik battle suit olarak fumoffu adli oyuncak ayinin kılığına girer....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 full metal panic'in dl'si henüz bitmedi (yeni sürümleri indireceğim diye kasıyorum e-mule'u ama fumoffu'nun görüntü kalitesi de keşke onun için de öyle kassaydım dedirtti) ama bütün sabah oturup bunu izledim, baya komik. baya baya komik hem de.. :-p komedi dışında başka bir olayı yok elbette ama onu da iyi kıvırmış, tebrik ediyorum kendilerini.. :) ha ayrıca, forza ecchi! :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bu sırada "Fumoffu" "Fullmetal Panic 2" değil zaten mangalarıda ayrı. Fullmetal Panic 2 2005 senesinde fullmetalin kaldığı yerden devam edecek olan anime (evet devamı geliyor yuppi) Tam ismide Fullmetal Panic 2 : The Second Raid[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bu fumoffu da devam etseymiş bari, 11 bölümü bir solukta izledim sonra da 11 bölüm daha olsaymış dedirtti.. :) mafyayı eğittiği bölüm aklıma geldi de.. said: -fumo fumo fumoffu fumofumo! -eki eki ne diyorsun babo? *!ayağına ayağına sıkar* -fumoffu! :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 çok komiktir bu ya. eğlenceli baya[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar