Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : "Full Metal Panic 2 - Fumoffu "

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

sagara sousuke , 1. SERİNİN SONUNa kadar koruduğu ve kurtardiği chidori yi koruma görevine süresiz verilmiştir. bu sefer savaş alani üzerinde değil , okulda her an onunla olacaktir. tüm hayatini savaş eğitimi alarak geçirmiş bir askerin okul emirlerini yanlış anlamasi ile olaylar bu sefer daha da komik gelişir..... ayrica mecha kullanmak yerine 1 kişilik battle suit olarak fumoffu adli oyuncak ayinin kılığına girer....[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
full metal panic'in dl'si henüz bitmedi (yeni sürümleri indireceğim diye kasıyorum e-mule'u ama fumoffu'nun görüntü kalitesi de keşke onun için de öyle kassaydım dedirtti) ama bütün sabah oturup bunu izledim, baya komik. baya baya komik hem de.. :-p

komedi dışında başka bir olayı yok elbette ama onu da iyi kıvırmış, tebrik ediyorum kendilerini.. :)

ha ayrıca, forza ecchi! :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sırada "Fumoffu" "Fullmetal Panic 2" değil zaten mangalarıda ayrı. Fullmetal Panic 2 2005 senesinde fullmetalin kaldığı yerden devam edecek olan anime (evet devamı geliyor yuppi) Tam ismide Fullmetal Panic 2 : The Second Raid[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

bu fumoffu da devam etseymiş bari, 11 bölümü bir solukta izledim sonra da 11 bölüm daha olsaymış dedirtti.. :)

mafyayı eğittiği bölüm aklıma geldi de..

said:
-fumo fumo fumoffu fumofumo!

-eki eki ne diyorsun babo?

*!ayağına ayağına sıkar*

-fumoffu!

:lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...