Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Birzamanlar zuxxi.com diye bir site vardı. Sanırım, 2000'li yılların başı falan. Türkiye'deki en baba geyiklerin döndüğü, en güzel edebiyat sohbetlerinin yapıldığı, filmler için en yerinde eleştirilerin yazıldığı bir siteydi. Bilenler bilir, tam bir efsaneydi. Hani ekşi mekşi daha ortalarda yoktu. Yada vardı ama tanınmıyordu. Zaman zaman google'da zuxxi'yi arar bakarım. Epeydir bakmıyordum. Genelde girdiğimde, site kapalı oluyordu. Fakat az önce yine bir baktım. eski yazıların arşivini falan koymuşlar. Duygulandım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 BALDIRBACAK VARDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hosmusunbosmusun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sanane.com vardı 15 yıldır bakımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sen ban yemişsin. bende açık http://i.hizliresim.com/eNpzjO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hatun potansiyeli nasıl pati gibi ise hiç bulaşmayak kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ftuff vardı denir birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar