Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ailenizin paladini ... :D Neyse ben baya zamanımı geçiricem oyunda çıkınca önce goldshire civarında sonra westfall lochmodan ve redridge civarında takılıcam zaten genel anlamda questler öyle sürüklüyor . Tek sorun NElerde çıkar işte onlarda gemiye atlayıp kıta değiştirsinler ... [Bu mesaj Dunedain tarafından 08 Aralık 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Dunedain sen guildde misin ?[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Zaten basladigimizda en fazla 20-25 kisi olabilicegimiz için suandaki paladin sayisi yeterli diye dusunuyorum.Ben kesin giricem sizi yanliz birakmam :) dunedain de kesin baslicak oyun çikar çikmaz diye dusunuyorum.Paladin degilde bizim priest e ihtiyacimiz var.çunku warrior yada hunterlar da tank olabilir.Warrior ne kadar olur o tartisilir ama hunter pet i ile halleder.Ama paladin den daha iyi heal edebilen yani priest sayisi çok az.Bizim esas priest e ihtiyacimiz var ozellikle holy priest[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Priest var zaten... Hunter nasil tank yapar ya? Ben mage olarak verdigim dps ile cekecegim aggroyu petiyle toplayamaz.. Onun peti sadece kendi solo yaparken aggroyu toplayabilir.. Gerci warrior ya da paladin olsa da aggro yine mage'de oluyor.. Warrior taunt yapsa da 6 sn. sonra yine mage'e donuyor moblar.. Paladin bufflari falan mage'e cok yariyor.. Ben en cok verimi 5 kisilik grupta 3 paladin'le aldim. O yuzden diyorum ki 45 kisilik grupta bu sayi oldukca az. Hele hele raid yaparsak savas cok kisa surer... Neyse oyun ciksin hallederiz artik.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bana priest'in aggro'su mage'e göre fazla gibi geldi genelde? hep ilk yatan ben oluyodum, gerçi hiç tecrübem yok, ilerde belki kaparım olayı. ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Priest'in de aggro'su dehset fazla.. Ama en azindan shield buyuleri ivir zivir falan var Priest'lerde... Bizim savunma namina hic bi olayimiz yok.. Ilk ve en cok biz cloth giyenler geberiyor zaten.. Ama grup iyi olunca aggro ayarlaniyor..[signature][hline]Seek & Destroy [Bu mesaj Elufulec tarafından 08 Aralık 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Elufulec, 08 Aralık 2004 18:06 tarihinde demiş ki: Hunter nasil tank yapar ya? Ben mage olarak verdigim dps ile cekecegim aggroyu petiyle toplayamaz.. Onun peti sadece kendi solo yaparken aggroyu toplayabilir.. Warrior taunt yapsa da 6 sn. sonra yine mage'e donuyor moblar.. pet in de taunt u var sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bende agrroyu alıyodum hep nedense yada oynadıgım adamlarda is yoktu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Guild Portal Sitesi Üye Listesi: 1- Archon - Human Mage. 2- Daggerfall - Nightelf Hunter. 3- Shinzawai - Dwarf Rogue. 4- NetMaster - Nightelf Warrior. 5- Revhas - Human Warrior. 6- Rinen - Nightelf Paladin. 7- Elufulec - Gnome Mage. 8- toprak - Human Mage. 9- Mirage - Nightelf Priest. 10- Gwyneth - Nightelf Rogue. 11- Iluvatar - Dwarf Priest. 12- Nistesus - Dwarf Rogue. 13- Manatox - Dwarf Hunter. 14- Strencher - Human Rogue. 15- Rmeika - Dwarf Warrior. 16- Xaenin - Nightelf Rogue 17- Elros Feanor - Nightelf Warrior. 18- game947 - Gnome Mage. 19- Torbash - Human Paladin. 20- Blinky - Nightelf Hunter. 21- tunca - Nightelf Hunter. 22- Malibu - Nightelf Rogue. 23- Charles - Gnome Mage. 24- UnknownTR - ? ? 25- Earendil - Nightelf Hunter. 26- Gliraniel - Human Warrior. 27- Lilien - Nightelf Druid. 28- xieon - Gnome Mage. 29- Smanchi - Nightelf Rogue. 30- Elwein - Nightelf Hunter. 31- Remus - Human ? 32- Abyss - Nightelf Hunter. 33- Granis - Human Paladin. 34- Engin2 - Nightelf Priest. 35- yigido - ? ? 36- homoid - Human Paladin. 37- Leatrul - Nightelf Hunter. 38- Skroce - Nightelf Priest. 39- Ganthalas - Nightelf Druid. 40- Azmodai - Dwarf Warrior. 41- CrayTotem - ? ? 42- PUMA - Nightelf Druid. 43- Bloodmaster - Dwarf Hunter. 44- preas - Human Mage. 45- Legos - Nightelf Hunter. 46- Dunedain - Human Paladin. buna göre; * guildde race olarak 21 nightelf, 11 human, 7 dwarf ve 4 gnome var. * guildde class olarak 10 hunter, 8 rogue, 7 mage, 6 warrior, 6 paladin, 4 priest ve 3 druid var. * guildde 4 kişinin class'ı belli değil. * guildde 3 kişinin race'i belli değil. ayrıca, yakında guild çalışmaları vol. 2 adlı topicimizle aldığımız bazı kararları burada sizlere sunacağız.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 09 Aralık 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 guild de voting sonuçlarını nasıl oğrenecem, portal sitesinde bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben de oynamayı düşünüyorum haziran itibariyle. Tarist Human Paladin[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levitan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bende büyük ihtimalle birkaç arkadaşla oynıycaz Levitan - Human/Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: elladan, 11 Aralık 2004 10:26 tarihinde demiş ki: guild de voting sonuçlarını nasıl oğrenecem, portal sitesinde bulamadım Voting sayfasında, anket isminin başındaki yere tıkla.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Qui, 12 Aralık 2004 12:31 tarihinde demiş ki: said: elladan, 11 Aralık 2004 10:26 tarihinde demiş ki: guild de voting sonuçlarını nasıl oğrenecem, portal sitesinde bulamadım Voting sayfasında, anket isminin başındaki yere tıkla. demek casusluk yapıyodun bizim sitede =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 e geçmiş oylamalar yazmıyo ama. bari guild ismi nooldu onu sööle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Guild ismi Anatolian Sunrise olmuştur.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 nasıl yani?? Benim bildiğim oylamalarda warcraft evreninden bir isim seçileceği çıkmıştı.şimdi nasıl anadolu grubundan bir isim guild adı oluyor??[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Anadoluluyukh diyosunuz yani :) Ben sizin yerinizde olsam "Mardin Elfleri" koyardım. *taunt eder*[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 12 Aralık 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 eğer guildportal forumlarını takip etseydin, çoğunluğa göre kararın değiştiğini görürdün bazı nedenlerden dolayı. yakında host + domain alıp devam edeceğiz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 doğru bu aralar fazla takip edemedim.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yeni isminizle başarılar.. :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Uzun zamandan beri düşünüyordum girsemmi girmesemmi diye. Sonunda karar verdim Pati ailesi benide arasında görecek Valandir Nightelf Warior[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: _Dalamar_, 12 Aralık 2004 22:26 tarihinde demiş ki: "Mardin Elfleri" ölecem akşam akşam:D:D:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: _ILuVaTaR_, 12 Aralık 2004 21:41 tarihinde demiş ki:demek casusluk yapıyodun bizim sitede =P Guild portalı rüyanızda görüp kullanmaya başlamadınız galiba, bir düşün bakalım nerden çıktı :))[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 biraz ağır kaçmadımı? neyse..:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar