Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ahaha siz redbaronun kusuruna bakmayın :D bu arada tabiki bunlar hep şaka önemli olan eğlenmek burda kimse böle ezicez laflarından filan alınmasın bunlar tamamen eğlence olsun die yapılan seyler[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mirage teşekkür ederim... Sanırım Coldwind weya Azmo kurmassa bende solo takılıcam... Çünkü otorite sağlanamassa etraf gıcık kaynar... Bi lamer çıkarda türk diye alınır diye korkuyorum.. Türkte olsa ayırım yapılmalı bence seviyeli bir guild için.. Buda görünürde çok zor benide korkutan düzensiz bir toplum..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 azmoyu ikna edip yaparım bişiler ben. emir beeey yok öyle kaçmak! hem eu alliance guildi forumunun altına mesaj at, hem de ben guilde girmicem üstelik dwarf olucam de. çökeriz sana topluca :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Guild Portal Sitesi Üye Listesi: 1- Archon - Human Mage. 2- Daggerfall - Nightelf Hunter. 3- Shinzawai - Dwarf Rogue. 4- NetMaster - Nightelf Warrior. 5- Revhas - Human Warrior. 6- Rinen - Nightelf ? 7- Elufulec - Gnome Mage. 8- toprak - Human Mage. 9- Mirage - Nightelf Priest. 10- Gwyneth - Nightelf Rogue. 11- Iluvatar - Dwarf Priest. 12- Nistesus - Dwarf Rogue. 13- Manatox - Dwarf Hunter. 14- Lathander - Nightelf Hunter. 15- Strencher - Human Rogue. 16- Rmeika - Dwarf Warrior. 17- Xaenin - Nightelf Rogue 18- Elros Feanor - Nightelf Warrior. 19- game947 - Gnome Mage. 20- Torbash - Human Paladin. 21- Blinky - Nightelf Hunter. 22- tunca - Nightelf Hunter. 23- Malibu - Nightelf Rogue. 24- Charles - Gnome Mage. 25- UnknownTR - ? ? 26- Earendil - Nightelf Hunter. 27- Gliraniel - Human Warrior. 28- Lilien - Nightelf Druid. 29- xieon - Gnome Mage. 30- Pirvan - Human Paladin. 31- Smanchi - Nightelf Rogue. 32- Elwein - Nightelf Hunter. 33- Remus - Human ? 34- Abyss - Nightelf Hunter. 35- Granis - Human Paladin. 36- Engin2 - Nightelf Priest. 37- yigido - ? ? 38- homoid - Human Paladin. 39- Leatrul - Nightelf Hunter. 40- Skroce - Nightelf Priest. 41- Ganthalas - Nightelf Druid. 42- Azmodai - Dwarf Warrior. 43- CrayTotem - ? ? 44- PUMA - Nightelf Druid. buna göre; * guildde race olarak 21 nightelf, 9 human, 6 dwarf ve 4 gnome var. * guildde class olarak 9 hunter, 8 rogue, 6 warrior, 6 mage, 4 paladin, 4 priest ve 3 druid var. * guildde 6 kişinin class'ı belli değil. * guildde 3 kişinin race'i belli değil.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 06 Aralık 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ben US den vazgeçtim EU oynıcam benide yazın dwarf hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bizim guild resmen night elf guildi olucak heheh olaya bak 21 tane night elf var :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 oh oh, daha ne olsun :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hem elf dısı ırk fazla yok hem de hala yetersiz sayıda priest/paladin imiz war, druid desen içler acısı. farkındamısınız bilmiyorum ama numunelik bir tane bile warlock yok. bir arkadasım daha tam karar vermemisti bari onu yapalım da renklilik artsın...[signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Benide yazin :) Human/mage acicam buyuk ihtimalle, dusuk ihtimallede olsa Human/Warriorda olabilir[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Beyler uyanin artik....Girin siteyede voting bolumunden oylamaya katilin.Bitsin su vote olayi 40 kusur kisi klana giricem diyo karakterini yazio o kadar...Ne kadar usengeçsiniz ya... 12 kisi oy vermis klan adi için o kadar.Hadi canlanin artik... Nasil uye olucaginida yaziyo onceki sayfalarda bilmeyenlerde okusun halletsin artik sunu...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Gerçekten de Granis in söylediklerine katılmamak elde değil.Bi kere Guild sitesine katılım çok çok düşük,yanklaşık 10 kişi tartışmalara katılıyor 40 kişiden ,gene okadarı oylama yapıyor.Maalesef Guilde katılmala iş bitmiyor biraz aktif olmalısınız ve en azından oylamalara katılmanız gerikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Abicim heycanlısınız anliyorumda ne bu gaz. Daha kaç var çikmasina :) (oyumu verdim ha;) )[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bırakın katılmasınlar, guild ismi kötü tarzında bir itiraz hakları olmayacak böyle devam ederlerse.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Hmm sanırım benim de olmam gerekli artık bu oluşumda... Legos Night Elf Hunter Level 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 İsmim kalabilir ya da silebilirsiniz. Horde ya da Alliance konusunda şu anda kararsızım ama horde açacağım sanıyorum ki. Bu nedenle Pirvan-Human Paladin artık masal olmuştur. Sebebi de ortama alışamayışımdır. Tanıdığım insanların olduğu bir tarafta olacağım sanıyorum ben ve arkadaşlarımdan size saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 alliance şimdiden dağılmaya başladı..:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 birkac kisinin cikmasiyla dagilacak falan degiliz.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bence lvl 1 olduunu yazıcakken eli titremiş.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Maedhros_Laorx, 06 Aralık 2004 22:27 tarihinde demiş ki: alliance şimdiden dağılmaya başladı..:D Alliance dağılmaz vatan bölünmez ! :) [signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 07 Aralık 2004 09:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bu guild çalışmasını daha yeni gördüm ben de üye oldum siteye ve server türü için oy verdim ama guild ismi için voting'de herhangi birşey bulamadım kaldırdınız mı acaba forumlara daha yeni göz gezdirmeye başladım guild master kim olsun dayım daha... neyse ben de eu alliance oynayacağım için katılacam size çok büyük bir ihtimal... tabi pvp sereri seçilirse ki oyle gozukuyor... guild ismi sonuçta pek farketmez ama swgdeki imperial pilot birimi Storm Squadron veya Black Epsilon bence güzel isimler her ne kadar imperial de olsalar bence bunlarla biraz oynama yaparak gayet güzel ve karşı tarafa korku verici bir isim yaratılabilir... tabi her ne kadar bu oyunun space expansion'u çıkmıcak olsa da :P[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Voting bölümüne gir Guild ismi ne olsun? -- asama 1. yazacak en üstte.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Guild Portal Sitesi Üye Listesi: 1- Archon - Human Mage. 2- Daggerfall - Nightelf Hunter. 3- Shinzawai - Dwarf Rogue. 4- NetMaster - Nightelf Warrior. 5- Revhas - Human Warrior. 6- Rinen - Nightelf ? 7- Elufulec - Gnome Mage. 8- toprak - Human Mage. 9- Mirage - Nightelf Priest. 10- Gwyneth - Nightelf Rogue. 11- Iluvatar - Dwarf Priest. 12- Nistesus - Dwarf Rogue. 13- Manatox - Dwarf Hunter. 14- Lathander - Nightelf Hunter. 15- Strencher - Human Rogue. 16- Rmeika - Dwarf Warrior. 17- Xaenin - Nightelf Rogue 18- Elros Feanor - Nightelf Warrior. 19- game947 - Gnome Mage. 20- Torbash - Human Paladin. 21- Blinky - Nightelf Hunter. 22- tunca - Nightelf Hunter. 23- Malibu - Nightelf Rogue. 24- Charles - Gnome Mage. 25- UnknownTR - ? ? 26- Earendil - Nightelf Hunter. 27- Gliraniel - Human Warrior. 28- Lilien - Nightelf Druid. 29- xieon - Gnome Mage. 30- Smanchi - Nightelf Rogue. 31- Elwein - Nightelf Hunter. 32- Remus - Human ? 33- Abyss - Nightelf Hunter. 34- Granis - Human Paladin. 35- Engin2 - Nightelf Priest. 36- yigido - ? ? 37- homoid - Human Paladin. 38- Leatrul - Nightelf Hunter. 39- Skroce - Nightelf Priest. 40- Ganthalas - Nightelf Druid. 41- Azmodai - Dwarf Warrior. 42- CrayTotem - ? ? 43- PUMA - Nightelf Druid. 44- Bloodmaster - Dwarf Hunter. 45- preas - Human Mage. 46- Legos - Nightelf Hunter. buna göre; * guildde race olarak 22 nightelf, 10 human, 7 dwarf ve 4 gnome var. * guildde class olarak 11 hunter, 8 rogue, 6 warrior, 7 mage, 4 paladin, 4 priest ve 3 druid var. * guildde 6 kişinin class'ı belli değil. * guildde 3 kişinin race'i belli değil.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 oha abi süper 40+ kişi var helal valla 25 kişi gelse bu bile başarı umarım bu kişilerin hepsi gelir[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 başlangıçta katılım %25 i geçerse bu bile büyük başarı olur kanaatindeyim, ama pati bünyesindekiler er yada geç oyunda bi şekilde buluşup, kaynaşıcaktır :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor [i][b]WoW Site -> TurkishWoW[i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bu arada paladinlerin yeterli sayida olmadigini soylemeliyim.. paladinler bufflariyla, healleriyle ya da tank olarak gruba cok yarar saglar.. paladin az sayida olursa herhangi bir raid/guild war durumunda pek dayanamayiz.. beta tecrubelerime dayanarak soyluyorum bunu. hani kimse secmezse ben sececem yani kacari yok.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar