Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW EU - Alliance Guild çalışmaları vol. 1

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

said:
KahN, 04 Aralık 2004 18:14 tarihinde demiş ki:
Alliance guıldını daha da guclendırmek ıstersenız! Avaturkdekı forumlara bır bakın, orda boyle bır calısmamız var. Eger olursa sızlere katılmaktan onur duyarım.

[Bu mesaj KahN tarafından 04 Aralık 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Ya baktigim kadariyla bir guild calismasi yapmissiniz..
Guild tagi 'WoW' . Daha orijinal birsey bulamadiniz mi?
Katilmak isterseniz kapimiz aciktir.[signature][hline]Seek & Destroy
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese selamlar...Ben avaturk'te WoW Türkiye klanının kurucusuyum.Sizlerinde kurduğu klan hayırlı olsun.Umarım oyunda karşılaşır ve tanışırız.Ben klan ilk kurulduğunda buraya girip klan kuruldu diye bir mesaj atmıştım.Sizlerde kendi klanınızı kurmuşsunuz şimdi paticik olarak.Bizim şu anda üyemiz 23'tür ve bu insaların hepsi adına burada konuşuyorum.İsmi özellikle orjinal olsun diye böyle koymadık ve bu isim sadece oyun başlayıncaya kadar böyle kalacak ava hariç.Bu ismin böyle konulmasının amacı insanları klanla ilgili başta bilgilendirmek ve klanın içeriğini onlara bildirmektir.Bu 23 kişinin sitesi açılınca isim oarada oylanacak ve belli olacaktır.Tabiki oyun içinde karşılaşmak ve hep beraber olmak çok güzel olacaktır.Fakat bizim klan olarak yapılanmamız yabancı dil olarak az bilgiye sahip olan ve oyuna başlamaya korkan insanlara oyunu öğretip yeni türkçe terimler üretip onlara bunu öyle kabullendirmek ve rahat oynatmayı sağlamak.Sonuçta birşeyi herkes yapmak ister ve sadece bilgisi olan yapar.Klan ismide özellikle bu düşünceden yola çıkarak seçildi...Tabiki bizde birleşelim deriz fakat sizin de insanlara bu şekilde yaklaşım içinde olmanız gerekiyor.Bana bizim klan içinde bu şikayetle çok insan geldi ve başlasam olurmu diye sordular.Bende bunu klan amacını belli ederek cevapladım.Ava forumuna mesaj atan arkadaşa da verdiği bilgiler için teşekkür ederiz...Sizlere kolay gelsin....
Sosyal ağlarda paylaş

burayı takip ediyormusun bu konuyu tekrar acıp bakarmısın yoksa sadece bilgilendirmek amaclı mı attın bilmiyorum ama en azından kardes bir guildimiz olması hoş birşey. üyelerinizin kimligini belirlemişşin aşagı yukarı, bu konudaki yaklasımın yeni Türk oyuncuları adına sevindirici. oyun acılsın, iki taraf ta öncelikle kendi uyeleri ile kaynassın toparlansın ondan sonra ortamdan hoslanmayanlar 2 guildi de dener hangisi hoslarına giderse onda kalır.sonucta sunun surasında kac tane Tr alliance guild i olacak ki zaten. belki ileride bir birlesme de olabilir, zaman gosterecek bunları...[signature][hline]I'm blind, not dead !
biliyorum deaf, ama bu o degil !
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bende bi ihtimal Horde satıcam Alliance olucam ama belli deil...

Şu garip forumlara bi göz attımda...Guild master muhabbeti dönmüş...Çok garip şeyler gördüm orda.. Sadece 1-2 sayfaya baktım sonra korktum kapadım diyim açıkcası...

Şimdi bence bu iş öyle referansla meferansla olmaz.. Hele hele UO referansıyla hiç olmaz.. Bu ne uo nede başka bi oyun...
Bence burda Master olucak adam Pati de adını duyurmuş saygın seviyeli aklı başında we dikkatli biri olmalı...We oyuna yürek wermiş biri olmalı =)
Ben en son City of Heroes isimli MMORPG de oynuyodum..Oraki Pati guildi tek kelimeyle süperdi..Başta iyilik meleğimiz Devvo olmak üzere yetkili kişiler 20-35 yaşları arasında we saygın insanlardı we bi o kadarda kafa insanlardı..3 ay boyunca minicik bir sorun bile yaşamadık kimseninde şikayeti olmadı...

Lafı uzatmanın manası yok.. Eno olsa güzel olurdu ama Eno muzda US de malesef..Ben şahsen coLdwind we Azmodai derim..Çünkü bu insanlar Bab the kenk olmadığını kanıtlamış yönetici ruhuna sahip saygın we muhabbeti iyi insanlar bence...

Gerçi azmo Guildde olmak bile istememiş coldwind da masterlık istemiyo sanırım ama ben sadece örnek olsun diye fikrimi söyledim =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

bize katıl Horde guild kurulcak ciddi düşünülüyor www.hordishmanner.com/forum gir üye ol katıl bize bütün prolar bizde :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 05 Aralık 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 05 Aralık 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBaron73, 05 Aralık 2004 19:42 tarihinde demiş ki:
Allince olunda isiz bi güzel ezim şöle 7-8 günde level 60 olup hero skilleri vermeye baslıcam.İnfernal atinca nereye kacacanız bakalım merak ediyom arkadaşlarım.

boyle kisiler bizim guildde olmayacagi icin mutluyum..
ha, mumkunse ayri serverlarda olalim.[signature][hline]Seek & Destroy
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya niye ayri serverlarda olalimki.Esas o zaman bizim klanada girerler senin istemedigin olur.Ayrica baska bi serverda oynasak alliance kaçti bizden diye laflar soylerler hiç çekemem bu laflari...En iyi nerden ping alirsak ordan oynariz.Bunada hep beraber karar veririz.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

hey millet, okadar kisi ben de varım dedi durdu simdi kimse yok. hafta sonu bile giremiyorsanız daha ne olsun. cogunlugun fikri olsun dedik ama cogunluk ortada yok.sonradan e biz yoktuk falan demeyin biz seçiyoruz...[signature][hline]I'm blind, not dead !
biliyorum deaf, ama bu o degil !
Sosyal ağlarda paylaş

coldwind "bi kaşıkta druid lazım" diye yazmış.tam olarak bilemiyorum ama ocak ayı içerisinde % 99,999 ihtimalle adsl bağlatacağım.bağlattıktan sonrada kesin gireceğim.ama ne olacağı elbette belli olmaz, pre-order felan etmeyeceğim için nası olur, size yetişirmiyim bilmiyorum.amaaan ne olacak canım yazın benide bi kenara Nightelf-Druid olaraktan...[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...