barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 serjuhan said: barbu said: ee neden o zaman mesela ben superonline alamıyorum? superonline bizim orada yok diyor ama ttnet'in fiberi var diye biliyorum. Abi devre kiralaması lazım SOL'un Telekom'dan. Zaten SOL'un doğuş hikayesi bu heralde. Telekom kira işine yanaşmayınca pek adamlar ulan biz de kendi altyapımızı kurarız dediler. @Editor Karıştıran mı var topicte? ya bu da saçmalık ama. zaten fiber olan bir yere ikinci kez bir de SOL fiberi mi çekilecek.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 axedice said: Benim dandik evimde asansörü geçtim klimayı açınca bile ışıklar bi titriyor, şu olayın hiç işime yarayacağını sanmıyorum. Kablolu bağlantıya göre bi avantajı var mı bu arada? Sigortanı kontrol et, 10 amper ise 16 ampere falan aktar o linyeyi. Klima ayrıca yüksek güç çeker.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 valla sharky saolsun superonline baglattırdık AŞIRI memnunum eve gelen servisinden tut, müşteri hizmetlerine, internetine kadar süper herifler. aynı kafa burayada uygulanırsa sukela olur
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hangi tarife, telefon hattı kullanıyo musun?
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 54 liralık tarife, telefon hattı mecbur gibi bişi onun içinde ( çünkü yoktu ). 25mbit akk harici sınırsız + telefon hattı + dsmart 1 yıl beleş. hız zaten yakıyo, "ne arşivi yae 3gb değil mi film, çekiveririz çayı koyana kadar" replikleri havada uçuşuo. ping falan şahane Çok nadir saçmalıo, ondada çalışma falan oldugu ıcın sokakta.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 akk doldugu gibi devreye giriyor mu? bende dsmartnet var mesela, 50'nin uzerine cıktıgında bir sure daha aynı hızda devam ediyorum genellikle.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 daha dolmadı, ama aldığım bilgi şu yönde akk dolduğu gibi 5mbit e mi ne düşüyor hız ( lol ) sonra ikinci bi limit var orayı aşınca daha da bi düşüyormuş.
Öne çıkan mesajlar