Edriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Hayır zeka kırıntısı olan ve tadında bırakılan trollükler tarzıydı forumunda, alkolden beyin hücreleri erimiş embesiller gibi alakalı alakasız her bölüme her başlığa atlıyorsunuz. Sadece eğlenmek için foruma girenlerin bile eğlenicek hali kalmadı. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?62,7448000,7448849#msg-7448849 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 edriel haklı, işin bokunu çıkaranlar ve bunu görmezden gelenler var, adam kayırma desen gırla. Troll desen tonla. inci sözlük gibi kanalizasyon bi yer olma yolunda emin adımlarla ilerleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 imzana bak ve söyle,kız arkadaşın olsa getirir miydin bu foruma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 niye millet bu kadar agliyoki? zorla tutan yok yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 hakkımızı sonuna kadar aramalıyız. bu daha başlangıç arkadaşlar. mücadeleye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Jesters patinin gelmiş geçmiş en iyi trollü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kermit said: hakkımızı sonuna kadar aramalıyız. bu daha başlangıç arkadaşlar. mücadeleye devam. kermit pazar alanina sen yoksun diye girmiyorum artik havasi degisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bok götürüyo abi ne gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Eskiden troller eglendiriyordu simdi zeka kirintisi icermedigi icin tiksindirtoyor diyorum. Niye millet herşeye ağlanıyor diyor ? Dur tahmin ediyim: ölen beyin hücreleri yüzünden bağlantı kuramıyor heralde. O kadar kalitesizliğe herşeyi kestirip atmaya ya da saçma sapan kalıplara sokup g.tünden anlamaya alışmış ki ... neyse adam akıllı 2-3 yönetici mantık çerçevisinde ama baymadan kurallar getirmediği sürece cacık olmaz daha burdan. Bir de sene 2014 hala BÖYÖNMÖYÖRSÖN ZÖRLÖ TÖTMÖYÖRLÖR cular -.- /epicfacepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kiyamam bozuldun mu? ha bide sene 2014 ve 1 erkege 2 kadin dusuyo diye dusunen insanlar var (bu edit sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Yoo üstüne mi alındın sen :) rahatsız olduysan yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 benden baska diyen olmamis k,bakma kips ,...., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 He saydıklarımın tümünü sana cevap olarak yazdigimi dusunuyorsan ozellikle zeka ile ilgili olanlari diyebilcek birseyim yok. Neyse amaç sen değilsin sen sadece bir tanesisin. Neyse ben fikrimi belirttim şuanki genel durumla ilgili kişisel bir derdim yok eskiden guzeldi simdi acikca b.k gibi forum fazla taktigim bir seyde yok olurda 2-3 kişi ciddiye alip gelisme gosterir belki kalin saglicakla ben kactim manisa da karakuvvetleri beni bekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bu saatte bu kadar uzun mesaj yazmanıza hayranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 okuma lan o zaman sen de.. zorla mı okutuyolar? (maksat kavga,reyting) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 okumadım zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bir de telefonla yazdim sen ne diyorsun -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Edriel said: He saydıklarımın tümünü sana cevap olarak yazdigimi dusunuyorsan ozellikle zeka ile ilgili olanlari diyebilcek birseyim yok. Neyse amaç sen değilsin sen sadece bir tanesisin. Neyse ben fikrimi belirttim şuanki genel durumla ilgili kişisel bir derdim yok eskiden guzeldi simdi acikca b.k gibi forum fazla taktigim bir seyde yok olurda 2-3 kişi ciddiye alip gelisme gosterir belki kalin saglicakla ben kactim manisa da karakuvvetleri beni bekler... ben sadece sene 2014 e alindim alinmak ta degil bana yazmissin zaten baskasi yok yani /popcorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 internet özgür bir ortam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ya şu forumda 30-40 tane 3 yıldızlı account patlatıp troll yapmış adamım ama gidip adamın babasını kaybettigi forumda trollemeye çalısan gerizekalıları görünce bırakmak istemiyor degilim şurayı anlamıyorum ben adam neye göre kayırıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Forumun %60'ı aptal. A.N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 İnsan beyninde "Görmezden gelme" diye bir özellik var default olarak geliyor herkese. Ben onu kullanıyorum, %100 çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 beyler sikmişsiniz forumu, az önce zegnayla durum değerlendirmesi yaptık kapatıyoruz amk gün içerisinde boşuna girmeye kalkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar