Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trollettirmeyin bana kendinizi.

Gluposti

Öne çıkan mesajlar

Exodous said:

Adam eve oynuyor ama pet'in anlamını bilmiyor.

Ha Aluriel pet mi bilmem ama ascom değil, onu biliyorum.

petin anlamını biliyorum. ama sen daha koalisyonun kendisi olmayan herkesin pet oldğu gerçeğini kavrıyamamşsın. nese artk konşmicam hepiniz kingsiniz ben noob tamm kabul ettim hadi bash bash
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

phebus bize carrier kullanmayı öğretirmisin lütfen?

ben öretirim

Şimdi öncelikle oyun mekaniklerinden başlamamız lazım.

oyun açıldığında o gördüğün yuvarlak şey
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud
exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor
in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur s
int occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt
ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore
eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in cul
pa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Sosyal ağlarda paylaş

Phebus konunun basindan beri yazi yazan herkeze baktim. Seni trolleyen kisi dahil hic bir ascom uyesi bir sey yazmamis.

Ama nedense sen ascoma biraz satsma yapiyorsun. Gerek yok.

Hani tamam zamaninda ascomda olan birileri ile anlasamamis, ters dusmus olabilirsin ama bunun icin gidipte ascomdakiler beni sevmiyor ascom kimseye faydasi olmayan bir corp gibi sacma aciklamalara gerek yok.

Amacim ascomu savunmak degil, konunun bizle alakasi olmadigina deginmek. Ki hadi diyelim dediklerini dogru varsayalim, cok kotu bir corpuz, git sana satasanlara cigir, ascomu niye dahil ediyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Phebus konunun basindan beri yazi yazan herkeze baktim. Seni trolleyen kisi dahil hic bir ascom uyesi bir sey yazmamis.

Ama nedense sen ascoma biraz satsma yapiyorsun. Gerek yok.

Hani tamam zamaninda ascomda olan birileri ile anlasamamis, ters dusmus olabilirsin ama bunun icin gidipte ascomdakiler beni sevmiyor ascom kimseye faydasi olmayan bir corp gibi sacma aciklamalara gerek yok.

Amacim ascomu savunmak degil, konunun bizle alakasi olmadigina deginmek. Ki hadi diyelim dediklerini dogru varsayalim, cok kotu bir corpuz, git sana satasanlara cigir, ascomu niye dahil ediyosun.

haklısın o yüzden bu msj atma gereksinimi duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...