SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 haa, küfür eden eleman. Ben banlamadım ya emir sallamış onu. yoksa hatırlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ban diince akla sen geliosun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 uzay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 değişik bi yaklaşım olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 keşke uzatsaymışsın -.- adama ciddi zarar verip öle açıklasaymışsın hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gözlerim kanadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Eve'de ne delikanlılar yok oldu böyle. Yapma, etme bence... Bunlara yaranamazsın. Sevmez bunlar bir iş beceren adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bütün eve camiası bizim forumda mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Yok değil. Ama en ünlüler burada. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 phebus adamın spai oldugunu dusunmus olman zaten trollenmiş olman demek degıl mı? 2. stepte ayıkmışsın biraz ama o kadar yani. yani normal böle şeyler relax biraz =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Suark said: phebus adamın spai oldugunu dusunmus olman zaten trollenmiş olman demek degıl mı? 2. stepte ayıkmışsın biraz ama o kadar yani. yani normal böle şeyler relax biraz =). kardeş ben oyununu oynadım adamın bile bile onu diyorum. convoyu kapatıpta gideiblrdim farm yapiyordm devam ettirdim. olay bu yani trolledim ben onu böyle yaptım ettim gibi bir başlık gerek var mı? bak hiç uyanmasaydım eyw diyecem ama ben farkında ola ola cevapladm devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 beyler eve başlıcam,uzakçı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 GONDARCENGIZ said: beyler eve başlıcam,uzakçı varmı? konuyu öldürdün yeminle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ama ilk başta adamı spai zannettin dimi =) ayrıca ne güzel işte ünlü oldun eheheh. gören selam vericek şimdi "sup wanker" diye phebus said: Suark said: phebus adamın spai oldugunu dusunmus olman zaten trollenmiş olman demek degıl mı? 2. stepte ayıkmışsın biraz ama o kadar yani. yani normal böle şeyler relax biraz =). kardeş ben oyununu oynadım adamın bile bile onu diyorum. convoyu kapatıpta gideiblrdim farm yapiyordm devam ettirdim. olay bu yani trolledim ben onu böyle yaptım ettim gibi bir başlık gerek var mı? bak hiç uyanmasaydım eyw diyecem ama ben farkında ola ola cevapladm devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Suark said: ama ilk başta adamı spai zannettin dimi =) ayrıca ne güzel işte ünlü oldun eheheh. gören selam vericek şimdi "sup wanker" diye phebus said: Suark said: phebus adamın spai oldugunu dusunmus olman zaten trollenmiş olman demek degıl mı? 2. stepte ayıkmışsın biraz ama o kadar yani. yani normal böle şeyler relax biraz =). kardeş ben oyununu oynadım adamın bile bile onu diyorum. convoyu kapatıpta gideiblrdim farm yapiyordm devam ettirdim. olay bu yani trolledim ben onu böyle yaptım ettim gibi bir başlık gerek var mı? bak hiç uyanmasaydım eyw diyecem ama ben farkında ola ola cevapladm devam ettim. benim öyle b derdim yok ki :D ben herkesin yapması gerekeni yaptım spy diye düşünüyorum hala da öyle gözümde. eve online da kimseye güvenilmez tüm hayatın entrikaları oyunda da mevcut. baksana en sevilmeyen adam seçildik sor ki birine b zararım dokunmuş mu kişisel olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 NE YAPTINIZ BUGÜNE KADAR FAYDALI! BENİ KISKANIYORSUNUZ ÇEKEMİYORSUNUZ LELELEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 phebus said: GONDARCENGIZ said: beyler eve başlıcam,uzakçı varmı? konuyu öldürdün yeminle.. konu cok cahil keşke ölse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Aluriel said: NE YAPTINIZ BUGÜNE KADAR FAYDALI! BENİ KISKANIYORSUNUZ ÇEKEMİYORSUNUZ LELELEL hala aynı düşünüyorum kimseye b faydası olmayan ancak türklerin en büyük corpu olduklarını iddaa eden arkadaşlardır kendileri. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sus pet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Suark said: phebus adamın spai oldugunu dusunmus olman zaten trollenmiş olman demek degıl mı? 2. stepte ayıkmışsın biraz ama o kadar yani. Spai ne ya? Sipahi olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Aluriel said: sus pet lol.. alayınız petsiniz cnm yoksa b koalisyonunuz olur siz yönetirdiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Adam eve oynuyor ama pet'in anlamını bilmiyor. Ha Aluriel pet mi bilmem ama ascom değil, onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 molpetmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 PET rol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://www.quickmeme.com/img/bb/bba7cb2adb47ef10b63d576ac29a6532953b6627850d9c7c4c41c2c9c5cd1ffb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar