Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trollettirmeyin bana kendinizi.

Gluposti

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

phebus
adamın spai oldugunu dusunmus olman zaten trollenmiş olman demek degıl mı?
2. stepte ayıkmışsın biraz ama o kadar yani.

yani normal böle şeyler relax biraz =).

kardeş ben oyununu oynadım adamın bile bile onu diyorum. convoyu kapatıpta gideiblrdim farm yapiyordm devam ettirdim. olay bu yani trolledim ben onu böyle yaptım ettim gibi bir başlık gerek var mı? bak hiç uyanmasaydım eyw diyecem ama ben farkında ola ola cevapladm devam ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

ama ilk başta adamı spai zannettin dimi =)

ayrıca ne güzel işte ünlü oldun eheheh. gören selam vericek şimdi "sup wanker" diye
phebus said:

Suark said:

phebus

kardeş ben oyununu oynadım adamın bile bile onu diyorum. convoyu kapatıpta gideiblrdim farm yapiyordm devam ettirdim. olay bu yani trolledim ben onu böyle yaptım ettim gibi bir başlık gerek var mı? bak hiç uyanmasaydım eyw diyecem ama ben farkında ola ola cevapladm devam ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ama ilk başta adamı spai zannettin dimi =)

ayrıca ne güzel işte ünlü oldun eheheh. gören selam vericek şimdi "sup wanker" diye
phebus said:

Suark said:

phebus

benim öyle b derdim yok ki :D ben herkesin yapması gerekeni yaptım spy diye düşünüyorum hala da öyle gözümde. eve online da kimseye güvenilmez tüm hayatın entrikaları oyunda da mevcut. baksana en sevilmeyen adam seçildik sor ki birine b zararım dokunmuş mu kişisel olarak :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...