bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 selam babs, çok kısa iki sorum olacak: 1) garanti bankasının herhangi bir şubesinden diğer bir şubesine hesap açabilir miyim? karaköy bilmemne şubesi istiyorlar, bostancıda herhangi bir şubeden karaköy şubesine kayıtlı olarak hesap açtırabilir miyim? (garanti müşterisi değilim bu arada) 2) sağlık raporu istiyorlar işe giriş için, artık sağlık ocaklarında aile doktorları şipşak veriyormuş. benim problemim hala ikametgahı istanbula aldırmadım, aile doktoru antalyada görünüyor ve burada ikamet etmediğim için doktoru değiştiremiyorum. bu durumda sağlık raporunu en ızdırapsız bir şekilde nasıl alabilirim? tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 1- dilekce verip yapabilirsin. 2- ozelde yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 2- aile hekimine git,misafir olarak kabul ediyolar 3- http://www.youtube.com/watch?v=LtbTmonNVz0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 zaidral said: 1- dilekce verip yapabilirsin. 2- ozelde yapiyorlar. gittiğim şubede hesabı açtırıp, ondan sonra dilekçe mi veriyorum hesabım şu şubeye taşınsın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 HakkiYendi said: 2- aile hekimine git,misafir olarak kabul ediyolar şu şahaneymiş, eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bingildak said: zaidral said: 1- dilekce verip yapabilirsin. 2- ozelde yapiyorlar. gittiğim şubede hesabı açtırıp, ondan sonra dilekçe mi veriyorum hesabım şu şubeye taşınsın diye? muhtemelen hayır. hesap açarken söyle ben yalnız o şubeye ait bir hesap istiyorum ona göre işlem yaparmısınız de. baştan uyar hesabı açtıktan sonra taşır mısınız deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bi subeye git , ben hesap actiricam su subeden de. Onlar butun imzalarini alip musteri numarasi olusturuyorlar. Sonra karsi subeye mail atip ordam hesabini aciyorlar. Dilekce alan var. Ben almiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 o şubede hesabın açılması ne kadar sürer ortalama olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Valla daha once bankada hic hesabin yoksa 15 dakika surer musteri no tanimlamalari , geri kalanlar en fazla 5 dakka surmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 eyvallah teşekkür ettim yardım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ey bilge patiler: sağlık raporunu hallettim de, evrak listesinde şöyle yazmışlar: "ikametgah belgesi" (muhtarlıktan asıl-1 adedi garanti banka hesabı açılımı için) banka hesabı açarken muhtarlıktan asıl ikametgah belgesi mi istiyorlar? elimde yok çünkü boşu boşuna gitmeyim istiyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 belgeyi yargılamak istemiyorum ama "sigorta kartı fotokopisi" de yazıyor yani asdasd, sanki pek updaated değil gibi, TC kimlik no zaten ikametgah sorgusuna gitmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar