kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 beyler dikakt edin nefr iş yapmaya gelmiş
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 moriarty said: öyle buyurmuş sen yanlış anlamışsın organı
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 fistan hocam derdımızı anlatırken hatamız olduysa affola hocam dun hanı mıllı olam dıye, bu arada yasım 29, eskorta gıtmeye karar verdım, gittimde ama onun yanında erekte olamadım hemde hıç.seks isteksızlıgı wardısabahta banyo yaptım ve benı mayıstırdı ve de bosaldım sonra bır agırlık coktu ustume bende yapamadım bu ilk olcaktı. boyle kotu bır tecrube yasamıs bulunmaktayım cıldırıcam gaymıyım dıye dusunceler bıle kafamı kurcalıyor yasım genc hersey yolunda olmalı ne bılım ne kadar ogun ısteksızde olsam erekte olmam gerekmezmıydı hocam netıcede cırılcıplak bır kadın karsımda gerçi cekıcı degıldı baya kıloluydu yasu 30+ ve guzel degıldı ama bunlar engel olabılırmı 1 gr bıle uyarılmadım hıc bır hıs duygu hıssetmedım boyle olunca penıste erekte olmadı dogal olarak. hocam bana terapi deme kadınlardan cekınır duruma gelmekten korkuyom artık. neden ya neden bu nasıl olur cinsel vıdyo ızlesem erekte olur ama olmadı ıste onun karsısında üfff
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 abi niye baska yerde yazdiklarimi buraya tasiyosun, ne konustuk seninle? olmadi hic.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 moriarty said: bi koysana penisini seni kayırıyolar mı bakalım BANA HİÇ KIYAK GEÇMEDİLER. XXL. kaç yaşında insansın yaptığın espiriye bak ya. fistan hepinizi kendine benzetti. edit : yok lan fistan daha iyi.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 espri degil o ya, penisini gormek icin oyun yapti.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu sondan okumaya basladim konu penise dadanmis, olmadi bu. Penise bu kadar cabuk gelinmemeliydi
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 çorbasını yapcaz birazdan içen mi
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Yine mi penis? Ayıp lan size penisinizi park edecek bir garaj bulmak daha önemli bence:)
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 beyler küçük derken kaç cm'yi baz alıyorsunuz elimde cetvel bekliyorum cvp ltf
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 NERESİNDEN ÖLÇÜYORUZ ARKADAŞIM, ONU DEYİN BİZE!!! *tek elin parmaklarını uçlarını birleştirip sallar, öteki elinde pergeli tutar*
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yazarken düşündüm de yi di yi attığım 8000 mesajda yanlış -de yoktur. özellikle birleşik burda
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 forum evde kaldı kimse farketmedi diyo
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 baglac olan de den bahsediyoruz dimi yanlis olmasin
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 burada şair forumu bende (kendimde) bıraktım diyerek kinaye yapıyor, adeta bir olta atıyor.
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 şaka lan şaka harbi düşündüm ama ona rağmen birleşik yazmışım, ne kafalardayım artık. Israrla geriye dönük mesajlarıma tarama yapılsın!
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 tiLi said: baglac olan de den bahsediyoruz dimi yanlis olmasin sen önce soru eki olan mi'yi ayır.
Öne çıkan mesajlar