Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samanyolu-Andromeda çarpışması!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Samanyolu'na en yakın galaksi Andromeda'dır ve uzaklıgı 2.2 milyon ışık yılıdır
Yapıyan araştırmalar ve Hubble uzay teleskopunun gözlemlerine göre Andromeda Samanyolu galaksisine saniyede 500.000 km hızla yaklaşıyormuş bunun sonucunda iki gök ada 3 milyar yıl sonra çarpışacakmış!

buda gösteriyorki güneş patlamadan önce gökzününde ikinci büyük şenlik olacak!
Mesaj tarihi:
yaşasınnnnn[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
elimizden zaten bişe gelmez :) 3 milyar yıl sınrada göremeğeceğimiz için :) pek umursamadum :) 8 yıl sınraki gezegen çarpışmasını bekleyelim biz :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ah ah ne kadar şanslılar 3 milyar yıl sonra yaşıyacaklar süper bir görüntü olur eminim[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr Patavatsızlık yapmayın :hrr
Mesaj tarihi:
3 mılyar yılı bırakın ben dunyamızın bır 400 yıl daha yasıyabılıcegını sanmıyorum o yuzden endıseye gerek yok carpısma oldugunda dunya dıye bır gezegen olmıcak cunkı :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
3 milyon yıl diye biliyorum ben bunu baya okumuş ve belgesel seyretmiştim. 3 milyar yıl sonra denilen şey gezegenlerin tamamen çarpışıp yok olacağı süredir. Şu anda Samanyolu ve Andromeda nın etrafında bulunan küçük gök cisimleri çekim alanına girmiştir. Yani çarpışmalar küçük çapta şimdiden başlamıştır. Bunun haricinde yine bir belgeselde Ay'ın dünyaya çarpacağını izlemiştim şimdi detaylarını unuttum...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
Ay dünyadan her sene 1-2 cm arası uzaklasıyor
bu da gösteriyor ki ayın dünyanın ve güneşin çekim kuvvetinden uzaklaşmasıyla mümkün! Buda bazı gezegeb ve uzduların andromeda'ın çekim kuvvetinde kaldıgının göstergesidir!
Mesaj tarihi:
marduk :) 10 değil 8 yıl sona :) 2012 de aramızda :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 25 Aralık 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hepimiz öleceeeeeeeeeeeeeeez!!!!!!!
aaaaaaaaa imdaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!

amma panik yaptınız ya, 3 milyar yıl önce dünya mı vardı..... peeeh, Allah bilir 3 milyar sonrası nolacak:)
ve 3 milyar sonra tam olarak ne oluyor? bana çarpışmayı tanımlayın! şimdiden birbirlerine girmeye başadıklarına göre zaten çarpışmıyolar mıdır?
ki ondan önce biz kesin bi güzel kendimizi yok etmiş oluruz, olmadı güneş patlar, olmadı ay kafamıza iner buluruz bi yolunu
varsın çarpsın şurda 70 senem falan zaten amaaaan:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
Release:Insomnia..... cık, olmadı:(
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Mesaj tarihi:
ya inanmayın marduk'un yörüngesi plütonunda dışında olması lazım nasıl gelip dünyaya carpa bilir! İnanmayın iki tane adam cıkıpta şu şu gezegen dünyaya carpacak şu yanından gececek depremler olacak tsunamiler meydana gelecek bunlar palavra !
Asıl korkmamız gereken şey! Mars la Jupiter arasındaki meteor kusagından gelecek herhangi bir meteor yada uzayda başı boş dolaşan antimaddelerdir!
Mesaj tarihi:
3 milyar yahu.. 3 milyar.
3.000.000.000 tane yıl.

bu hızla 3 milyar yıl sonra burada olmamızın imkanı yok, dünya çoktan tükenmiş biz de başka bi yerde oluruz ki o kadar sürede hayatta kalmayı başarırsak çoktan ihya olmuşuzdur yani, her galakside bi sevgili bile kasılır o sürede..[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Mesaj tarihi:
said:
Borbag, 25 Aralık 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
hepimiz öleceeeeeeeeeeeeeeez!!!!!!!
aaaaaaaaa imdaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!

amma panik yaptınız ya, 3 milyar yıl önce dünya mı vardı..... peeeh, Allah bilir 3 milyar sonrası nolacak:)
ve 3 milyar sonra tam olarak ne oluyor? bana çarpışmayı tanımlayın! şimdiden birbirlerine girmeye başadıklarına göre zaten çarpışmıyolar mıdır?
ki ondan önce biz kesin bi güzel kendimizi yok etmiş oluruz, olmadı güneş patlar, olmadı ay kafamıza iner buluruz bi yolunu
varsın çarpsın şurda 70 senem falan zaten amaaaan:-)

Andromeda ile samnyolunun carpışması muhtamelen galaksilerin ortalarında bulunan gaz bulutlarının çapraz bi şekilde birbiriyle geçmesi ile başlayacaktır yani güneş sistemiyle herhangi bir gezegen veya yıldız sisteminin çarpışmasına düşük bir olasılıkla bakıyorlar ama bizi etkileyecek olan en önemli şey fazla elektromanyetik alandan oluşacak kozmik görüntüler ve çekimin azalmasıyla dünyanın uzaya boşıboş bi şekilde savrulması olabilir
Çarpişmanın en son aşamasında ise tek bir gök ada oluşacak ve bu da uzay boşluguna dogru savrulacaktır!
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 25 Aralık 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
3 milyar yahu.. 3 milyar.
3.000.000.000 tane yıl.

bu hızla 3 milyar yıl sonra burada olmamızın imkanı yok, dünya çoktan tükenmiş biz de başka bi yerde oluruz ki o kadar sürede hayatta kalmayı başarırsak çoktan ihya olmuşuzdur yani, her galakside bi sevgili bile kasılır o sürede..

o süre zarfında burada olmamızın imkanı var ışık hızıyla yolculuga gecersek eger olacak yapılan yolculuklarla hiç yaşlanmaya biliriz!
  • Yeni Oluştur...