Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Biraz gec, azicik ta aciliyeti var. Yurtdisindan firmadan birisi gelecek antalyada bulusacagiz simdi kalacak yer ayarlamak bana dusmus haberim yok. Eskiden hep Dedeman da kaliyorlardi da artik dedeman yok. Oraya yakin ve dedemani aratmayacak neresi var? Ramada ve rixos yakin mi? Lan harbiden hep soyluyorum da hic sevmiyorum su antalyayi. Trafigi berbat, yollarin ortasinda cukurlar, gidilecek yerler birbirinden cok ayri birde eglenilecek yerleri belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 dedeman yok mu? noldu la dedemana? yakınında the marmara var, aratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Eyvallah, Dedeman satildi ve simdi tadilatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 adonise falan bak dedeman kalitesindemi değilmi bilmiyorumda o çevrede diye dedim. berbat bi otelde değil gayet iyiydi en son düğüne gitmiştim ben orda ortalama üstüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Falez, Rixos? Bide 7mehmetler yemek yedirirsin tamamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sas blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 antalyada otel bulamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Antalya'da otel bulamamak da, anca Antalya hakkında böyle salak salak konuşan birinin yapabileceği bir işti. Aferin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Otel bulamamak degil, ramada da ayarladim artik. Ayrica nesi salakca yorumlarin gayette dogru. Ne yapalim zorlami sevelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Todesengel said: Falez, Rixos? Bide 7mehmetler yemek yedirirsin tamamdır :D Merkeze uzağımsı bunlar. Ramada gayet iyi yerde. asdfdasfgsdfgsdf olmadı cender otele gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 adonis,antalya hotel dedemana yakın..the marmara yada bilem idare eder uzaklıkta. dedemanı Barut'lar aldı. Adı Akra oldu Mayıs Ayında açılıyoruz yazmışlar sağa sola.. sağlam tadilat yapıyorlar bi kirişlerle kolonlar kaldı desen olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Gördüm dün yakınında yemek yedik, cidden ağır tadilat yapıyorlar. Şimdi de afyon/sandıklıya geldim 2 tane kayda değer hotel var ama ağızına kadar dolu ikiside. Neyse ki rezervasyon vardı da 5 yıldız olmasına rağmen beğenmedim. Alkol yok bi kere otelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Dragonfire said: Otel bulamamak degil, ramada da ayarladim artik. Ayrica nesi salakca yorumlarin gayette dogru. Ne yapalim zorlami sevelim. ramada dış görünümü iğrenç olan bir otel. lönk diye bir bok kütlesi oturtmuşlar gibi. içinin de kötü olduğunu söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 İçi idare eder, geçen aylarda iki kez kaldım orada. Yukarı katlarda ve stada bakmayan tarafta kalmak gerekiyo yoksa mal mal stad ışıklarını izliyosun pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar