Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 beni cevap yazmaya zorlama.... bak yazarım soora forumdan atılmak zorunda kalırım siteyi yavaşlatıyo diye :lol:[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Abi Helal Olsun Ya Ne Diim :) Ya Dagger Senden Bi Ricam Olcak Bana Armut Kelimesyle Bi Akrostiş Yazabilirimsin pls ? Çok Lazımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: THARKAS, 02 June 2003 23:01 tarihinde demiş ki: olur neden olmasin onemli olan uyak olcek kafiye[hline] olmasa da olur derim ama yine de benim dememle olur mu acaba? kafamı kurcaladı ve türk dil kurumunun sözlüğüne baktım. buyrun sizde bakmış kadar olun diye : 1. zengin sembollerle, ritmli sözlerle, sözlerin uyumlu kullanımıyla ortaya çıkan edebi anlatım biçimi. 4. düş gücüne, hayale, imgeye, gönle seslenen, anı, duygu coşturan, etkileyen yön. 1. anlatım tharkas ı desteklesede 4. anlatımda beni destekler nitelikte oldu :) bence şiir anlayışı kişiden kişiye göre değişir, benim anlayışım 4. den yana, biraz daha soyut oldu :)[hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bana sorarsanız abi manyak mısın diye, kafamı kaldırmam aldırmadan sözlerinize... Bana verin ince bir kalem hediye, jale diye işleyeyim bu şiire... Manasız hastalık benimki, Uğraşırım yok benim işimde çişim de... Şapşala dönersin böyle iyice, Nasılsa çıkar bunlardan iyileri de.... Sen sağ kal ben selametle, uyduralım kafiyeleri birbirine... Yakalayalım harfleri harfleri yerinde, uğraşmayalım gece gece... Çakmayayım ağzının ortasına şimdi şöyle ısırırsın dudağını sonra öyle... Kafamı kızdırma benim yine, takunyayı fırlatırım kafana şimdi şöööööööyle... Isırırsın dudağını sonra öyle... Abi ben sıkıldım bu işten ama manyak gibi nelere başladık, Ama hakkaten sıkıldım artık... Kendim ettim kendim buldum, raydan çıktım bi kere Abicim doğru söyledim, kovuldum... Lan dedim neden başka yerlerde ışıl ışıl olmuyor yıldızlar, Neyse bunun konumuzla ne alakası var ışıl ışılmış yıldızmış peh! Tabii ki ben attım bunları kafadan Nasılsa şiir diil gerçekten ısındım bu işe iyice ben Masam karmakarışık ama olsun Manyaayım ben bu işin Yine de desem de böyle İnanmayın bana öyle... Nerden çıktı bu ebene... Yazmalıyım dedim kendi kendime ama ağrıyordu her yerim, Zamanla alışırım dedim ama Rahatayamadım bi türlü; ısınamadım aslında. Manasız mı oldu burası la? Çak be dostum, oldu bu iş, Koduk ortalığa yine! Kararımı verdim; olm dedim, Lan bundan sonra yok öyle aklına geleni Yazıp bırakmak buraya... Ama ne mümkün bu adam dellenmiş bi kere İbin işte nolcek ehe... Bu arada saat gecenin bilmemkaçı ufff yatsam mı acaba Ne yatıyon lan dedim gene kendime; daha bitmedi Anam nereye? Bu olayı ben sevmesem de pek öyle, iyi kötü uydurduk bir Şeyler yine en azından Yalan olmadı hani yine :-) Yahu abi git yat dedim Ouz hakkaten yat, Kalkamayacan sabaha Warcraft geldi diycem aklıma, abi nasıl yalan olcak var ya Lanet olsun Lanet böyle ÖSSye Abi yetmez mi artık he? Artık sıkıldım bu işten hakkaten Manyadım iyice Afalladım falan... Nedir bu beah! Nerden çıkardık bunu hakkaten, en güzelinden Yardı orta yerimden salak salak yazmaya başladım ezelden, Eee tabi anca o kadar sonra sen de şişecen :-) Bazen diyorum da ıraklara kaçsam buna Rağmen herşeyi bilsem, anlasam, Kolay olurdu di mi hayat ahanda buldum! LoL yok ama, bu espiri bayat... Iraklara demiştim en son Malibu olabilir aslında bu da mutlu son! Böyle son mu olur olm Ulan bırakalım diye biter mi bu?! İşer gibi sidik yarıştırdık şimdi de kiminki daha sarı Lakırdısına düştük, evet ya hakkaten saçmaladık zıçtık! Roachların Papa'sı çalıyo zate indirmişim babalar gibi işte Yaa işte böyle abijim bunlar Ama sakın unutma, kodu mu oturturlar :) Bazen diyorum ki, of ya aslında neden Şöyle eşşek gibi çok param yok? Şöhret istemem, en güzeli böyle bence Yayarım istediğimce, laylaylom diye geçer günlerim Erken kalkmam, rahat rahat geçer günlerim Boş olurduk ama utanmazdık di mi böyle olsak Ne diyom ben gene? Life sourcelarım azaldı habire, anam aaladı bunu yazcam diye... Rafa kaldırcaam bişey de deil klasik diye... Bunu yazan tosun okuyana kosun İpnelik olsun... Dedik ve devam Ettik saçmalığımıza Demin daha gördüm en azından öyle sandım X kişisi idi gördüğüm tamam dedim bu "O" Ramak kalmıştı ona ulaşmama ama..... Metallica dinnerken de bu yazılmıyo ki abi ama S&M güzel de, Leaf Clover yok diyo bunlar be. Demez olaydım böyle kim bilir en mayyaklarınız bana uyacak İçi içine sığmayıp yazmaya başlayacak Lanet edicek sonra da buna... Tam dedim son satırları yazıyom, amaaaaan aklıma geldi daha bunu düzenliycem, Moku yedin şimdi Ouz, al başına belayı Muhaha dedim kendi kendime Kapkaranlıktı dışarısı ama odamın ışığı yanıyordu, Böylece odam sinek doluyordu... Uleaaaaaaaaaayn dellendirdi beni bu sinekler Lakin taktım şimdi esem Mat sıktım spreyler... Ama abi bu seni zehirlemez mi? Mal mısın olm Türk erkeği zeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bunu çözün B@b'sınız ehehe :lol:[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 y b t i k y a u h n a e r s f d e a a i a n y d l ı d a e r bende kafayı yemiş olabilirmiyim??[hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 muahahah çözün benden gofret :))[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: arcane, 30 May 2003 23:27 tarihinde demiş ki: Sabah kahvaltıda yenir Acaba nedir nedir ? Mutant deyince akla What the fuck ? şimdi buldum İşte onun adı gelir Sam öğrenene kadar Eşek sudan gelir en güzeli buydu[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Ouz_UFO, 04 June 2003 11:44 tarihinde demiş ki: muahahah çözün benden gofret :)) ya ben dün gece çözmüştüm ama foruma yazmadım. hayır yani gofret varsa işin ucunda bir daha okurum hiç sorun değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar