Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bebeğe format attım az önce, SSD'ye attım windowsu falan şipşak herşey açıldı hiç bir sıkıntı yok yalnız ekran kartını görmüyor alet. Nvidia driverını açıyorum driverı seviştireceğim ekran kartı yok ki makinada diyor. Nedir bunun doktoru bilen var mı? GTX780 ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 restart at dedim ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 nasi cozdugunu anlatsan birde. belki birilerinin basina gelir cozum olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Abi açmaya çalıştığım driver çok eski versiyonmuş ondan, çok saçma bir probleme çok aptal bir çözüm olduğu için kendimi rezil etmek istememiştim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Format sonrası sıkıntısı çok rastlanan bir modern toplum semptomudur, insanlar bilgisayarına attıkları formattan sonra sık sık depresyona girerler, bunun sebebi henüz anlaşılamamış olmakla birlikte, içlerindeki gündelik sıkıntının bir yansıması olduğu fikri üzerinde durulmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar