Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MusicBee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mood var bu arada. sol menüden library explorer açıyorsunuz. (sol menünün altından çekiyorsunuz.)

o süper bişey zaten, neler istiyorsunuz falan editleniyor. işte ratingdir decadedir vs. sonra taglayacağınız şarkıyı açıyorsunuz. tag2 sekmesinde mood var.

koyuyorsunuz angry mesela. listeleniyor library explorerda.

Certhas said:

ses kalitesi nasıl?

output olarak wasapi, asio vs var. teknik bilgim yok o yüzden sen kurcalayacaksın. plugin olarak kur falan var? nasıl oluyor bilmem artık.

preferences > player sekmesini bi kurcalayın.
Mesaj tarihi:
söz bu son ss.

http://i.imgur.com/6JmRkC8.jpg

abi ama çok iyi be. (tagleri album finder ile arayın. bildiğin japon karakter ile anime ostsi buldum yani. öeh)

edit: muhteşemlikler devam ediyor.

(tag ile aradınız ancak bulamadınız mı? bilgi veren pencereden resme kopyala diyorsunuz. müzik dosyanızın cover kısmına yapıştırıyorsunuz.)

http://i.imgur.com/6roQBiM.png

pes lan.
Mesaj tarihi:
dsfsdsf
Ren said:

ben ki foobara beş yıldız koyup sıralayacağım diye takla atan adamım.

of tıklıyorum statistic çıkarıyor şu genreden şu kadar var şu kadar şu parçayı çalmışsın. of. tıklıyorum playlist adını yazıyorum getiriyor falan. ben hayatımda 4 dakika önce kurduğum birşeye bu kadar şaşırmadım hiç.

hele temalar falan..
Mesaj tarihi:
Beklentin önemli. Resimlere bak işte, resimdir tagdır ıvır zıvır umrunda mı ? Değilse devam et işte. Aynı şarkılar sonuçta, değişen bir şey yok. Yok ekolayzır yok lyrics fln diye kasacaksan bunlara bakacan. Ya da ne bileyim skin fln arayışın varsa bakılabilir. Onun dışında ben spotify dan önce default winamp kullanıyordum. Spotify kullanınca mp3 aramak zorunda kalmıyorum işte. Aylık bir paket sigara parası.
Mesaj tarihi:
kasma falan yok lan. bakıyorsun settingse atıyorsun hafızaya.

mesela autoplaylist var istersen albümlere verdiğin ratinglere göre 3 yıldız ve üzeri albümleri playliste atıyor.

default flac çalıyor
tagliyor

şu programa ruhumu satarım
  • Yeni Oluştur...