FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Hotmail kapasitesini artırmanın yolu? Hotmail, bir süre önce mailbox kapasitesini 250 megabayta çıkardı. O güne kadar 2 megabayt kullanan Türk kullanıcılar da bu duruma çok sevindi. Fakat bir türlü alanın açıldığını göremediler. Sorun Hotmail'de değildi elbette. Sorun, onların Türk kullanıcı olmalarındaydı. Bunun için kısa bir yol öneriyoruz... Aşağıdaki işlemleri takip edin, 250 megabaytlık mail hesabınız olsun. said: Hotmail hesabınıza girin. Options/Personal/My Profile adresine gidin linklerini tıklayın. Country: United States State: Alaska ZIP: 99503 değişikliklerini yapın, 24 saat bekleyin... 250 megabayt limitiniz Amerika'dakilerle aynı anda size de hayırlı olsun..[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hic boyle birseye gerek yok.. hesaplar yavas yavas yukseltiliyor. daha once acilmis topic'lere bi goz atarsaniz, bazi Turk kullanicilarinin da 250mb hesaplarinin oldugunu gorursunuz.. Insanlarin alipda kullanmadigi yada birden cok hesap kullanidigini dusunursek, guncellenecek hesaplarin hic de azimsanacak bir rakam olmadigini anlarsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=98687 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 turküz diye bize neler yapiyorlar goruyorsunuz dimi dostlarim baska bisey demiyorum ama bizde benim gibi zeki kardesiniz olduhu surece goruyorsunuz hemen hallediyoruz uehuehe :) saka bi yana yazik allah amerikanin cezasini versin[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Zeki k4rd3$ Cok saqol yanaklarından mıncırıyoruz...[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hihihi :)[signature][hline] ...Only God Can Judge Me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ben nerdeyse 1 ay once Alaska yapmıstım zip code falan da aynı şekilde ama olmadı nedense hala 2mb :([signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kadamerli olarak sırayla artıyor diye biliyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 valla ben yahoo kullanıyorum geçen ay 250mb oldu. hotmail de bi hesabım vardı 2mb duruyo hala.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 walla ben hiç kasmıyorum gmail kullanıyorum :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar