riglous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Şimdi bu arkadaşların patisinde kabuk var ama öyle büyük bir şey de değil. Belirli bir nokta kabuk bağlamış. Aşırı kuru duruyor. Kendi ayağımda görsem cildiyeye giderim açıkçası. Aradım internette biraz, dedim mantardır belki, ama okuduğum yerlerde de öyle şeyler yazmıyor. Mantar diye aratınca hep tüylerin dökülmesinden vs. bahsediliyor. Veterinere sordum; kumu tarhiş etmiştir, şu noktada bir şey yapılmaz. Bekleyin biraz, takip edin eğer yayılırsa getirin tedavi uygulayalım; azalıyorsa da geçer dedi. Şu anda mantar değildir o; eğer fazla yalayıp nemlendirirlerse mantara dönüşürmüş. Ama işte cana gelince insan pek sabırlı olamıyor. Bir de doğru şekilde mi anlattım ona emin olamıyorum; götürüp getirmesi de sıkıntı. Buna ne yapmak lazım? Ya da bir şey yapmak lazım mıdır ki? Bildiğiniz bir durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 benim kedilerin patileri hep öyle, pul pul hatta ben arada sırada söküyorum falan. normal yani deri değiştiriyor, korkacak bir şey yok. ölü deri zaten hayvan hissetmiyor bile hiçbir şey. ps. mantar olsa büyük ihtimal koku olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Abi tek patisinde varsa büyük ihtimalle bir yerlere sürterek tahriş etmiştir patisini (evde halı ya da kilim gibi şeyler çoksa), sonra yara kabuk bağlamıştır düşer zaten zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Hocam iyi akşamlar. patisindeki yara acaba şöyle bir şey miydi? http://i.imgur.com/7PXGjG5.jpg?1 googleda araştırırken seninle aynı şeyleri yaşadım da, ama ben daha vete gidemedim edit: öbür topikte baytar imdada yetişti, bepanthen pomadla birkaç gün muamele edicem. googleda arayıp bulup buraya ulaşanlar olursa diye yazayım dedim sdf edit2: baytar bu topiğe de el attı hatta. teşekkürler tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 furacin ve bepanthen pomatı karıstırıp sürün birkaç gün.kendılıgınden düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar