Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bu adami duydunuzmu? adam sunu demis, bana bir gprs li cep telefonu birde kettle verin size herseyi hackliyim. adam su an mars taki pathfinder i hacklemis hiz testler yapiyomus.. ne adamlar var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 gprsli telefonu anladımda ketıl ne alaka? Sanki "abi alakasız bi elektronik eşya ekliyelimde millet vauvv desin" havası va. Bide kimdir, kimin nesidir bu arkadaş?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yavaş hacklesin, beli falan incinir sonra. tahmin ediyorum o gprs li cep telefonuyla pathfinder ı hacklerken, kettle la da kendine poşet çay yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 kettle dediğin olay kahve için hack işleminde bir işlevi yok amaç uyanık kalmak ve kafein komasına girmek.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 yaa... telefonla nasıl yapacak diye düşünmek yerine kettle ne işe yarayacak diye düşünüyorsunuz ya işte sır burada... kendinizi telefonla nasıl olsa hackler diye şartlandırmışsınız kendinizi :) olay kettle da değil telefonda... kettle kafa farıştırıcı bakın benim bile aklım karıştı direk kettle olayına daldım[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 sacma,komik,asagılayıcı,gercekdısı ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ehe Belki kettle Frekans tutturuyordur :] olamaz mı? Prheak(nasıl yazılır?) oyle bişi :] ..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Sizde bana 1000000000 mermili minigun verin.birde ucak bileti.Birde olursa nescafe.,Hazir baslamisken birde ortaya salata alalim, Gider o pathfinder i yapanlarida onlarin ulkesinide basarim Dunyanin en unlu teroristi olur cikarim,[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 01 November 2003 06:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Telefon hatları üzerinden belli ses dalgaları yollayarak komut girilebiliyo ama bu çok yazış tabi, o ayrı...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: Infeqted, 01 November 2003 00:05 tarihinde demiş ki: adam su an mars taki pathfinder i hacklemis hiz testler yapiyomus.. [hline] Java oyundur o bakma sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ben son baktıtğmda en ünlü olan kevin mitnick deilmiydi kardeş :P[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Dandik bir Pringles Kutusundan Wireless Network leri dinleyebilecek bir mekanizma olusturan insanlar var unutmayin =) keetle ya icindeki bir elektronik devreyi telefonda kullanıyordur yada arkadaslarin soyledigi gibi gprs ten isini halledip keetle danda kahvesini iciyordur =) bu arada unutmayın arkadaslar son cikan java destekli telefonlara telnet,ftp,ssl protokollerini destekleyecek aplikasyonları ekleyebilmek gibi bir avantajınız var... bence ucuk birileri tarafından yapılabilecek birsey unutmayın mitnick in her türlü elektronik esyaya dokunması yasaktı ehe ne mantıgı var bilmiyorum ama yasakladıklarına göre vardır bir bildikleri =)[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 sanırım geçen ay kalktı mitnick amcanın yasağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 evet ben de kalktı diye biliyorum hatta site vardı kevin mitnickin bırakılmasına şu kadar gün/saat falan var yazıyodu.[hline] Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 mitnick bi tane p800 le yapabilir öle bişiler bnce çünkü o adamın kullandıı bilgisayar 286 faln bişilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Adam bilgisayarı saymamış doğal olarak. İnternet çıkışı için gprs bile yeter demek istemiş, kettel'da söylendiği gibi kahve için. Fantazileriniz harika ama :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yannız bu adamalr için ms-dos olan bi bilgisayar gerekli biliozunuz umarım yani bilmiorum dos faln olan bi tel var mı symbian kullanıolar da yeniler bilmiorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 lan infeq sana bunu anlattıımda benle daşşak geçiodun şimid bakiom yazmışın buraya :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 gprs'li telefon internete telsimle ayda 5 milyona bağlanmak içindir ya :)[hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 oda iyiymiş.hackleyince bana bi gelsin. ayrıca ms dos değil en basitinden unix tabanlı bi işletim sistemi olması lazım.msdos ile paketleri izleyemezsin bile.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ya bende kesinlikle inanmadim sizinde inanicaginizi sanmamistim ama gercek olabilir gibi geldi galiba BOYLE BIRSEY OLMASININ IMKANI YOK! cep telefonuda internet baglantisi degil bilgisayar yok yani, sadece cep telefonu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 dünyanın en ünlü hacker ı bildiğim kadarıyla mitnick ki en iyi hack yapan ile en ünlü farklı kavramlar bence bence yapamaz kimse böyle bişe yiosa yapsın hodri meydan :P[hline]dom demiş ki : Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Pathfinder çalışmıodurki şuanda zaten. Hiç bitmeyen pil falanmı buldu nasa sanki?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 madem dünyanın en ünlü hackerı niye tanımıyoruz?[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Dünyanın en ünlü hackerı dünyanın en iyi hackerı değildir bence.Çünkü iyi hacker, yakalanmayan ,tanınmamış hackerdır.Ammavelakin hem ünlü hem de yakalanamamış hacker varsa başüstünde yeri var derim ben[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar