Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 2 sayı ADASDASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 ohş finlandiya silinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 114-54 bakalım biz napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 50-60 yemesek bari lan, tassak oglani olcaz burda yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 https://vine.co/v/OBep5bWQwEq https://vine.co/v/OBep5bWQwEq bu adamın 2 yıldır basketbol oynamadığına, 2 dizinin en ağır sakatlığı yaşadığına kim inanır abi. hıza bak, patlayıcılığa bak. helal olsun, adam susuyo işini yapıyo hep. yaşadığı depresyona rağmen, egosunu ön plana çıkarmadı hiç. çalışmaya devam etti 2 yıldır. eğer bi kere daha sakatlanıras dizleri, bu dünyanın adaletini silkeyiim. + Nate Duncan ✔ @NateDuncanNBA Follow Rose's defensive stance is a thing of beauty. Gets incredibly low. Looks like he's really worked on his hip flexibility. 11:13 PM - 30 Aug 2014 This is another really good sign for Rose. You use a lot of mobility and flexibility all through your legs after tearing an ACL. Great to see him moving this well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 dreagloth said: 114-54 bakalım biz napıcaz Yuh şaka gibi korkuyorum valla bugün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Pha said: 50-60 yemesek bari lan, tassak oglani olcaz burda yoksa. ahaha abi gerçekten sen napıcan orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Siniftaki butun amerikali bebeler bu maci bekliyo, her ders atip tutuyodum yok Avrupa'da basketbol powerhousesuyuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 finlandiya 3. periyotta 2 sayı atabilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 bir şey olmaz, uzunların performansına bakar bizim maçın skoru. Yenebileceğimize inanmıyorum da böyle büyük fark yemeyiz. Maks 10 fark falan olur. Kısa savunmasını yapmak gerek ama, uzunlardan korkum yok rahat durdururuz da işte Rose falan lel, atletizmde Tunçeri-Ender'i pazarcı malı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 en az 30 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 40 yeriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Aksam çok güzel fuck fest donucek işte.hala Türkiye filan desteklemek hastalık direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ne alakası var desteklemekle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 desteklemekle gerçekten ilgisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 bos konusuyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 şampiyon olamayacak takımı desteklemek çok saçma. mesela ben her sene lider kimse onu tutuyorum futbolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Iddaa Türkiye'ye 36.5 sayı handikap açmış sadfsdfsda Yüklü girmek gerek aslında, çok abartı ya o kadar da rezil değiliz ağalar. Hani tamam yenileceğiz onun kaçarı yokta bu kadar acımasızca fark beklemek. Bilmiyorum lan ben mi çok iyimserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Bos konuşurum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ABD maçı 22:30'da NTV Spor'da. Tırsıyorum ben valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Aha başlıyor! ABD'deki Anthony ne değişik bir tipmiş yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 haydi bakalım antony tipine tüküreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 tek kaşı avrupada tutabilecek adam yok ya. nbade bile yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 öne geçtik!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 tamam böyle bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar