µh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 çeyrek finale hak ederek, oynayarak çıkmadı. bu son maç da görüldü işte tekrar. oynamadan kazanmak da biryere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Ahuhuahah Avustralya Angola maçını satarak Slovenya'yı harcadığı ile kaldı. ABD parçaladı Slovenya'yı adadsasdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Aynen, ABD ezdi geçti valla Slovenya'yı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 arkadaşların yazdıkları genel doğrular. ben ek olarak bizim basketbol ekolümüzün AYDIN ÖRS tarafından yaratıldığını ve SAVUNMA BASKETBOLU olması gerektiğini; akşamda güzel savunma yaptığımızı ama içeriye top indiremediğimiz için bu kadar anormal fark oluştuğunu söyleyeceğim. 3 sayılık atışta ısrar yanlıştı. Saydım. Litvanya ile aradaki fark 3 sayı iken adamlar üst üste 3 hücumdan boş döndüler ve biz o 3 hücumu acele şekilde 3lük kullanarak harcadık. Moraller düştü. Savunmalar düştü. Fauller yapıldı. Ve bu şekilde fark oluştu. Bu takım, bu kadro çeyrek finale kadar iyi geldi diyoruz ama biraz da bizim takım zaten böyle bir takım. Ölüsü çıkıp dünya 6ıncısı oluyor, en iyi dedikleri kadro Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkamıyor. Milletimizin aynası resmen bizim basketbol milli takımı. Ne zaman ne bok yiyecekleri belli değil. Oysa ki ekolden söz edebilmek için istikrar önemli. Bu açıdan en azından son 3 dünya şampiyonasının çeyrek finalisti olan bir milli takıma sahip olmak da çok kötü değil. Bizim eleştirilerimiz daha iyi sonuç alabilecekken burada elenmek diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 µh said: çeyrek finale hak ederek, oynayarak çıkmadı. bu son maç da görüldü işte tekrar. oynamadan kazanmak da biryere kadar. hak ederek çıkmadı çok yanlış bir düşünce bence. neticede basketbol hak etmeyenin çok ender maç kazandığı bir spor dalıdır. neredeyse tüm eleştirilere katılıyorum ama takımımızın hak etmeden çeyrek finale geldiği düşüncesine katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 savunmada iyiyiz ama hücumda baya kötüyüz ya.hele o kaçırdığız her üçlükte içim gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 eldar said: amma tatminsiz çıktınız yahu, bu takım çeyrek final gördü öpün başınıza koyun. Gerçekten. 1- Son 10 yılın en zayıf kadrosuydu 2- MOkur, Hedo, Ersan yok. Yıllardır İbrahim Kutluay kalitesinde şutör yok 3- Tanyeviçin "Ver Lidere ister oynasın ister oynatsın" basketbolundan TAKIM oyununa geçiyoruz. 4- Çeyrek final oynadık wild card ile geldiğimiz turnuvada. Yunanistan bile yoktu mesela buralarda 5- Teşekkürler 12 Dev Adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sostizm said: 3- Tanyeviçin "Ver Lidere ister oynasın ister oynatsın" basketbolundan TAKIM oyununa geçiyoruz.emir preldzic ne olaki? Takım basketboluna en en uzak oldugumuz turnuva olabilir. set uzerinden sayı atmadı takım nerdeyse. Savunma yapabiliyoruz evet ama onu da kaos ile yapıyoruz. Bence ceyrek final iyi bir basarı. Hedef olarak bu konuldu bu basarıldı. Gayet iyi yani. Kendini bilmek de bir erdemdir. Bir sonraki turnvuaya hedefi yarı final olarak koydukları surece sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Abi son 6 dakka kala fark 4 sayıyken telaşlı bir şekilde 3 lük atmaya çalıştılar. Kaçırdıkları 3 atış bize 6 sayı ile geri girdi fark oldu 10-11. Gir, içeriyi zorla zaten tam o anda bitmişti faul hakları. Abandılar durdular dışarıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Grup maçlarının sonunda Turnuvanın en çok asist yapan 6. takımıydık. Takım savunmasının bir istatistiği olsa kesin onda da ilk 5'te olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ve asist demek takım oyunu mu demek oluyo? Topu birine veriyosun o sayı atıyo asist oluyo. O topu alan adam bosken sayıyı attı da mı asist yazıldı yoksa zorlama atısı girdi de mi asist oldu yazmıyor? O istatistik varsa konusalım. Takımın soyle bir hucum seti vardıyı anlatabilen varsa anlatsın. ben ilk 2 mac dısındakileri izledim. hucumda naptıgımızı hic anlamadım. 10 saniye duruyoruz 2 perde geliyor sonra adamlar perdeden el uzatıyor diger oyuncu perdeden cıkamıyor birine topu fırlatıyor zorlama sut geliyor idi macların cogu. Takımın pick&roll u bile euheuehue ustune kurulu. Bi de topu emire verip bekledigimiz hucumlar cok guzeldi. Allahtan cocuk suta kalktıktan sonra bile pas cıkartabiliyor bi kac tane cok guzel top hazırladı oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sostizm said: Grup maçlarının sonunda Turnuvanın en çok asist yapan 6. takımıydık. Takım savunmasının bir istatistiği olsa kesin onda da ilk 5'te olurduk. diğer takımlar kim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mal said: litvanya hırvatistan yugoslavya yenemiyozki doğru dürüst bu takımları zaten çoğunlukla hırvatistan ve litvanyaya karşı üstünlüğümüz var. sırbistan azıcık önümüzde. çok kötü değiliz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 History[edit] Ahmet Robenson was known as being the first organizer of basketball in Turkey. In 1936 Turkey played their first ever basketball match against Greece winning 49–12. For many years basketball was the second most popular sport in Turkey but the national basketball team was never successful until the late 90s. Efes Pilsen was the first Turkish team to win a European Cup in any sports by clinching the Korać Cup. Since then basketball in Turkey has grown constantly as the national basketball team began to play a major role in international tournaments. http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey_national_basketball_team böyle bir şey buldum. ilginç. paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 KuddusiMavra said: Mal said: litvanya hırvatistan yugoslavya yenemiyozki doğru dürüst bu takımları zaten çoğunlukla hırvatistan ve litvanyaya karşı üstünlüğümüz var. sırbistan azıcık önümüzde. çok kötü değiliz yani. litvanyaya 9 maglubiyet 3 galibiyetimiz var nasıl üstünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ustunuz iste =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Fistan said: KuddusiMavra said: Mal said: litvanya hırvatistan yugoslavya yenemiyozki doğru dürüst bu takımları zaten çoğunlukla hırvatistan ve litvanyaya karşı üstünlüğümüz var. sırbistan azıcık önümüzde. çok kötü değiliz yani. litvanyaya 9 maglubiyet 3 galibiyetimiz var nasıl üstünüz haklısın. genelde onlar üstünmüş. benim baktığım yer listenin tamamını içermiyormuş. 2006 dünya şampiyonasında 2 kez oynayıp yenmişiz. 2009 avrupa şampiyonasında da yenmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 @fistan öm atacaktım,kutun dolu. bana link atabilir misin? ben bulamadım doğru düzgün bir liste. Türk basketbol milli takımının şimdiye kadar oynadığı tüm takımları içeren bir tablo-liste var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Brezilya çok feci ezildi bence Fransa yenecek bu akşam İspanya'yı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Teodosic ve bjelica efsane oyun çıkardı brezilya maçında,devamı gelirse amerikayı zorlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 fransa alır bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Aha! Ev sahibi İspanya'yı yendi Fransa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 %24 3 sayı isabetiyle yenmişler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Uyuya kalmışım son periyodu izledim de adamlar başka boyuta çıktı harbi ya, helal olsun. ABD şampi artık asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 fransa yener abd yi 24 saniye hucum yapabilirlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar