Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 FIBA Basketball World Cup Spain

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

arkadaşların yazdıkları genel doğrular.
ben ek olarak bizim basketbol ekolümüzün AYDIN ÖRS tarafından yaratıldığını ve SAVUNMA BASKETBOLU olması gerektiğini; akşamda güzel savunma yaptığımızı ama içeriye top indiremediğimiz için bu kadar anormal fark oluştuğunu söyleyeceğim.
3 sayılık atışta ısrar yanlıştı.
Saydım.
Litvanya ile aradaki fark 3 sayı iken adamlar üst üste 3 hücumdan boş döndüler ve biz o 3 hücumu acele şekilde 3lük kullanarak harcadık. Moraller düştü. Savunmalar düştü. Fauller yapıldı. Ve bu şekilde fark oluştu.
Bu takım, bu kadro çeyrek finale kadar iyi geldi diyoruz ama biraz da bizim takım zaten böyle bir takım.
Ölüsü çıkıp dünya 6ıncısı oluyor, en iyi dedikleri kadro Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkamıyor.
Milletimizin aynası resmen bizim basketbol milli takımı. Ne zaman ne bok yiyecekleri belli değil. Oysa ki ekolden söz edebilmek için istikrar önemli. Bu açıdan en azından son 3 dünya şampiyonasının çeyrek finalisti olan bir milli takıma sahip olmak da çok kötü değil. Bizim eleştirilerimiz daha iyi sonuç alabilecekken burada elenmek diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

çeyrek finale hak ederek, oynayarak çıkmadı.

bu son maç da görüldü işte tekrar. oynamadan kazanmak da biryere kadar.

hak ederek çıkmadı çok yanlış bir düşünce bence.
neticede basketbol hak etmeyenin çok ender maç kazandığı bir spor dalıdır. neredeyse tüm eleştirilere katılıyorum ama takımımızın hak etmeden çeyrek finale geldiği düşüncesine katılmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

amma tatminsiz çıktınız yahu, bu takım çeyrek final gördü öpün başınıza koyun.

Gerçekten.

1- Son 10 yılın en zayıf kadrosuydu
2- MOkur, Hedo, Ersan yok. Yıllardır İbrahim Kutluay kalitesinde şutör yok
3- Tanyeviçin "Ver Lidere ister oynasın ister oynatsın" basketbolundan TAKIM oyununa geçiyoruz.
4- Çeyrek final oynadık wild card ile geldiğimiz turnuvada. Yunanistan bile yoktu mesela buralarda
5- Teşekkürler 12 Dev Adam!
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

3- Tanyeviçin "Ver Lidere ister oynasın ister oynatsın" basketbolundan TAKIM oyununa geçiyoruz.
emir preldzic ne olaki?

Takım basketboluna en en uzak oldugumuz turnuva olabilir. set uzerinden sayı atmadı takım nerdeyse.

Savunma yapabiliyoruz evet ama onu da kaos ile yapıyoruz.

Bence ceyrek final iyi bir basarı. Hedef olarak bu konuldu bu basarıldı. Gayet iyi yani. Kendini bilmek de bir erdemdir. Bir sonraki turnvuaya hedefi yarı final olarak koydukları surece sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ve asist demek takım oyunu mu demek oluyo? Topu birine veriyosun o sayı atıyo asist oluyo. O topu alan adam bosken sayıyı attı da mı asist yazıldı yoksa zorlama atısı girdi de mi asist oldu yazmıyor? O istatistik varsa konusalım.

Takımın soyle bir hucum seti vardıyı anlatabilen varsa anlatsın. ben ilk 2 mac dısındakileri izledim. hucumda naptıgımızı hic anlamadım. 10 saniye duruyoruz 2 perde geliyor sonra adamlar perdeden el uzatıyor diger oyuncu perdeden cıkamıyor birine topu fırlatıyor zorlama sut geliyor idi macların cogu.

Takımın pick&roll u bile euheuehue ustune kurulu.
Bi de topu emire verip bekledigimiz hucumlar cok guzeldi. Allahtan cocuk suta kalktıktan sonra bile pas cıkartabiliyor bi kac tane cok guzel top hazırladı oyle.
Sosyal ağlarda paylaş

History[edit]
Ahmet Robenson was known as being the first organizer of basketball in Turkey. In 1936 Turkey played their first ever basketball match against Greece winning 49–12. For many years basketball was the second most popular sport in Turkey but the national basketball team was never successful until the late 90s. Efes Pilsen was the first Turkish team to win a European Cup in any sports by clinching the Korać Cup. Since then basketball in Turkey has grown constantly as the national basketball team began to play a major role in international tournaments.

http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey_national_basketball_team
böyle bir şey buldum.
ilginç.
paylaşayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Mal said:

litvanya hırvatistan yugoslavya yenemiyozki doğru dürüst bu takımları zaten çoğunlukla

hırvatistan ve litvanyaya karşı üstünlüğümüz var.
sırbistan azıcık önümüzde.
çok kötü değiliz yani.

litvanyaya 9 maglubiyet 3 galibiyetimiz var nasıl üstünüz
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

KuddusiMavra said:

Mal said:

litvanya hırvatistan yugoslavya yenemiyozki doğru dürüst bu takımları zaten çoğunlukla

hırvatistan ve litvanyaya karşı üstünlüğümüz var.
sırbistan azıcık önümüzde.
çok kötü değiliz yani.

litvanyaya 9 maglubiyet 3 galibiyetimiz var nasıl üstünüz

haklısın.
genelde onlar üstünmüş.
benim baktığım yer listenin tamamını içermiyormuş.
2006 dünya şampiyonasında 2 kez oynayıp yenmişiz.
2009 avrupa şampiyonasında da yenmişiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...