Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 FIBA Basketball World Cup Spain

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

hakemler hakkaten kötüydü, üst üste ağır hatalar yaptılar. Ama bir yerden sonra ipin ucu iyice kaçtı, özellikle baynes'in kötü niyetli tutumuna cezayı kesemediler, oradan sonra artık iki takımın da bazı faullerini falan es geçtiler.
Bi ara da kerem ben faul yaptım diye elini kaldırıyordu, bizim lehimize hücum faul çaldılar. Hakem üçlüsü arasında bariz bir uyumsuzluk vardı, nihayetinde maçı yönetemediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sovmekten kastın "orda faul vardı ama" ise evet her mac sovuyolar. ama bu sovmek degil. Biz alısık degiliz olanın soylenmesini. Ondan garip geliyo "yanlıs karar" denince sovmek hakemi kotulemek geliyo bize.

Bu mac gercekten sovduler ve haklıydılar. Cunku gayet taraflı cirkin bi hakem yonetimi vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin maçından sonra bundada son dk kapadım gitti maç diye yine göt oldum.
Hakemleri beğenen çıkmış oda ilginç. En basitinden sinanın hücumu kesmek için gözünün önünde yapılan faulu ible çalmadı adamlar. Sinan eli havada bi 3-4 sn koştu faul yaptım diye. Birinin çaldığını öteki yok sayıyorsa o hakemlerden en az bir tanesi kötüdür, ki kaç kere oldu maç içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

@flameoffear
yav tv kapanıp gidilir mi? Fin maçında tvda son 18 saniye kalkıp giden bir çift dikkatimi çekmişti. Basketbol ayrı bir kültür işte.
Dün gece yazamadım.
Hakemler çok kötüydü.
Ömer, Oğuz, Cenk, Kerem Gönlüm iyi değillerdi.
Yine de savunmada bu oyuncular da dahil iyi mücadele ettiler.
Dün akşam ki maçta başkası ne düşünür bilmem ama şanslıydik. Çok şanslıydik.
Son saniyeye birakmasak çok daha guzel olacak ama yine de çeyrek final şu kadro için büyük başarı. Litvanya maçında zone ve 1-1 savunma dengesini iyi ayarlar, uzunlarimiz ekstra iyi oynarlarsa- çünkü Litvanya uzunlari bayağı iyi- ve dış atışlarımız da girmesi gerektiği kadar girerse yarı finale çıkarız.
Fakat yine de oynamamiz gereken basketbol belli iken neden sürekli değişik şeyler deniyoruz bilemiyorum.
Kerem Tunçeri dün az süre aldı ama bence iyiydi. Ender ' ın oynamasına onu tercih ederim çünkü Ender tam bir bomba. Ne yapacağı belli değil.
Çeyrek final güzel ya :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Ulan ne ballı kura. Shit tier takımları yene yene çeyrek finale geldik. Çeyrek finalde de gayet makul bir kura Litvanya.

Paramızla satın aldığımız Dünya Kupası hakkını çok iyi kullanıyoruz.

yapmayın arkadaşlar.
Shit tier takım dedikleriniz sadece kura ile çıkmıyor karşımıza. Grup maçları ile belli oluyor karşımıza gelen takımlar.
Sosyal ağlarda paylaş

zaidral said:

calinmayan cok bariz fauller vardi, yapmayin.

aynen.
Enderin 100% basket faulunu vermedi adamlar.
Baynes denen karaktersizin tüm perdeleri fauldu. Çoğu calinmadi.
basketten sonra Baynesin arkadan Emire göğüs atması centilmenlik dışı hareket ve 2 atış + kenardan oyun gerektirir.
Avustralya'nın faul atışında 2 atışı da kaçırdı bronkofmuydu neydi ama hakem 2inci atışı bizim oyuncunun erken içeri girmesi gerekçesi ile iptal etti.oysa Avustralyalı oyuncu çok daha önce çemberin altına kadar girmişti. Atış yenilendi ve sayı oldu.
Bunlar aklımda kalanlar.
ama genel olarak kötüler ya. Ispanya Senegal maçında alttan file içinden çemberden yukarı girip tekrar aşağı inerek basket olan topa basket faul çaldı hakemler.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ekşide yorum filan okudum biraz.

Direk tier shitstorm.

Geçen sene FBU'de sezon başı GS ile oynanan cumhurbaşkanlığı kupasıydı galiba , son topu kullandı.O günde girdi o top.

Ama ondan sonra sezon içinde özellikle top16 da arkamıza geçti resmen emir şu son dkları oynamak için. Son topa kalan ve kleiza kullanması gerekirken kendisinin kullandığı bi ton maç var ve başarısız olduğu.

Neyse bu toplar bi gün girer bi gün girmez ama adam o moda giriyor her maç sorumluluğu alıyor.

Zaten her zaman soksa godmode racial filan bahsederiz şurda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...