dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 çetintaş için oynuyor ömer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ömer çok iyi abi. maç ortada asılırsak alırız gibi ama belli olmaz. bu arada gruptaki diğer maçları nerden izleyebiliyoruz? ntv spor sadece türkiye maçlarını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Ömer Aşık iyi başladı bu sefer ilk periyotta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 hepsini veriyor ntvspor, maçlar aynı anda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ahaha oğuz ölümüne bastı smaçı :D sakatlanacak danacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 gönlüm artık emekli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ağırlıklı olarak 2 gard oynamak lazım bu maçta. ender kerem tunçeri ikilisi olabilir çünkü enderin şutları bize lazım. kerem aşık ise şimdilik çok düşük şut yüzdesiyle oynuyor, pota altında oğuz savaş ve ömer aşık varket zaten ona da gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kerem aşık çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Hehe kerem aşık iyiymiş :) Kerem Ender aynı anda olmaz ya bu takımda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 dreagloth said: Kuddusi için oynuyor ömer hahaha kendisi için oynasın hıyar yalnız bir link vermediniz be arkadaşlar. ben de ntv spor nedense çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ben telefondan izliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 dur bir deneyeyim bakalım ben de izleyebilecekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 telefon derken, digiturk dilediğin yerde var bende ondan, ntvspor açılmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 dreagloth said: ben telefondan izliyorum =) Haha, iş yerinde falan mısın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Digiturk'ün web versiyonu da var, epeyi güzel onu da tavsiye ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 zenci hakeme ne spank attı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Aynen abi, benim de dikkatimden kaçmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 asdasd kerem gönlüm diyecektim. abd ile oynarken 2 gard oynadık abi. gayet işe yarıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 maç bizim rahat izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Geldik gene son çeyreğe valla Ukrayna'da bastırıyor hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ya bu adam ne zaman seri lazım dese karşı takım seri yapıyor askjfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 hadi ya gidiyo maç göz göre göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ömer vs ukrayna maçı resmen asfşkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 fiba sitesindeki boxscore'dan takip edebiliyorum da, omer napiyo oyle? ya da takimin geri kalani napmiyo? umut veriyo muyuz nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar