Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 of beşiktaşlımısınız ya tokatspor fatihi çocuk bi bekleyin amk
madcow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 umutu izleyip napıcaz. adam yanındakine pas veremez duruma geldi son 1 ayda. su ismail berk mi ne var ya o da olur. umut kenarda otursun. asdf
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Umut yararlı bir adam abi, Burak'a göre ayağına daha hakim. Burak kadar pozisyona girme becerisi yok sadece, yoksa uzaktan şuttu, ortaydı, pastı hepsinde daha iyi. Koşu olarak da Mancini gelene kadar daha iyiydi ama Burak artık allahı var çok oyunun içinde Onti veya Hajro ben de daha çok izlemek isterim ama çok kritik bir puan maçı, en azından kademeli olarak olmalı bu kadro geçişleri
Tori Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abi ne beşiktaşlılığı akşama umutun yanındaki adama pas verememesini mi izlemek istersin yoksa ontiveroyu mu
madcow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 BulletRide said: Umut yararlı bir adam abi, Burak'a göre ayağına daha hakim. Burak kadar pozisyona girme becerisi yok sadece, yoksa uzaktan şuttu, ortaydı, pastı hepsinde daha iyi. Koşu olarak da Mancini gelene kadar daha iyiydi ama Burak artık allahı var çok oyunun içinde Onti veya Hajro ben de daha çok izlemek isterim ama çok kritik bir puan maçı, en azından kademeli olarak olmalı bu kadro geçişleridaha onceki mesajlarıma donsek buluruz ben umutu normalde begeniyorum zaten ama son 1 ayda bi tane 10 uzerinden 3 alacagı mac yok. cok kotu oynuyor. bu mac cıkıs macı olucak mı sorusuna ne yazıkki ben icimden evet umut cıkısa gecicek diyemiyorum. adamın en son gol attıgı mac 1 sene once. gercekten 1 sene once(ligde). o yuzden heyecanlanacagım merak ettigim adamı izlemeyi tercih ederim. ontiverodan eskisehir icin beklentim yok. ama umuttan daha kotu olabilecegine de inanmıyorum umutun performanslarından oturu.
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 NTV SPOR muhtemel 11ler said: MUHTEMEL 11'LER Galatasaray: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Burak. Eskişehirspor: Boffin, Tarık, Akaminko, Servet, Özgür, Hürriyet, Lawal (Aytaç), Kamara, Necati Ateş, Erkan, Jorquera.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Muslera Sabri Chedjou Ceyhun Hakan Balta Telles Hajrovic Melo Selçuk Sneijder Burak
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Yine çorba kadro. Geçen hafta 4-3-3 gibiydi oyun, Telles'i öne çekti herhalde. 3-5-2'ye döndüldüğünde de işlevsel olur Balta ortaya kayınca. Pirens Ceyhun tabii ki ilk 11 Semih nerede? Chelsea maçına kadar defansın oturması lazım bir karar versin Chedjou-Semih ise bu ikisi oynasın sürekli. Stoper, stoper diye tutturdu, Burdisso'yu kakaladık adam da oynatmıyor jsdjsdf
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Semih niye yok la defansta o da mi kontenjan kurbani
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Anasını satayım Semih'i oynat Şedju'yu salla, hem Eboue de oynasın böylece? Adamın en beğendiği futbolcu belki de yerli kadrosu içerisinde, bir sıkıntısı vardır ondan oynamıyor sanırım
Tori Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Muslera ZABRİ-Chedjou-Ceyhun-Balta hayro-melo-sneijder-selçuk-telles burak heralde, 3-5-2 tövbe olmuyor hayro ya da sabri göbekte değilse sfdfdf
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 balta stoper olursa olabilir sabriyi MC oynatıp. Muslera Chedjou-Ceyhun-Balta hayro-melo-selçuk-ZABRİ-telles sneijder burak
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bu kadar teansfere rağmen, Sabri gene ilk 11de. Bu adam futbolu biliyor diyorum size. Melo, Sabri, Burak. Bu takımda olmalı. Çalışkan adam lazım takımda.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bu baya versatile bi line up aslında hem 4 4 1 1 hem 3 5 2 ve 5 4 1 olabiliyo yani. takım becerebilir mi bi fikrim yok. --------muslera sabri ceju ceyhun balta hayri selcuk melo telles ---------sneijder ---------burak --------muslera ---ceju ceyhun balta sabri-------------telles ------selcuk melo ---------sneijder -------hayri burak ---------muslera ----ceju ceyhun balta sabri---------------telles -------selcuk melo ----hayri------sneijder ----------burak takımın en alttaki dizilisle baslayıp duruma gore degiscegini dusunuyorum en azından. hayri ve sneijder sol sag acık ice yakın. kanatlar direk sabri ve tellese emanet modeli.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 veysel 1 aydır A takım ile calısmadı eskisehirde. antreman ve mac eksigi var. veysel biraz alıssın sabri baskana yedek yolları yine gozukecek. melo suan ligin en iyi orta sahası. burak'ın da turk pasaportunu al elinden kimse bi daha donup suratına bakmaz.
Tori Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 semih soğuk almış istanbulda kışın en sıcak havası yaşandı herif soğuk alıyor ya
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ya bu mancini paso ingiltrede haber oluyor futbol sitesi açıyorum adamlara bakıyım diyorum sürekli bu herif çıkıo karşıma fatih terimin italyadan bize haber göndermesi gibi bu da oraya çalışıyor demedi demeyin beyler :D
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 zaten gs de başarı kazandığı gibi tekrar avrupaya döner orası kesin.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bi sene daha kalsin, tugaya daha da katki saglasin.
Öne çıkan mesajlar