Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Umut yararlı bir adam abi, Burak'a göre ayağına daha hakim. Burak kadar pozisyona girme becerisi yok sadece, yoksa uzaktan şuttu, ortaydı, pastı hepsinde daha iyi. Koşu olarak da Mancini gelene kadar daha iyiydi ama Burak artık allahı var çok oyunun içinde

Onti veya Hajro ben de daha çok izlemek isterim ama çok kritik bir puan maçı, en azından kademeli olarak olmalı bu kadro geçişleri
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Umut yararlı bir adam abi, Burak'a göre ayağına daha hakim. Burak kadar pozisyona girme becerisi yok sadece, yoksa uzaktan şuttu, ortaydı, pastı hepsinde daha iyi. Koşu olarak da Mancini gelene kadar daha iyiydi ama Burak artık allahı var çok oyunun içinde

Onti veya Hajro ben de daha çok izlemek isterim ama çok kritik bir puan maçı, en azından kademeli olarak olmalı bu kadro geçişleri
daha onceki mesajlarıma donsek buluruz ben umutu normalde begeniyorum zaten ama son 1 ayda bi tane 10 uzerinden 3 alacagı mac yok. cok kotu oynuyor. bu mac cıkıs macı olucak mı sorusuna ne yazıkki ben icimden evet umut cıkısa gecicek diyemiyorum. adamın en son gol attıgı mac 1 sene once. gercekten 1 sene once(ligde). o yuzden heyecanlanacagım merak ettigim adamı izlemeyi tercih ederim.

ontiverodan eskisehir icin beklentim yok. ama umuttan daha kotu olabilecegine de inanmıyorum umutun performanslarından oturu.
Mesaj tarihi:
NTV SPOR muhtemel 11ler

said:
MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Burak.

Eskişehirspor: Boffin, Tarık, Akaminko, Servet, Özgür, Hürriyet, Lawal (Aytaç), Kamara, Necati Ateş, Erkan, Jorquera.
Mesaj tarihi:
Yine çorba kadro. Geçen hafta 4-3-3 gibiydi oyun, Telles'i öne çekti herhalde. 3-5-2'ye döndüldüğünde de işlevsel olur Balta ortaya kayınca. Pirens Ceyhun tabii ki ilk 11

Semih nerede? Chelsea maçına kadar defansın oturması lazım bir karar versin Chedjou-Semih ise bu ikisi oynasın sürekli. Stoper, stoper diye tutturdu, Burdisso'yu kakaladık adam da oynatmıyor jsdjsdf
Mesaj tarihi:
Anasını satayım Semih'i oynat Şedju'yu salla, hem Eboue de oynasın böylece?

Adamın en beğendiği futbolcu belki de yerli kadrosu içerisinde, bir sıkıntısı vardır ondan oynamıyor sanırım
Mesaj tarihi:
Muslera

ZABRİ-Chedjou-Ceyhun-Balta

hayro-melo-sneijder-selçuk-telles

burak

heralde, 3-5-2 tövbe olmuyor hayro ya da sabri göbekte değilse sfdfdf
Mesaj tarihi:
bu baya versatile bi line up aslında hem 4 4 1 1 hem 3 5 2 ve 5 4 1 olabiliyo yani. takım becerebilir mi bi fikrim yok.

--------muslera
sabri ceju ceyhun balta
hayri selcuk melo telles
---------sneijder
---------burak

--------muslera
---ceju ceyhun balta
sabri-------------telles
------selcuk melo
---------sneijder
-------hayri burak

---------muslera
----ceju ceyhun balta
sabri---------------telles
-------selcuk melo
----hayri------sneijder
----------burak

takımın en alttaki dizilisle baslayıp duruma gore degiscegini dusunuyorum en azından. hayri ve sneijder sol sag acık ice yakın. kanatlar direk sabri ve tellese emanet modeli.
Mesaj tarihi:
veysel 1 aydır A takım ile calısmadı eskisehirde. antreman ve mac eksigi var. veysel biraz alıssın sabri baskana yedek yolları yine gozukecek.

melo suan ligin en iyi orta sahası. burak'ın da turk pasaportunu al elinden kimse bi daha donup suratına bakmaz.
Mesaj tarihi:
ya bu mancini paso ingiltrede haber oluyor futbol sitesi açıyorum adamlara bakıyım diyorum sürekli bu herif çıkıo karşıma fatih terimin italyadan bize haber göndermesi gibi bu da oraya çalışıyor demedi demeyin beyler :D
  • Yeni Oluştur...