Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu burak şerefsizini her seferlerinde bağrına basan ne kadar benimle aynı takımı tutan insan varsa hepsinin aklını bağrını silkeleyeyim. GÖZÜNÜZ MÜ GÖR BRE İBLİSLER? ha öyle kenarda dursun tamam bizim topcumuz falan ayağıyla sahip çıkıyolarsa eyvallah ona dicek bişi yok ama tutupta herife kral mral demiyolarmı yemin ediyorum floryaya gidip dinamit bağlayası geliyo insanın

abi bu herif uyarının sonunda a.k çocuğu demiş gibi hissettim ben de milet televizyondan izleyip ondan kudurdu galiba. ben tam çözemedim.
Mesaj tarihi:
Bu arada ben ilk izlediğimde a. kodumun çocuğu gibi anladım ama hiç ihtimal vermedim doğrusu özellikle aydınus'a.

Bu sabah tekrar baktım, yardımcı hakeme bişeyler diyo abi adam. Zaten öyle bişey olsa telsiz konuşmalarında illa ki çıkar. Ama küfretmiyo adam.
Mesaj tarihi:
Benim bildiğim loglanıyo lan hakem konuşmaları. TR'de yapmıyorlar mı bilmiyorum da biçok komik hakem konuşması fln var yutupta hatta geçen bi tane haberlere çıktı.
Mesaj tarihi:
Bu MHK başkanı harbi yetersiz bir adam. Kasımpaşa-BJK maçında yırtık dondan çıkar gibi maç biter bitmez açıklama yaptı. Sonunda olanlar ortada.

Dün yine aynı şekilde maç sonu açıklama yaptı. Görüntüler kabak gibi ortada adam net küfür etmiş Melo'ya. Yine yaptığı açıklamalar içine patlayacak.
  • Yeni Oluştur...