Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 selam, haydin hayırlı olsun yeni başlık http://www.turkiyegazetesi.com.tr/Images/tac.jpg
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 terket torpağımı faşo Şükrü!!
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 olm kitlenmeden kafaniza gore acmayin sunlari, karmakarisik oluyo.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 panpa öteki 100 olmuş diye yeni açın yazmışlar, ben de açtım napam, sana zahmet kitlersen ötekini
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 hayrinin lisansı çıkmış telleste çıksın bi an önce
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 şl parası fenerden geliyor, topicleri fenerliler açıyor, sağolsunlar bişey yapmak zorunda kalmıyoruz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 said: Galatasaray, Uruguay'ın Centro Atletico Fenix takımında forma giyen Arjantinli futbolcu Lucas Elias Ontivero'yu 4,5 yıllığına renklerine bağladı. Buna göre, Galatasaray'ın Uruguay ekibine transfer ücreti olarak 2 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edildi. bitmiş bu transfer de
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 DoruK said: şl parası fenerden geliyor, topicleri fenerliler açıyor, sağolsunlar bişey yapmak zorunda kalmıyoruz
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi bu nasıl bir çekememezliktir böyle
madcow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Cons said: ABİ YETER BU PARALAR NE BENDE MENAJER BULUP KENDİMİ GALATASARAYA KAKALICAM LAN Bİ BEN YİYEMEDİM EKMEKhohohoohoh
madcow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bu arada yeni kufur yasası hakkaten sacma. sedat doganın konuyla ilgili acıklamaları iyi. http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/dogan-patladi-amk-ne-anlama-gelir-SXHBQ366391SXQ
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 said: İspanyol basını, bir kez daha Burak Yılmaz için Atletico Madrid’in girişimlere başladığına yer verdi. El Mundo Deportivo gazetesi, İspanyol ekibinin şimdiden Burak’ı markaja aldığını, yaz transfer döneminde Juventus’la yarışa girebileceğini yazd Gerçekleşirse dualarınız kabul olmuş olacak, cidden isteyebilir Simone Burak'ın tarzını
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi ahah Akşam Gazetesi'nde, Teknik Direktörümüz Roberto Mancini'nin A takım oyuncumuz ve kaptanımız Sabri Sarıoğlu hakkında olumsuz içerikli yorum yaptığını iddia eden bir haber yayınlanmıştır. Bu haberin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtmemize bile gerek yokken Roberto Mancini gibi uluslararası kariyeri olan bir hocanın birlikte çalıştığı ve daha son oynanan Türkiye Kupası karşılaşması ardından övgüyle bahsettiği bir futbolcu için bu tip yargıda bulunduğunun yazılması, en hafif deyimle, yakışıksızdır. Spor kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesini dileriz. Galatasaray Spor Kulübü""> "Galatasaray Akşam Gazetesi'nde, Teknik Direktörümüz Roberto Mancini'nin A takım oyuncumuz ve kaptanımız Sabri Sarıoğlu hakkında olumsuz içerikli yorum yaptığını iddia eden bir haber yayınlanmıştır. Bu haberin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtmemize bile gerek yokken Roberto Mancini gibi uluslararası kariyeri olan bir hocanın birlikte çalıştığı ve daha son oynanan Türkiye Kupası karşılaşması ardından övgüyle bahsettiği bir futbolcu için bu tip yargıda bulunduğunun yazılması, en hafif deyimle, yakışıksızdır. Spor kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesini dileriz. Galatasaray Spor Kulübü" said:
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi söylemiş olabilir zaten yani gayet normal, ama arkadaş arasında. çıkıp basında diyecek hali yokki. ashgjydaghjahgjagjha ulan her izlediğimde defalarca gülüyorum. bu hangi maçtı? hangi pozisyondu? https://www.youtube.com/watch?v=QffQujBRGMY
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 hay armudunu kovdugumun cocugu diyo sanki asdf.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 MrLevie said: abi ahah Akşam Gazetesi'nde, Teknik Direktörümüz Roberto Mancini'nin A takım oyuncumuz ve kaptanımız Sabri Sarıoğlu hakkında olumsuz içerikli yorum yaptığını iddia eden bir haber yayınlanmıştır. Bu haberin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtmemize bile gerek yokken Roberto Mancini gibi uluslararası kariyeri olan bir hocanın birlikte çalıştığı ve daha son oynanan Türkiye Kupası karşılaşması ardından övgüyle bahsettiği bir futbolcu için bu tip yargıda bulunduğunun yazılması, en hafif deyimle, yakışıksızdır. Spor kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesini dileriz. Galatasaray Spor Kulübü""> "Galatasaray Akşam Gazetesi'nde, Teknik Direktörümüz Roberto Mancini'nin A takım oyuncumuz ve kaptanımız Sabri Sarıoğlu hakkında olumsuz içerikli yorum yaptığını iddia eden bir haber yayınlanmıştır. Bu haberin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtmemize bile gerek yokken Roberto Mancini gibi uluslararası kariyeri olan bir hocanın birlikte çalıştığı ve daha son oynanan Türkiye Kupası karşılaşması ardından övgüyle bahsettiği bir futbolcu için bu tip yargıda bulunduğunun yazılması, en hafif deyimle, yakışıksızdır. Spor kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesini dileriz. Galatasaray Spor Kulübü" said: Zaytung demiştim ben :) sabah manşetinden son sayfasına kadar uydurma gazetesi oldu. Küçük ilanları da oturup biri mi yazıyo acep?
fenn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Bu adamı neyle oynatacagız. Seneye yabancı kontemjanı sabit kalacak sanırım
guernica Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/yorum-farki_sto4116818/story.shtml
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 AtlaraFisildayan said: abi söylemiş olabilir zaten yani gayet normal, ama arkadaş arasında. çıkıp basında diyecek hali yokki. ashgjydaghjahgjagjha ulan her izlediğimde defalarca gülüyorum. bu hangi maçtı? hangi pozisyondu? https://www.youtube.com/watch?v=QffQujBRGMY genclerbirligi ya da kasimpasa maciydi sanirim. yazik adama her gittigi takimda cileden cikartiyolar city de balotelli vardi burda sarbi sdfgh
Öne çıkan mesajlar