AthleT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Michael Bay yönetimide 2001 yılında çekilen,Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Jon Voight, Tom Sizemore gibi oyuncuların oynadığı efsanevi film 26 Aralık Pazar/2004 2o:oo'da Tv'de ilk kez Kanal D'de.. ...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 umarım reklam manyağı yapmadan adam gibi verirlerde bizde izleriz...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Cirit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 taa geçen hafta göstericez dediler.ben beklerken sahra adlı dizi çıktı kafayı yedim[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben de mandoo'nun soyledigini soylemek icin girmistim topic'e, zaten uzun bi film bide dakka basi reklam koyarlarsa cekilmez cidden. hehe[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bi de bombardıman olayları varya...umarım ses kalitesi düşük olmaz :([signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: insight, 25 Aralık 2004 10:37 tarihinde demiş ki: 2001 yılındao kadar oldu mu ya, oyy. yaşlanıyoruz valla :p izlicem ben de.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 sıkıyo abi bir süre sonra savaş filmlerinde aşk girmemeli (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eleştirmenlerden hiç mi bişi öörenmediniz. Team america da bileresmen d****k geçtiler. ...i love you becouse pearl harbor sucked. Angeli izleyin pazar saat 8 de işte.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
screamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: MrMedia, 25 Aralık 2004 12:45 tarihinde demiş ki: sıkıyo abi bir süre sonra savaş filmlerinde aşk girmemeli (: Aşktan daha fazlası giriyordu bunda ve o an film kopuyordu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bir film veya dizi gosterilirken 20 dakika reklam isi abarti 10 dakika falan olmasi lazim ki bunu en az 30 dakika yapiyorlar. reklam bi giriyor, filmin nerde kaldigini unutuyorsunuz ehahea. Show tv bu konu ile ilgili kendine has yontemler uyarlamis, dizi veya filmi geri sarma gibi olaylar bla bla. maksat insanlari gec uyutmak olsa gerek.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ya şimdiki sinemalarda durum bundan farklı diil.. şimdide reklamları peşin veriyolar..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
jankis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 izlemeyenlere sesleniyorum hala bunu sürdürmek için fırsatınız var .. sakın bu filmi izleyerek hayatınızdan 3 saatin çalınmasına fırsat vermeyin[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kanal d yayin akisi su sekilde gece; 20:00 - pearl harbour 24:00 - hede hodo 4 saat surecek film, hass dedim gorunce. ayni saatlerde atvde hababam sinifi var, onu izlemeyi planliyorum, ondan sonrada guzel bi macera filmi varmis ismini hatirlayamadim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
jankis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eh film 3 saat reklamlar da minimum 1 saat kafadan 4 saat sürer kesintiler var işte anca[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Loras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 jankis'in pearl harbor için dedikleri hababam sınıfı içinde geçerlidir. Boş yere üzmeyin, sıkmayın, yormayın, sinirlendirmeyin kendinizi.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 izlemiş olduğum en kötü filmler arasında başı çekenlerdendir tanıdığım hiç bir kimse beğenmemiştir izlenemez hiç izlemeenlere tavsiye edilmez[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bir,iki sahnesi için izlenmesi gereken bir film.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Mandooo, 25 Aralık 2004 11:11 tarihinde demiş ki: umarım reklam manyağı yapmadan adam gibi verirlerde bizde izleriz... +1[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
screamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Undead Ben Affleck sonunda sahneye çıktı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eheihie boynuzlu eflek :P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
screamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Japan Ready to kill[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 yuh ıclerıne alcaklar haha bakıyolar anca angut gibi[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
screamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Arizona yı batırdılar bütün karargah bu oyun değil kalkın leymirlar OMG WTFWTF error error[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 agahgahgag[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
screamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Kahraman Ahçı iş başında Dıd dırı dıt dıd dırı dıt[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Öne çıkan mesajlar