Wolas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Sağolun ben gidip kalemden dosyamı istiycem kendim gelişmeleri okuycam neden bunca zaman uzamış öğrenicem şubatta yapılacak olan davaya kendim katılıcam sizinde yardımlarınız ile bu sefer bitecek inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Fin said: zam yapın kiraya çıkar ya zammı yapmanın koşulu var. anca üfe oranında arttırabiliyorsun. o zammı yapıyorsa kiracı gg. sadece bedel düşüklüğü mü ne öyle bir dava açabilirsin hani "bizim burada evler 1.500 e kiralanıyor rayiç o ama ben zamanında ucuz kiralamıştım, 1.000 lira alıyorum 1.500 olsun istiyorum" diye. ama dava sonuçlanana kadar ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Riverwind said: Geçen böyle bir ihtar geldiydi önüme ya adamlar 10 yıl doldu temmuzda boşaltın diye ihtar çekmiş müvekkile , kontratta kira başlangıcı 2010 yazıyor lel AHAHAHA süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 nasi ya bizim ev sahibi 300$ gecirdi yeniyilda asfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 adam sizin sahibiniz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Fin said: nasi ya bizim ev sahibi 300$ gecirdi yeniyilda asfaf sözleşmeni kontrol etsene. benimki geçen sene "100 tl arttır" dedi, "hayır 50 arttırcam" dedim, kabul etmedi, sözleşmeye baktım "üfe oranında" diyor, gittim temmuz üfesine baktım %6, 65 tl fln arttırdım bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 adamla oturacan anlaşıcan en güzeli bu. şu anda yeni eve taşınmak en iyi ihtimalle 5000 lira. son kirayı almıyım falan diyeceksin, bu teklifim ayın 5 ine kadar geçerli mahkeme zaten sonlanmak üzere haberin olsun diyip blöf yapacaksın. kaporasını öderken zorluk çıkarmayacaksın. o zaman çıkar, o muhtemelen ev arıyordur bir yandan ama kafana göre ev bulmak kolay bir iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abi anlaşmak en güzeli zıtlaştığın zaman yavaş işleyen kanunlar yüzünden her ihtimalle ev sahibi zararlı çıkıyor. adam kira bile vermese tahliye davası sonuçlanması itirazı ıvırı zıvırı aylar sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Biz polis ile beraber çıkaramadıkdelinin tekini.Satıldı daire sonra tıpış tıpış, dilinden anlayana birine devret olayı yoksa çok zor iş çıkarması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 elesso said: adamla oturacan anlaşıcan en güzeli bu. şu anda yeni eve taşınmak en iyi ihtimalle 5000 lira. o kadar tutmuyor ya şehir içi taşınma en en fazla 500 temiz ev bulursan boya badanayla uğraşmasın -- senelik kontrat imzalayan kiracının çıkma hakkı var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 forgiver said: şehir içi taşınma en en fazla 500 hangi şehir orası askldjaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 An itibariyle yeni taşındığım eve masraf yaklaşık 12k. Tabii bizim fesatlığımızdan bile olabilir başkası olsa o kadar tutmazdı. Kapılar komple yenilendi , alçıpan ile bazı yerler kapatıldı , tuvalete sıfırlandı , heryer komple boyandı sanırım bunlar 12k tuttu , unuttuğum şeylerin olma ihtimali de var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 fazla mı diyorsun? kırıkkale-ankara için ankara firması 800 lira istemişti telefonda kırıkkaleden bir firma 550 ye taşıdı tırlık eşyam yoku tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 emlakci fee + kira + deposit zaten 3-5k bandinda bisiler tutar istanbul'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 forgiver said: elesso said: adamla oturacan anlaşıcan en güzeli bu. şu anda yeni eve taşınmak en iyi ihtimalle 5000 lira. o kadar tutmuyor ya şehir içi taşınma en en fazla 500 temiz ev bulursan boya badanayla uğraşmasın -- senelik kontrat imzalayan kiracının çıkma hakkı var mıydı 1000 kapora 1000 ilk kira 1000 emlakçı 1000 tadilat(en temiz evde bile ıvır zıvır çok çıkıyo, perdeler uymuyo vs.) 1000 taşıma(avize için elektirikçisiydi vs. armatür vs. için tesisatçısıydı,taşımasıydı) bunlar en iyi ihtimal... eşyalardan atıp yenisini almak gerekenler olabiliyor, beklenmedik saçma tadilatlar olabiliyo falan filan.. ben başakşehirden ayazağazaya 850 ye taşıttım, adamların yemeğiydi bahşişiydi derken 1000 i bulmuştur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 forgiver said: fazla mı diyorsun? kırıkkale-ankara için ankara firması 800 lira istemişti telefonda kırıkkaleden bir firma 550 ye taşıdı tırlık eşyam yoku tabi istanbul için şehir içi taşımayı 1k ya fln bulabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 kapora ok ev gerçekten yeni tadilattan çıkmıştı (bir tek ocak doğalgaz bağlantısına para gitti) avizeler amele style tek duylu taktırdım hatta ev sahibi ödedi, alıp götürmeyeceğim için bir tek taşımacılara yemek ısmarlıyormuşsun onu baştan konuşmak lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 2013 6. Ayda bizim kontrat zaten bitti. Fakat mahkeme açtığımız için yenilenmedi zaten ortada şuan kontrat yok. Bu ev bize geçtiği için zaten yasa gereği adamı çıkarma hakkımız vardı ayrıca 10 yılı dolduğu içinde hakkımız var birde üstüne mal sahibi oturmak istediği için de hakkım var okulu askerliği bitirdim çalışmaya başladım artık düzenim olsun istiyorum ailemin yanında kalmak istemiyorum diye beyan ettik hakime. fakat kesin bizim avukat mal olduğu için 6. aydan bu yana halledemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ankarada ben bu işi hallederim dava dosyasını bi gönder bakayım diyen olursada ses etsin direk işi ona vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 kontrat öyle bitmiyor işte sen bitmeden ben bitirmek istiyorum demen lazım yaptıysan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Dworgian said: Fin said: nasi ya bizim ev sahibi 300$ gecirdi yeniyilda asfaf sözleşmeni kontrol etsene. benimki geçen sene "100 tl arttır" dedi, "hayır 50 arttırcam" dedim, kabul etmedi, sözleşmeye baktım "üfe oranında" diyor, gittim temmuz üfesine baktım %6, 65 tl fln arttırdım bitti. sozlesme yokki ? asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sen niye illa orada oturcam diye kasıyosun ki kirayı arttır, başka yerden ev kirala ordan aldığını ona ver, sorun çözülsün. başka bi neden var kesin o işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Fin said: sozlesme yokki ? asdfg abi lkjsdkl sene 2014 ve söz... neyse müstahak size 300 usd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Wolas said: 2013 6. Ayda bizim kontrat zaten bitti. Fakat mahkeme açtığımız için yenilenmedi zaten ortada şuan kontrat yok. Bu ev bize geçtiği için zaten yasa gereği adamı çıkarma hakkımız vardı ayrıca 10 yılı dolduğu içinde hakkımız var birde üstüne mal sahibi oturmak istediği için de hakkım var okulu askerliği bitirdim çalışmaya başladım artık düzenim olsun istiyorum ailemin yanında kalmak istemiyorum diye beyan ettik hakime. fakat kesin bizim avukat mal olduğu için 6. aydan bu yana halledemedi bi kere davayı açmış olman otomatik yenilenmeyi durduruyor mu bundan emin ol. dava sonuçlanmadan yenilenme durmaz diye düşünüyorum. yoksa açar davayı atar kiracıyı her isteyen. ev sana geçince kiracı çıkartma hakkın var mı onu bilmiyorum. yasa kiracıyı bayağı koruyor çünkü. ha ama evet "ben oturucam" diyerek çıkartma hakkın var. o durumda da kiracı senin o şekilde onu çıkartıp evde senin oturmadığını ispatlarsa feci ceza yiyorsun diye biliyorum. davada bulun. avukata güvenme. edit: evet evi alınca çıkartma hakkın varmış; "Gayrımenkulü satın aldıktan sonra yeni bir kontrat yapmasaydınız, 6570 7/d maddesine dayanarak 1 aylık süre içinde ihtarata bulunarak 6 ay sonra tahliye davası açabilirdiniz (veya daha yakınsa sözleşme sonunda). " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 elesso said: adamla oturacan anlaşıcan en güzeli bu. şu anda yeni eve taşınmak en iyi ihtimalle 5000 lira. son kirayı almıyım falan diyeceksin, bu teklifim ayın 5 ine kadar geçerli mahkeme zaten sonlanmak üzere haberin olsun diyip blöf yapacaksın. kaporasını öderken zorluk çıkarmayacaksın. o zaman çıkar, o muhtemelen ev arıyordur bir yandan ama kafana göre ev bulmak kolay bir iş değil.bence de bu kirasını düzenli yatırıyor diyorsun zaten cok dengesiz biri degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar