Jester Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hakkaten aslında.. nasıl olsa kimse bilemiycek doğruluğunu.. 3-5 kişi anlaşıp sıkıodur belki :P[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Infernal_Reborn, 26 Aralık 2004 20:45 tarihinde demiş ki: 400 milyon ışık yılı uzaklıktaysa istediği kadar çarpışsın be bizene :) yurdum insanı böle işte :) ordan buraya tesir etmezki zaten dimi ama[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Krasuss, 26 Aralık 2004 21:27 tarihinde demiş ki: SuRg3ON_M3tAliCC benimben de diyorum bu ünlem işareti bi yerden tanıdık. ! :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 O repçi konuşması Anlıyor musun beni! Yo Yo madıfaka![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Mephinx, 26 Aralık 2004 21:52 tarihinde demiş ki: krasuss,proxima centuari dunyadan 4.2 ışık yılı uzaktadır.Once dogru yaz sonra konuş.Erboğa takımyıldızında bıze en yakın olanıdır.Bi kaç haber okuyup buraya yazmakla ahkam kesme kimseye Alfa ile aynı gruptandır ama alfa daha yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kara delikten bize ne... marduk gelio...[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 o karadelik olayı olmadan çok önce zaten kutuplar filan erir dünyanın sonu çoktan gelmiş olur.[signature][hline]trgdy, 04 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki: cartmanı ne kadar seviyosunuz:hrr: Estel_Anorien, 04 Kasım 2004 23:58 tarihinde demiş ki: 3 kilo seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Balonunu patlatmaya geldim ehi ehi ehi * dıkşın dıkşın * * balon patlar *[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 *!düz mantık on * ya iyide bu karadelik dedigin nasıl çarpışabilir ki? Halka olur 2 tane iç içe geçmiş :):):):) *!düz mantık off* Aslında guzel olur onu izlemek.Mahvolucaksak oyle olalaım.Heh bilim adamlarını uyarmak lazım sakın o kadar gelecege gitmeyin diye.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Krasuss, 26 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki: Ben istiyorum ki biraz Astronom ihakında da bilginiz olsun dedim yahu yapmayın işte öğrenin!' heh neden takıyosun ki?saçma cevaplara duzgun cevap verirsen boyle olur :)..Sende dalganı gec.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 zamanında olan veya olacak olayların izdüşümü yarın bile yaşanabilir belki. philosophy of time travel by roberta sparrow. yersen .)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 400 milyon yıl uzaktaki de pek fazla etkilemez ama sanırım dünyayı dimi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 VAlla resimler çok güzel.BEn çok seferim böle astronomiyi fln ama harbiden taaa bilmeme kaç yüzmilyon yıl sonra benim kanımın tek bir damlasından bile eser kalmamıs olucak :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Horrible, 27 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: VAlla resimler çok güzel.BEn çok seferim böle astronomiyi fln ama harbiden taaa bilmeme kaç yüzmilyon yıl sonra benim kanımın tek bir damlasından bile eser kalmamıs olucak :) Belki tanrıdan rica edersek Ruhumuz görebilir! Neden olmasın heiçbirşey imkansız değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Infernal_Reborn, 26 Aralık 2004 20:36 tarihinde demiş ki: lan birkaç yüz milyon yıldan banane ya... şu 60-70 yıl içinde çarpmasın gerisi önemli değil :) çooooooooğk bencieğlsieğğnnnn!!![signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Krasuss, 27 Aralık 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Belki tanrıdan rica edersek Ruhumuz görebilir! Neden olmasın heiçbirşey imkansız değildir! NAsıl bir anlayıştır bu???? Aradan 2-3 yüzmilyon yıl geçicek o zmn gidip tanrıya allaım yalvarıom izliim fln mı dicen ya :) Komedi valla :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hoca, 400 milyon yıl sonra çoktan 35.000 tane nükleer savaş çıkmış olacak ve dünyada sadece hamamböcekleri hüküm sürüyor olacak.Ki onlara pek koymaz bu olay.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Horrible, 27 Aralık 2004 16:49 tarihinde demiş ki: said: Krasuss, 27 Aralık 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Belki tanrıdan rica edersek Ruhumuz görebilir! Neden olmasın heiçbirşey imkansız değildir! NAsıl bir anlayıştır bu???? Aradan 2-3 yüzmilyon yıl geçicek o zmn gidip tanrıya allaım yalvarıom izliim fln mı dicen ya :) Komedi valla :) Ölmeden önce dua etsek ! Olmazmı yani (şüpesiz allah duaları kabul edendir!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gıcık oluyorum şu ünlem işaretine. koyma lütfen ya. böle asabi gözüküyosun baydım.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Krasuss, 27 Aralık 2004 16:56 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 27 Aralık 2004 16:49 tarihinde demiş ki: said: Krasuss, 27 Aralık 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Belki tanrıdan rica edersek Ruhumuz görebilir! Neden olmasın heiçbirşey imkansız değildir! NAsıl bir anlayıştır bu???? Aradan 2-3 yüzmilyon yıl geçicek o zmn gidip tanrıya allaım yalvarıom izliim fln mı dicen ya :) Komedi valla :) Ölmeden önce dua etsek ! Olmazmı yani (şüpesiz allah duaları kabul edendir!) Din tartısmasına doğru giden bir topic sesiorum o yüsden hiç ağzımı açmicam bu konuyla ilgili...Kardes sen istediğin duayı et sahsen taaaaa 400 milyon yıl sonra olacak bir şeyi görmek için şimdiden dua etmeye başlamam ben...O zmna kdr kim öle kim kala...Benim bu dünyada zerrem bile olmayacak.Ztn o zmn kdr bu patlamöayı engellerler sıkma sen canını.Tabii eğer insanlar dünyada kalırsa hala...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ya tamam endişelenmeyin. ben yaşıyo olucam(god mode on) size naklen yayın yaparım. =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Horrible, 27 Aralık 2004 17:01 tarihinde demiş ki: said: Krasuss, 27 Aralık 2004 16:56 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 27 Aralık 2004 16:49 tarihinde demiş ki: said: Krasuss, 27 Aralık 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Belki tanrıdan rica edersek Ruhumuz görebilir! Neden olmasın heiçbirşey imkansız değildir! NAsıl bir anlayıştır bu???? Aradan 2-3 yüzmilyon yıl geçicek o zmn gidip tanrıya allaım yalvarıom izliim fln mı dicen ya :) Komedi valla :) Ölmeden önce dua etsek ! Olmazmı yani (şüpesiz allah duaları kabul edendir!) Din tartısmasına doğru giden bir topic sesiorum o yüsden hiç ağzımı açmicam bu konuyla ilgili...Kardes sen istediğin duayı et sahsen taaaaa 400 milyon yıl sonra olacak bir şeyi görmek için şimdiden dua etmeye başlamam ben...O zmna kdr kim öle kim kala...Benim bu dünyada zerrem bile olmayacak.Ztn o zmn kdr bu patlamöayı engellerler sıkma sen canını.Tabii eğer insanlar dünyada kalırsa hala... Hep böyle yapıyorlar beni de sürüklüyorlar. Şurada bilimsel bir konuyu paylaşamıyacakmıyız sizinle.[signature][hline]Dikkatli olun kafanıza heran bi Meteor düşebilir!!! (_Astromaniac_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Tartışabilirsin tabiiki seni neye sürüklüyorlar ne yapıp onuda anlamadım :) AMa sadece ne biliim olup olmayacağınbdan emin olmadığın bişe için neden endişeleniosun?[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krasuss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Horrible, 27 Aralık 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Tartışabilirsin tabiiki seni neye sürüklüyorlar ne yapıp onuda anlamadım :) AMa sadece ne biliim olup olmayacağınbdan emin olmadığın bişe için neden endişeleniosun? Mesela bundan önce samanyolu-andromeda çarpışması hakkında bi topic açmıştım konu sapııtı millet yecüc-mecüc hakkında konuşmaya başladı bende gaza geldim böyle mistic olaylar karşısında daldık konuya...[signature][hline](_Astromaniac_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yahu karadelik felan olayını bırakın daha gecen senelerde jupiter e carpan schumaher levy kuyruklu yıldızını düşünün,jupiterde dünya büyüklügünde lekeler bıraktı,tehlike o kadarda uzakta degil yani,su an aynı büyüklükte bi kuyruklu yıldız gelse yapacak hic bişe yok. ayrıca dünyada su an yapılan bazı deneylerin sonucunda bile karadelik oluşma riski var.300 milyon yılı bırak dünyaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar