Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Hatun yoksa bara filan gitmeyin verdiginiz paraya yazık uzman tavsiyesi diye düşünün :) haftada 4 gun paso bara giden biriyim :rock:[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Falmes Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Bende gelirim kacarmı bu Eno ile kararlastırdık gelıcez slayer ı da gelmezse bıle getırtırız :) ama su bulusmanın yerı ve saatı bellı olsun yanı herkes gelebılecegı gunlerı falan yazsın bısı yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 pst canım ben gelmicemde kim gelicek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLASH Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 bende gelmek isterim lochaber (wolfish) le beraber.. dorusu ona sormadım daha ama.. bu arada yaşlarımız 16.. :)[hline].. ı| SeXeN6 |ı .. ı| ICQ |ı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Yer Ve Zaman Kesin Olarak Kararlastirin Bende Gelirim Maksat Gorusmek Tanismak :)[hline]''Dünyayı büyük bir kum tepesinden görmek...ve cennetin vahşi çiçeğini... avuç içindesonsuza dek tutabilmek...sonsuzluk saatinde gizlidir.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 hmmm tekrar kimlerin geleceğine bakalımmm Slayer Eno Justin LevieMaxilack Vampire Othranx LostKnight Dantes Slash Kobe Eşkiya (belli deil) Radiant (balli deil) baya olduk be. eheh.kimler 18 yaşından küçük beyler?? ona göre ayarlayalım.yani ben de 15'im.[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 11 Aralık 2002 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 eşkiyada %100 gelir ben razi ederim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 herkes yaşlarını sööölesiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2002 19 ;-) Yasim tutuyor Yupppi :P[hline]''Dünyayı büyük bir kum tepesinden görmek...ve cennetin vahşi çiçeğini... avuç içindesonsuza dek tutabilmek...sonsuzluk saatinde gizlidir.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2002 ben ve burak (dantes) 85 doğumluyuz. slayer bizden küçük fln. :) dolayısıyla 18- biryere gidicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2002 Ben varım asosyal biriyimdir yanımda sıkılmassanız gelirim 85 liyim.[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Ya hala yer ve tarıh kararlastıramadık Eno nunda dedıgı gıbı ne yazık kı yas daha 17 :( 1 sene sonra ıstedıgınız yere gıderız ama slayer senin bıraz daha beklemen gerekecek :P neyse vampire sen bır tarıh ve saat soyle onun uzerınde oynamalar yaparak yerı ve tarıhı belırleyelım derım ben ne bılıyım baska turlu bır karara baglanacak gıbı degıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 ya ben kuzenimle gelirim büyük ihtimal o yüzden barlar zorun olmaz (sanırım).önceden bara gitmiştik onunla.[hline]Damarlarımda Türk kanı aktıkça, Ayak bastığım yerlerin Türkiye olduğunu bildikçe, Ata'mın izinde yürüdüğümü bildikçe TÜRK OLMAKLA GURUR DUYACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 ya bar sıze sorun olmayabılır ama bıze olucak ne yazık kı herkesın toplanması ıstenıyorsa bar fln olmaz ama yok ozel toplancaksanız gıdın tabı bara nıye olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 ehuehe Arkadaslar Asosyal lik konusunda bende varim ;-) gununun %90 nı nı iste ve evde pc basinda geciren biri ne kadar sosyal olabilirse bende oleyim yani bu arad yas problemi olduguna gore bar yerine cafe gibi bir yerler secmeliyiz ve ustune ustluk bukadar kisi toplanmısken hala ortada bir tarih ve yer yok herkes uygun oldugu tarihi ve gitmeyi uygun gordugu yeri yazarsa bu olayi hizlandirmis olurus (Ben Yazmiorum Cunku Benim Icin Hergun Ve Heryer Uygun)[hline]''Dünyayı büyük bir kum tepesinden görmek...ve cennetin vahşi çiçeğini... avuç içindesonsuza dek tutabilmek...sonsuzluk saatinde gizlidir.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 orası nerde?(bide ataturk te okuyorum aaa)[hline]Damarlarımda Türk kanı aktıkça, Ayak bastığım yerlerin Türkiye olduğunu bildikçe, Ata'mın izinde yürüdüğümü bildikçe TÜRK OLMAKLA GURUR DUYACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2002 justinde 18 yas yoksa gıdelım farketmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 up.. hadi buluşak[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 eger yas ortalaması koyacaksanız bar olmaz cunku paticik e takılan 15,16,17 yasında ınsanlarda var ayrım yapılmıs olur ve hos olmaz. en ıyısı bır pastane veya gece sahılde sabaha kadar muhabbet. neyse bulusursanız tanıyan tanımayan hereze selamlarımı iletiyorum.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bende bende bende varım abı PawligeR dogru soyluyor kardeslerıme ayıp olur kordonda sabah kadar otururuz ne olcak...Ordanda kantar karakoluna [Bu mesaj Llama tarafından 04 June 2003 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 :-) Dikkat edin.cirkin olaylar olsun istemeyiz.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ya bi dk şimdi anlamadıım bişey var Dantes sen izmirli olduuna emin misin? Justin dedin de Justy ye :)[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar