Artariel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 server duruyor yahu, girin arada. özendirme niyetli gemi savaşı vidyosu da bırakayım şuraya: http://vimeo.com/94945554
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 yav hala 140 150 kişi var, 200ü geçmeden tadı çıkmıyor.
hattok Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Aynen 150 kişi gördüm geçen deli ekşın dönüyordu
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Çok samimi geldi, paylaşmak istedim. Elraen said: Merhaba arkadaşlar, Bilindiği gibi sunucumuz Ultima Online Dio aylardır aktifliğini korumakta. Ne tür bir aktiflik bu ? Sunucu açık fakat içerisinde oynayan yok. Açıkçası bu maili profesyonellik kapsamında atmıyorum. Tamamen kişisel vede yetkili dostlarıma sormadan yazmaktayım. İşimi gücümü bir kenara bırakıp web sayfamızın forumlarını gezerken gene aklıma 98 yılından itibaren Ultima Online camiasında yer edinmiş bir takım sunucularda ki anılarım, yaşanmışlıklarım canlandı. Buda amaçlarımızdan birini tekrar hatırlattı. Evet arkadaşlar, hep takım içerisinde zihniyet tartışması yaşarız. Tam hevesleniriz, tam kolları sıvarız ancak bu durum 1 günü geçmez. Neden mi ? Ucunda biri mutlaka 'zihniyet' kelimesini kullanır. Hayalimizdeki ortamı veya sunucuyu yaratamayız çünkü beklenti bizim hayalimizdeki yapı,ortam veya anlayış değil. Değil mi ? Ben bunun tam tersi olduğuna hala inanmaktayım. Veya inandığımı tekrar farkettim. Bizim sunucumuz sağlam bir sunucu, bizim ekibimiz sağlam bir ekip. Sistemlerimiz has ve has. Oyun öğrenmek ve alışmak için hazır bekliyor. İnanın bir kurucu olarak benimde bilgim çok yok. Bunu da hiç bir zaman saklamadım çünkü bende bu oyunu 14 sene boyunca ''düz mantık'' veya bizim tabirimizle ''aksiyon veya sadece RP'' amaçlı oynadım. Dolu dolu yaşadım ve sunucumuzun bu doluluğu hak ettiğini düşünüyorum. Peki nedir problem ? Problemin çözümü nedir ? Çözüm basit. Ben ne oyuncu çekmek için, nede tanıtım yapmak için uğraşacağım. Ben sadece sunucumuza girip, kahvemi koyup oyun oynayacağım ve oynadıkçada sistemleri deneyip birer birer öğreneceğim. Gerekirse deliler gibi tek başıma aksiyon yapacağım. Bunu yaparkende ne sunucunun ''Online'' sayısına, nede eksikliklerini bulmaya çabalayacağım; sadece ve sadece keyfini çıkartacağım. Sadece kemik kadronun bir parçası olmayı amaçlamak istiyorum. İki gün sonra 'eh' kimsede yok demek için değil. Yoksa yok. Bir iki yakın arkadaşım bana yeter, nişanlım bana yeter :) İşte içinde yalan dolan olmadan, içinde sinsi sinsi planlar olmadan, facebooktan,skype'dan yazar gibi size yapmak istediğimi, yapacaklarmı paylaşmış oldum. Ne olursa olsun Uo Dio'nun varlığından haberdar olup, 5 dakikanızı bile ayırmış olsanız aileden sayılırsınız. Bu sunucunun kemik kadrosuna sesleniyorum; Banner'larda yer alan veya denk gelemeyip yer alamayan Uo Dio'nun ilk oyuncularına; ben yarın kendi açılışımı yapıyorum. Forumdada kendi açılışımın tarihiyle, kendi başlığımı açıyorum. Dileyen katılabilir, dileyen oynayabilir. Tek bir şartla, tek bir ricayla. Sırt sırta oynayacaksak gelin, yarın bu gün ne yapıyoruz diyeceksiniz gelin, haftaya sana savaş açıyorum! diyeceksiniz gelin. Ozaman çok eğleneceğiz.. http://uodio.com/forum/index.php?threads/kendi-a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1%C5%9F%C4%B1m-19-11-2014.126/
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 altın isteyen varsa 50m paramı dağıtıcam cove bankada
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Kapalı mı burası acaba, girmeye çalışınca client göçüyor sürekli. Forum kısmına baktım sitesinin ama en son aralık 24'te mesaj atılmış, bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 server'ı hiç kapatmadık. host değiştikçe login.uodio.com'u da oraya yönlendiriyorum, herkesin her şeyi duruyor yani panik yok.
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 adetullahtandır, bankaya gelin guildi devredeyim
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ben ödnücem buraya ya, online kalayım bari paso
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 server açık hala ha, şaka değil. yakında birinci seneyi dolduracak. ilk postlarda dediğim gibi şirketten tahsis edilen server olunca kapanma kesinti cart curt sorunları yok, e bize de masrafı yok zaten.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 sunucuda gerçek anlamıyla kimse yok, bir kaç gün girip baktım, balık tuttum, hiding, stealing, maymuncuk falan kastım, brit bank boş, şehirler (iki tanesini gezdim) boş, ya osi'ye geri dönecem ya da istaria'ya geri dönecem, oynayan birileri daha olsa çok güzel pvm olanakları olurmuş bu sunucuda, emeği geçen herkese teşekkürler
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 test serverina girmişsindir sen 50-60dan aşağı player olmuyor...
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 keşke şu yazdıkların gerçek olsa, ufak da olsa bir komünite olsaydı =D
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Bu sunucu canlansa ne güzel olurdu, Run UO olması mı oyuncuları uzaklaştırdı anlamadım. Oynadığım en kaliteli sunucuydu.
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 atsız uo ilginizi çekiyorsa Uoancorp derim. çok güzel şeyler eklemişler. Kasarım derseniz ben de kasarım.
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 ben baktım ancorpu beğendim beraber girecek kimse var mı
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Artariel said: 15 aydır açık :p Burası mı açık? Bari arada bir gireyim.
Öne çıkan mesajlar