metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: EagleEye, 22 June 2003 01:23 tarihinde demiş ki: ben 1 şişe şarap içiyorum hiç bişey olmuyor 3 bira içiyorum sarhoş oluyorumm galiba bende şarap resistance var ayrıca 3 duble rakı üzerine 1 şişe şarap içtim doğru düzgün sarhoş bile olamadım 2 bira kafası anca yaptı[hline] sadistmisin sen ya hahah neden öle bişi olur ne markaydı şarap[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 adam vulnerable to ale:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 her pasabahcede varmi bu arada metal yani dimi simdi pasabahce cam shaker fln olmasinda:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 cube die bi olay varmış %6,5 alkol varmış bira nın limonlusu gibi bişimiş galiba içen varmı onu nası bişi merak ettim[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 rakının üzerine içtiğim şarap güzel marmaraydı sanırım köpek öldüren diye geçiyor işte ondan tabi beni öldüremez :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 şu sex on the beach olayı nası bişi içinde ne var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bira ya karşı özel bi olayın var heralde senin :P gerçi bende buluom kafayı 4 taneyle fln da 1 tane şarap içsem yine bulurum kafayı heralde bi içeyim bakayım merak ettim :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: UrZa, 22 June 2003 01:54 tarihinde demiş ki: paşabahçede her türlü var. camı 50 milyon aluminium'u 20 milyardı sanırm:)[hline]Masturbation is self improvement. Bi sn ama o ney?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 nane limon kabuğu karanfil gül suyu limon suyu traşlanmış buz demirhindi suyu = osmanlı kokteyli.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Chemical, 21 June 2003 21:48 tarihinde demiş ki: Benim en çok denemeyi istediğim içki: Bi karpuz alınır delik açılır içine absolut doldurulur kaşıklanarak yenir[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . absolut pahalı kaçar içine rakı dökücen öyle yapıcan manyak oluyo şahsen denedim süper bişi tavsiye ederim yazın iyi gidio buz gibi[hline]Alayına İsyan Ölümüne Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 süper bi kokteyl var çeşme suyu ile maden suyunu karıştırıyon üstüne bi de şeker atıyon süper oluyomuş denemedim :) hadi sazan arıyoruz :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 karpuz icine votka ii fikir bu arada osmanli kokteyli kolpa kacmis biraz[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 22 June 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Xechelon, 22 June 2003 16:48 tarihinde demiş ki: karpuz icine votka ii fikir [hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 22 June 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Kesin denemek lazım çok güzel gözüküo[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 kavun içine votkayı koyup buzlua atıon donduruon sora kavunu kesion rende rende sora yiyion onu süper miş öle diolar[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 votka donuyormu? off güzel olurdu harbi yaa[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 donuomuş işte :p[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 beyler saf alkol donmaz biliyosunuz dimi? vokta gibi %40 larda alkol oranı olan seyde ev tipi buzdolaplarında donmaz.. ama donsa güzel olurdu hakketen *!hick* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 iyi be iyi ezin anasını satayım :p[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben dondururum:D[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bi kitap var bende "Dictionary of Drink" isimli :) yazarı Ned Halley diye bi adam. İlgilenenler arayabilir ama bulmanın kolay olacağını pek zannetmiyorum. Oldukça eski bi kitap... Onu aslında .pdf formatında arşivlemek lazım ama 512 sayfa kitap zaten... Bayağı uğraşmak gerekir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bendede wardi barda bi ton doküman ama elinde malzemeler olmayınca pek bi halta yaramıyor[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Hala denememis bi suru kisi ama soyliyeyim yan yana 5 tane B-52 dizip hepsini shot yapin deli bir olay. Getirirken tepesini yakiyolar zaten tekila bardaginda geliyor agirligi konusunda yorum yapmiyim :-P[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 rom olarak neyi tavisye edersiniz marka fln[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hortlatıyorum ama malum yılbaşı geliyor. evde ufakta olsa parti girişiminde bulunuyorum absolut kurant-mandrin-sek-red-vanilya-citron,bacardi,danzka,smirnoffj&b,gordon cin,baileys,çşitli şarap, ve rakı var. şarap ve rakıyı aradan çıkarıyorum kokteyl için ve varsa bildiğiniz güzel kokteyl tarifleri bekliyorum? eksik olanlarıda tamamlamaya çalışıcam bu hafta zira.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 evinin adresini versene sen =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar