HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 mini yazdığına bakma hala eşşek kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 s3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 cacodemon said: ben de kardeşim için bakıyorum. general mobile öve öve bitirilemiyor. bir yanım da bilindik markalardan şaşma diyor. var mıdır kullanan? ben kullandım. çok güzel telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bunu al http://www.ereyon.com.tr/urun/motorola-moto-g-16gb.aspx Yok özellikleri iyi değil dersen Nexus 4'e bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 general mobile discovery i 5 aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum ,eşime de aldık class 10 hafıza kartlarını taktık canavar gibi alet ips screen ve 4 çekirdek işlemcili ve çift hatlı bu fiyata başka telefon bulamazsınız,ekran kalitesi özellikle çok ama çok iyi,üstelik kaç defa düşürdüğüm halde banamısın demedi alet,samsung falan olsa çoktan zortlamıştı bi panel değiştirsen zaten gm discovery fiyatı ... şiddetle tavsiye ederim diğer telefonlara verilen para yeminle yazık... ps: hiçbir programda ve oyunda daha yavaşladığını görmedim aletin... sürekli güncellemesi de geliyor. temiz ikinci el garantisi devam eden alın telpa garanti veriyor 400 e aldık biz sıfır gibi 1 haftalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 İphone 5 var beyaz renk. Tek sorunu camı çatlak. Kenarda duruyor. 800 e veririm. (16gb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Moto G http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-moto-g/productDetails.aspx?productId=telcepmotmotog&categoryId=371946&SKU=TELCEPMOTMOTOG-S&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcepmotmotog%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dmoto%255cu0020g%26fh_refview%3dsearch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 General Mobile'la 4.ayım. Bugün şarj olmamasından kaynaklı bir problemden teknik servise gitti ve kesinlikle kullanıcı hatası değil. Fabrika Çıkışları hatası. Bir süre sonra şarj giriş yeri yalama yapıyor kalitesiz malzemeden. Bunu da bizlere itelemeye çalışıyorlar. Yemeyin. Ama bu telefonun böyle pis bi özelliği var. Ya sinir harbi vermeye ya da sonrasında 50 lira domalmaya hazır olun. Ya da samsung s4 falan şaşmayın. Bir de General Mobile da çift hat özelliğinden yararlanıp eski hattımı kullanıyorum. Microcart olmayanından. Bu şarj durumunu ne kadar etkiler ? Çünkü telefonun şarjı internet açıkken 9-9.5 saat falan dayanıyor fazla bi şey yapmasan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 600-800 lira arasında bir telefon da ben alacağım. bayan kullanacak. whatsapp olsun kamera da en azından orta halli olsun diyor. Desire 500 ve Xperia L gibi telefonlar buldum. sizin öneriniz nedir? Not: discovery ve windows phone çeşitlerini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Moto G al işte. malzeme kalitesi önemli değil diyosan GM Discovery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 moto-g, one s, desire 500. bunlardan birini al. one s biraz eski gibi ama idare eder 2-3 yıl daha sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Xperia M veya S, SP daha iyi olmaz mı ya kamerası falan SPnin? Bu motoGye hafıza kartı takılamıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 herhangi bi lumia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 La olm Lumianın browserı bok gibi, marketi yok gibi. Ne sevdalısı çıktın dandik telin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 UC browser kullaniyorum WP'da gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 500tlye her şeyi yapabileceğin malzemesi kaliteli bi smartphone almış oluyosun abi. ie kötü doğru ama fazlasını isteyene uc var, opera da çıkartacak sanırım yakında. markette de gerekli çoğu şey var yav, benim androidden sonra eksikliğini çektiğim bi şey olmadı ama hardcore milyon tane app kullanan biri değilim o ayrı. bundan sonra androide geçmem daha, ya ios alırım ya da daha iyi bi wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Yeni konu açmayayım dedim ya bi fikir alayım ben de hemen; Hatuna telefon alacam vodafone tarifem üzerinden, huawei ascend p6 (çok ucuz, 2gb ram, kaliteli camera fln) htc one (m8 olmayan bu galiba) lg g2 i4s 8gb/16gb i5c 16gb iphoneların fiyatları baya uygun aslında htc one ve g2 den ucuza geliyor. 4s in modası geçti mi geçer mi ? i5c hiç kullanmadım, dışı nasıl, sağlam mı, 5 ve 5s lere göre özellikleri çok farklı mı? az bi fikir verin hadi, gidip alacam bu akşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 huawei ascend p6 (çok ucuz, 2gb ram, kaliteli camera fln) -bunu kurcalamadım ama, alttaki ikisinin yanında buna gerek yok- htc one (m8 olmayan bu galiba) lg g2 i4s 8gb/16gb -öldü- i5c 16gb -ölmek üzere, ilk lansmanda gg olacak- geriye htc one ile lg g2 kalıyor. performans için lg, ama genel kalite olarak htc one'ı tercih ederim şahsen. nexus 5 olsa o aslında=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ayfonları eledim o zaman, eyvallah. htc one daha ucuza geliyor galiba direk onu alıp geçeyim, zaten çok teknolojiden telefondan falan anlamıyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar