Eamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 biraz önce göreve giderken bikedan dusuruldum.Sonra yanima bir gemi indi.İçinden 15-20 tane stormtrooper indi.beni düşüren quenkerlari öldürmeye başladilar.Şoktayim böle bi olay beklemiyordum çok eğlenceliydi.Sanirim böle olaylari arttirip oyunu güzelleştirecekler[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 benim elphame henüz terminalde değilken inmişti bi y-wing, içinden de çift sıra olmuş bir tabur inince terminal garantilenmiş oldu. tabi hal böyle olunca da st'ler saberın gazabından kurtulamadılar :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bi ara rebelları bastırmak için böyle aksiyonlar yapılmıştı. Bi rebel olarak cantinada beklemek çok zevkliydi. Sürekli oluyodu çünkü bu baskınlar. Bi de rebel entertainerlari feci dağıtıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 aynısı infinty de neutral zamanlarımdayken başıma gelmişti. sinir olmuştum ama exp lerim gitti diye :D görüyosunuz imparatorun ezikliğini böle kenker falan kesip göz boyamaya çalışıyo. neden rancor değil?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sufi olaya koptum :)[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Pa: Honor and Faith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ne demişler gülme komşuna gelir başına :( Az önce kasıyorum ışık hızı ile bir gemi geldi içinden 50 tane trooper indi vay be dedim adamı zorla terminale düşürüyorlarmış dedim :( Ama ben gazabıma uğratmadim belki bi ihtimalde olsa düşmemişimdir diye.[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Pa: Honor and Faith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ya bi bana gelmio bu eşşekler impin gıcığı var sanki :P[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 böle enstantanelerle karşılaşmak çok güzel, star wars ewrenini yansıtıp oyunun atmosferini daha da güzelleştiriyo. ama önceden yoktu bu olay, ya da çok nadir oluyodu da ben rastlamadım. bi sefer de ben rastlarım inşallah[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar