Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

B-R En büyük eve online capital savaşı

UtkuOzilice

Öne çıkan mesajlar

destur said:

mineral lazımsa sellektor yap ağam
bağışlayalım nulliye :)

bir kaç milyar trit 9b civarı
milyara yakın pyerit
600m kadar mexlln
29 m birim noxium

Eyw dusunmen yeter.

Bu arada 5 ay falan oldu bu islerle ilgilenmedigimden yanlis aklimda kalmis. Seri uretimde ayda bir titan cikarabilecek potansiyeldeydim.

O yuzden ben tek basima bu durumdaysam yillanmis alliancelar (nulli haric, nc. Ve pli kastediorm) cok rahat toparlayabilirler titan durumunu.

Fakat bu kayiptaki en buyuk sıkınti goonlarin moral bulmasi. Bir iki buyuk savas daha kaybetmememiz lazim yoksa ikinci bir fountain durumu soz konusu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

20 kusur gunde bir complar bitiyo, ve titani basabiliorm. Titan 45 gunde mi ne bitiyo. Titan uretimdeyken 2. Titan icin componentlar uretime konuyo ve ilk konan titanin uretimden cikmasina 20 kusur gun kala 2. Titan bpo ile 2 . Titan uretime konuyo.

Bu sekilde kabaca yeterli char, 2 titan bpo ve yeterli comp bpo ile ayda bir titan firindan cikmis oluyo.

Cok sahane ve uretimin her safhasini ayarlamaya yarayan ( kac railgun uretmek lazim, en kisa surede hazirlamak icin kac uretim slotunu railgunlara ayirmak lazim, railgunla ve eksik kalan minerallerin tasinmasi icin kac frigter yada jf turu yapmak lazim ve daha fazlasina ) cok sahane bir excel tablom var.

Scarrier uretirkende cok yardimci oldu bana :)
Sosyal ağlarda paylaş

En efektif titan uretim sekli o. Evde olsam tam sure verirdimde yanlis hatirlamiyorsam 25 gunde bir titan cikmis oluyor.

Ama 2 titan bpo, baya bi comp bpo ve uretimci charlari bu ise baglamis oluyorsun ve 7/24 sadece bu ise calisiyorlar. Ve bitanesini baska bi seyde kullanmaya kalktin mi sekteye ugruyo.
Sosyal ağlarda paylaş

DERT3 said:

reampage said:

Aluriel said:

reampage said:

zaten zor be abi titan pilotu kas koyucak yer dert getir götür dert yakıt dert yok implant tak ohooo çoğu sıkılmıştır bile isabet olmuş.

şu kaybın maddi olarak ple zarar vereceğini düşünmek için ya kutuda falan yaşıyor olmak gerek ya da bayadır oynamıyor olmak gerek

sen 60 titanın parasını vererk 1 haftada yapılabileceğini düşünüyorsun herhalde.

bir titanın yapılması 6 ay sürüyor 75 titanı kaç senede yaparlar merak ediyorum :D

umarım okumuşsundur o işle gerçekten ilgilenenlerin yazdıklarını.
demek ki neymiş? bol keseden atıp tutmuyormuşuz
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

silencer said:

GSF'e bekleriz, Titan problemimiz yok. 4S hala ayakta. :P

4S te ikinci bir turk grubunun olmasi guzel :)

Zamaninda ara ara konusuldu yer aradigimiz donemlerde 4se donsek mi diye ama onceden razordalardi simdide goondalar, o yuzden vazgectik.

4S'te veteran Türk var epey, Antar'la filan da epey sıkı fıkılar. Ben 4S'te değil, Goonwaffe'deyim.

Ayrıca, Goonların neyi kötü? :sun:
Sosyal ağlarda paylaş

silencer said:

megetege said:

silencer said:

GSF'e bekleriz, Titan problemimiz yok. 4S hala ayakta. :P

4S te ikinci bir turk grubunun olmasi guzel :)

Zamaninda ara ara konusuldu yer aradigimiz donemlerde 4se donsek mi diye ama onceden razordalardi simdide goondalar, o yuzden vazgectik.

4S'te veteran Türk var epey, Antar'la filan da epey sıkı fıkılar. Ama ben 4S'te değil, Goonwaffe'deyim.

Ah işte buna üzüldüm :). Nebulada sana hayrandık biz bize ihanet ettin :) LoL
Sosyal ağlarda paylaş

CIA kuklası olmaları ,bilmem hatırlarmısın libyada öldürülen vila rat Goonswarm'dandı http://www.gamebreaker.tv/mmorpg/eve-online-goodbye-little-bee/ ,zaten goonların eve'e doluşu ile NSA 'ın MMO lara sızmaya başladığı tarih büyük örtüşme gösteriyor

Ayrıca Goonswarm bizim Türk knight tayfasının eve online versiyonu , onlara tahammül edemeyen insanların goonları sevmemeside gayet normal.
silencer said:

Sosyal ağlarda paylaş

"ay başı geldi çattı
memurda şafak attı
nasıl geçeriz sokaktan
kasaba manava yakalanmadan

Kemik yiyor bizim ihtiyar,
dört nala gidiyor martılar.
Hani nerde tutturanlar,
5te kalıp fıttıranlar.

Deniz yüzüyor boy boy odun,