Sufi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 oha adam 4K monitörden ss koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bingildak said: http://i.imgur.com/sBMSAmj.jpg çok iyi oha freespaceim geldi şunu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 destur said: mineral lazımsa sellektor yap ağam bağışlayalım nulliye :) bir kaç milyar trit 9b civarı milyara yakın pyerit 600m kadar mexlln 29 m birim noxium Eyw dusunmen yeter. Bu arada 5 ay falan oldu bu islerle ilgilenmedigimden yanlis aklimda kalmis. Seri uretimde ayda bir titan cikarabilecek potansiyeldeydim. O yuzden ben tek basima bu durumdaysam yillanmis alliancelar (nulli haric, nc. Ve pli kastediorm) cok rahat toparlayabilirler titan durumunu. Fakat bu kayiptaki en buyuk sıkınti goonlarin moral bulmasi. Bir iki buyuk savas daha kaybetmememiz lazim yoksa ikinci bir fountain durumu soz konusu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 mete ayda 1 taneyi cikartamassin malisef, comp.lar haric 1.5 sadece titani üretmesi :) yada gizli bir taktigin falan varsa anlat ogrenelim yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 20 kusur gunde bir complar bitiyo, ve titani basabiliorm. Titan 45 gunde mi ne bitiyo. Titan uretimdeyken 2. Titan icin componentlar uretime konuyo ve ilk konan titanin uretimden cikmasina 20 kusur gun kala 2. Titan bpo ile 2 . Titan uretime konuyo. Bu sekilde kabaca yeterli char, 2 titan bpo ve yeterli comp bpo ile ayda bir titan firindan cikmis oluyo. Cok sahane ve uretimin her safhasini ayarlamaya yarayan ( kac railgun uretmek lazim, en kisa surede hazirlamak icin kac uretim slotunu railgunlara ayirmak lazim, railgunla ve eksik kalan minerallerin tasinmasi icin kac frigter yada jf turu yapmak lazim ve daha fazlasina ) cok sahane bir excel tablom var. Scarrier uretirkende cok yardimci oldu bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 En efektif titan uretim sekli o. Evde olsam tam sure verirdimde yanlis hatirlamiyorsam 25 gunde bir titan cikmis oluyor. Ama 2 titan bpo, baya bi comp bpo ve uretimci charlari bu ise baglamis oluyorsun ve 7/24 sadece bu ise calisiyorlar. Ve bitanesini baska bi seyde kullanmaya kalktin mi sekteye ugruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 DERT3 said: reampage said: Aluriel said: reampage said: zaten zor be abi titan pilotu kas koyucak yer dert getir götür dert yakıt dert yok implant tak ohooo çoğu sıkılmıştır bile isabet olmuş. şu kaybın maddi olarak ple zarar vereceğini düşünmek için ya kutuda falan yaşıyor olmak gerek ya da bayadır oynamıyor olmak gerek sen 60 titanın parasını vererk 1 haftada yapılabileceğini düşünüyorsun herhalde. bir titanın yapılması 6 ay sürüyor 75 titanı kaç senede yaparlar merak ediyorum :D umarım okumuşsundur o işle gerçekten ilgilenenlerin yazdıklarını. demek ki neymiş? bol keseden atıp tutmuyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ne loot kaçmış beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 GSF'e bekleriz, Titan problemimiz yok. 4S hala ayakta. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Sende mi silencer heey hey Uo da da bize karşıydın burda da karşısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/the-bloodbath-of-b-r5rb/ Sahane devblog olmus olayla ilgili, screenshotlar, analiz grafikleri falan...Birde anit dikiyorlar(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Herşeye rağmen orda olmak güzeldi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Son yillarda taksit taksit yaptiklari grafik updateleri meyvesini gostermis sonunda, sahane screenshotlar ya valla. Pati'den savasan herkese helal bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 silencer said: GSF'e bekleriz, Titan problemimiz yok. 4S hala ayakta. :P 4S te ikinci bir turk grubunun olmasi guzel :) Zamaninda ara ara konusuldu yer aradigimiz donemlerde 4se donsek mi diye ama onceden razordalardi simdide goondalar, o yuzden vazgectik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 megetege said: silencer said: GSF'e bekleriz, Titan problemimiz yok. 4S hala ayakta. :P 4S te ikinci bir turk grubunun olmasi guzel :) Zamaninda ara ara konusuldu yer aradigimiz donemlerde 4se donsek mi diye ama onceden razordalardi simdide goondalar, o yuzden vazgectik. 4S'te veteran Türk var epey, Antar'la filan da epey sıkı fıkılar. Ben 4S'te değil, Goonwaffe'deyim. Ayrıca, Goonların neyi kötü? :sun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 silencer said: megetege said: silencer said: GSF'e bekleriz, Titan problemimiz yok. 4S hala ayakta. :P 4S te ikinci bir turk grubunun olmasi guzel :) Zamaninda ara ara konusuldu yer aradigimiz donemlerde 4se donsek mi diye ama onceden razordalardi simdide goondalar, o yuzden vazgectik. 4S'te veteran Türk var epey, Antar'la filan da epey sıkı fıkılar. Ama ben 4S'te değil, Goonwaffe'deyim. Ayrıca, Goonların neyi kötü? :sun: Ah işte buna üzüldüm :). Nebulada sana hayrandık biz bize ihanet ettin :) LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Zorluyosun ama o silencer o silencer değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Buzx said: Zorluyosun ama o silencer o silencer değil :D Yinede bi türkün GSF de olmsaı üzücü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Götoş antar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 UtkuOzilice said: Buzx said: Zorluyosun ama o silencer o silencer değil :D Yinede bi türkün GSF de olmsaı üzücü :P gsf'de tahmin ettiğinden çok daha fazla türk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 silencer said: 4S'te veteran Türk var epey, Antar'la filan da epey sıkı fıkılar. Ben 4S'te değil, Goonwaffe'deyim. Ayrıca, Goonların neyi kötü? :sun: Oyun tarzlari ve gecmiste yaptiklari yuzunden ben girmem. Onlar kotuden ziyade bana uygun degiller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 CIA kuklası olmaları ,bilmem hatırlarmısın libyada öldürülen vila rat Goonswarm'dandı http://www.gamebreaker.tv/mmorpg/eve-online-goodbye-little-bee/ ,zaten goonların eve'e doluşu ile NSA 'ın MMO lara sızmaya başladığı tarih büyük örtüşme gösteriyor Ayrıca Goonswarm bizim Türk knight tayfasının eve online versiyonu , onlara tahammül edemeyen insanların goonları sevmemeside gayet normal. silencer said: Ayrıca, Goonların neyi kötü? :sun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 EL OH EL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 "ay başı geldi çattı memurda şafak attı nasıl geçeriz sokaktan kasaba manava yakalanmadan Kemik yiyor bizim ihtiyar, dört nala gidiyor martılar. Hani nerde tutturanlar, 5te kalıp fıttıranlar. Deniz yüzüyor boy boy odun, evde ne şeker kaldı ne de un. Denizde balık gibi yatıyor ay, şinanay yavrum şinanay. Gökte uçuyor martılar, denizde kum gibi balıklar. Bir kilo istavrite, 300 lira diyorlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar