Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 baktik The repopulation da olmuyor, yaslilari toplariz bir yere :) giris sartlari: 35 den gun almis evi, arabasi, colugu cocugu olan stabil dolgun bir maasa ve 3 den fazla kredi kartina sahip olmasi tercih sebebidir. saci yok veya tepesi acilmaya baslamis olanlara oncelik gosterilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Lol. Yok ya The Repopulation rüya oyunu olacak tüm sandbox tayfasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1mbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Exodous said: Hasan dolaylı olarak yeni alyansınızın isim babası da ben oldum. Merkez kanalının ismini ben koymuştum. Mete atlayabilir nem koymuştum diye ama inanma. Hayırlı olsun. Not: Arkadaşları örgütle. The repopulation'da devam edeceğiz alyans işlerine. the repopulation'da hardcore ruleset mi, yoksa normal serverda mı oynayacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Valla biz ölene kadar mokokocuyuz. Hardcore oynanmadan zevki olmaz o oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 tamam öteki taraftaki ally isimini de buldum; Mokoko to death!! [M2D] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kurduğunuz gün söylemiştim incoming marmite war dec diye. hayırlı olsun, mısırları hazırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 fark etmez, umrumda degil savas :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 alyans olarak bir toplantımı yapsak napıoyoruz napacağız gibi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 valla ben kurdum allyi top sizde. batuhan'a da soyledim, contenti iceridekiler yaratacak, benim yapabilecegim birsey yok :) ben tencereyi buldum, malzemeleri icine yerlestirdim, ocaga koydum :) bir zahmet atesleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hangi TS yi kullancaksınız.. gelelim de ocağı ateşleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 alliance nin acilis sayfasinda mevcut, aklimda yok simdi :) girmek isteyen butun corplara kapimiz acik, birlikten kuvvet ve content dogar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 su 51 gün trial olayını biri bana anlatsında oyuna baslayım. Baslamak icin forum üyeliğini bekledim o da oldu sabrım kaldı artık. dayanamiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 tamam beyler 21 günde olur. ama inanılmıycak derecede noobum yardım lazım çok baş ağrıtırım ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 172 m/s hızla gemimi kapsülmü olduğunu anlayamadığım bi aletle boşlukta süzülüp duruyorum, yön bile veremiyorum alete ne iş la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bütün tutorialları itinayla yapmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 uninstall et sen bence yok yakınken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 öyle hemn uniinstall yok elbet yardım edecek bi babayiğit çıkar. Bekleyelim bakalım ama gerçekten karışık bir oyun wow la alakası yok. Bisey diycem bu gemileri ucak gibi kullanamıyozmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ilk olarak yanlis basliktasin, suradan devam et sorularina!! ikincisi de tutolari bitirmeden kimse yardim edemez sana, ancak yaninda oturup gosterecek birini bulursan baska :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 "Captain Logar" said: 35 den gun almis evi, arabasi, colugu cocugu olan stabil dolgun bir maasa ve 3 den fazla kredi kartina sahip olmasi tercih sebebidir. saci yok veya tepesi acilmaya baslamis olanlara oncelik gosterilir :D Saç kısmı hariç diğer şartlar tutuyor, saçın döküleceği artık yok.Başvursam mı acaba ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kazitirsan o da kabul edilebilir, yoksa sana her baktigimizda leynn ama haksizlik bu deyip duracagiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 laptop um yandı 1 aydır surunuyorum. Yenı allıance ınız hayırlı olsun. Eve den 1 aydır uzagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viktormarkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Uzun zamandır yapılması gereken bişeydi bu. Tebrik ediyorum elimden gelen ne varsa yaparım sinsi casus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi niye kaldırdın merkezden alliance reklamını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 özel islerim dolayisi ile ally falan cok bana, baska da ilgilenmek isteyen cikmayinca askiya aldim simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar