Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 baktik The repopulation da olmuyor, yaslilari toplariz bir yere :) giris sartlari: 35 den gun almis evi, arabasi, colugu cocugu olan stabil dolgun bir maasa ve 3 den fazla kredi kartina sahip olmasi tercih sebebidir. saci yok veya tepesi acilmaya baslamis olanlara oncelik gosterilir :D
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Lol. Yok ya The Repopulation rüya oyunu olacak tüm sandbox tayfasının.
k1mbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Exodous said: Hasan dolaylı olarak yeni alyansınızın isim babası da ben oldum. Merkez kanalının ismini ben koymuştum. Mete atlayabilir nem koymuştum diye ama inanma. Hayırlı olsun. Not: Arkadaşları örgütle. The repopulation'da devam edeceğiz alyans işlerine. the repopulation'da hardcore ruleset mi, yoksa normal serverda mı oynayacaksınız?
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Valla biz ölene kadar mokokocuyuz. Hardcore oynanmadan zevki olmaz o oyunun.
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 tamam öteki taraftaki ally isimini de buldum; Mokoko to death!! [M2D]
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kurduğunuz gün söylemiştim incoming marmite war dec diye. hayırlı olsun, mısırları hazırlıyorum ben
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 fark etmez, umrumda degil savas :))
behran Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 alyans olarak bir toplantımı yapsak napıoyoruz napacağız gibi gibi..
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 valla ben kurdum allyi top sizde. batuhan'a da soyledim, contenti iceridekiler yaratacak, benim yapabilecegim birsey yok :) ben tencereyi buldum, malzemeleri icine yerlestirdim, ocaga koydum :) bir zahmet atesleyin :D
ArsMaxx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hangi TS yi kullancaksınız.. gelelim de ocağı ateşleyelim
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 alliance nin acilis sayfasinda mevcut, aklimda yok simdi :) girmek isteyen butun corplara kapimiz acik, birlikten kuvvet ve content dogar B)-
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 su 51 gün trial olayını biri bana anlatsında oyuna baslayım. Baslamak icin forum üyeliğini bekledim o da oldu sabrım kaldı artık. dayanamiyim
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 tamam beyler 21 günde olur. ama inanılmıycak derecede noobum yardım lazım çok baş ağrıtırım ona göre
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 172 m/s hızla gemimi kapsülmü olduğunu anlayamadığım bi aletle boşlukta süzülüp duruyorum, yön bile veremiyorum alete ne iş la bu
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bütün tutorialları itinayla yapmanı tavsiye ederim.
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 öyle hemn uniinstall yok elbet yardım edecek bi babayiğit çıkar. Bekleyelim bakalım ama gerçekten karışık bir oyun wow la alakası yok. Bisey diycem bu gemileri ucak gibi kullanamıyozmu
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ilk olarak yanlis basliktasin, suradan devam et sorularina!! ikincisi de tutolari bitirmeden kimse yardim edemez sana, ancak yaninda oturup gosterecek birini bulursan baska :D
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 "Captain Logar" said: 35 den gun almis evi, arabasi, colugu cocugu olan stabil dolgun bir maasa ve 3 den fazla kredi kartina sahip olmasi tercih sebebidir. saci yok veya tepesi acilmaya baslamis olanlara oncelik gosterilir :D Saç kısmı hariç diğer şartlar tutuyor, saçın döküleceği artık yok.Başvursam mı acaba ?.
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kazitirsan o da kabul edilebilir, yoksa sana her baktigimizda leynn ama haksizlik bu deyip duracagiz :D
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 laptop um yandı 1 aydır surunuyorum. Yenı allıance ınız hayırlı olsun. Eve den 1 aydır uzagım.
viktormarkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Uzun zamandır yapılması gereken bişeydi bu. Tebrik ediyorum elimden gelen ne varsa yaparım sinsi casus
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi niye kaldırdın merkezden alliance reklamını?
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 özel islerim dolayisi ile ally falan cok bana, baska da ilgilenmek isteyen cikmayinca askiya aldim simdilik.
Öne çıkan mesajlar