j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sizce ideal katip nasıl olmalı? katiplik ölen bir meslek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sanmam,çerkez katipler hala çok mehşur dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 leventte elektrikler gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 setresi uzun, eteği çamur olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 http://tr.wikipedia.org/wiki/Zab%C4%B1t_K%C3%A2tibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 üsküdarda oturmalı evet ölen bir meslek bilgisayarlar yerini aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ben hatıra olarak halen kollukları saklıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 j_bLiND said: sizce ideal katip nasıl olmalı? katiplik ölen bir meslek mi? katiplikten kastın nedir dostum? adliye katipliği ise, 3 dakikada 90 kelime yazıp mülakat sırasına girdikten sonra mülakatlarda sana sorulan cevapları doğru cevaplayarak sınavı kazanman gerekiyor. ideal katip öyle oluyor. ondan sonrası kimseyi ilgilendirmiyor. her ay maaşın hesabına yatıyor. kalem işleri başlıyor; tebligat, fezlekeler, müzekkereler, icradaysan dosya takibi açılması, duruşmalı mahkemedeysen çıkamadığın öğlen yemekleri. savcılıktaysan gece nöbetleri. vs vs vs. avukat katibi isen ağzına sıçıyorlar dostum. akşama kadar o icra takibi senin bu icra takibi benim, bu dava açma olayı senin şu dava açma olayı benim. dosyalara dilekçeler sunarsın, gününü kaçırdığın bir şey olursa sıçtın =) diğer türlü katiplik bilmiyorum ben. gayet yaşıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 tilki gibi kurnaz , puma gibi hızlı , kaplan gibi çevik olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Katibi olmalı insanın, Alabildiğine sadık, vefakar, alabildiğine zorlu ve nazenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar