Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ivit? 32 gb s. grey tam kutu içeriği + fatura başarı grup garantili= teleservice, kvk etc. kulaklık kullanıldı 1 hafta isteyen olursa onunda sıfırını yollarım sorun değil. hediye kapak buff ekran koruyucu vsde yollarım. nedir ederi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kemiksiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ederi min 2k da neden satmayı düşünüyosun 1 hafta olmuş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ne bileyim ya nakit para dönsün elimde maksat, küçük bir iş düşünüyorum vs. hani eyv baya işime yarıyor ama bilemedim işte. arada sorayım dedim. iş olayıda kesin olmadığı için, isteyen 1-2 kişi olursa en azından planlarımı gerçekleştirmek için plan yapmış(leammna) olayım dedim falan. bide bi 5s daha alabilitem var mesela 2 aya, hani satıp nakiti değerlendirip 2 ay sonra alabilirim. ihtimaller dengesi. ha bide sokaktan geçen adam 2.5 verse vermem zaten, patiden birine yarıyorsa mantığıda var biraz. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 birbirimizi kandırmayalım sokaktan geçen adam 2.5 verse direk evi arabayı verirsin adama iphonela birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Yeni aldım siyahını 2.100 tl ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ben alabilirimde, herhangi bir sorunu varmı , sarı ekran muhabbeti fln , yada kozmetik olarak düşme çizik vs yaşadımı? , birde nerden aldınız cihazı bunlar önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 vodafonedan aldım kendim personelim zaten. alır almaz buff kırılmaz ekran koruyucu + silikon kılıfını taktım düşme vsde yok zaten, sarı ekran muhabbetini duymadım hiç ama ekran sararıyorsa öyle bir durumda yok ^^ herhangi bir sıkıntısı olduğundan değil zaten saydığım sebeplerden ötürü düşünüyorum. şehir ankara gelip görebilirsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ah be ankara olması sıkıntı oldu gelip görmek isterdimde , istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 eh o zaman yatar sanırım. yinede almak istersen söyle aklımda olsun, satarsam 1 hafta içinde satıcam çünkü, hani tek bir kılcal çizik varsa 100 lira fazlasına alıcam onun sözünü veriyorum ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 para sıkıntısını çözdüm gibide satıp z1 alabilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 vatanda var ucuzlat biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 arkadaşın sattığı 32gb ama; 2400 vatan fiyatı. Fiyatlara yorum sevmem ama konu sahibi zaten yoklama yapmış; dolar kurunu göz önünde bulundurmazsak (çünkü henüz tekno piyasalarına yansımadı halen eski kurdan olan stoklar satılıyor) Ocak sonu itibari ile telefona taksit kalkacağı için büyük teknomarketler biraz daha cazip hale getirebilmek için özellikle telefon fiyatlarını aşağıya çekecektir. 2100 dür şuan ederi; sıkı pazarlık ile 2000e bırakırsa güzel fiyat ihtiyacı olan için. Bence tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Yada yukarida yazdiklarimi unut. Türkiye de yasadigimizi unutmusum. 1 subat itibariyle taksitli telefon satisi kalkti ancak ilk cinlik kliksa.com dan geldi.. Sepete ekle yazisinin altina bakmak yeterli. Birde taksit bitiyor kosun diye millete 1 ayda neler aldirdilar. Resmen bug abuse ahah. Ek olarak bayi ler isyan etmekte hakli. Haksiz rekabet ortami olusturmaya izin veriyorsun. Bayi nsl satacak. http://www.kliksa.com/urun/apple-iphone-4s-16gb-beyaz-akilli-telefon/900190218 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 iyi de senin link hem 4s, hem 16gb . 1700tl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 sıkı pazarlıklık bir durumu yok ya patiden biri istesin veririm 2kya, ama ne alayım yerine onu düşünüyorum. amaçsızca satıyorum aslında memnunumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 pontipati said: iyi de senin link hem 4s, hem 16gb . 1700tl ? Abi sorun urun veya fiyat degil ki. Adam resmen kanunda ki boslugu kullanarak abuse yapiyor. Telefonu taksitle satamiyor evet ama telefonlarinbire bir degerinde hediye cekleri olusturulmus. Sen kliksadan 1999tl lik hediye cekini 9 taksit ile aliyorsun sonra o çek ile tlf aliyorsun bolece taksitli olmus oluyor ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 sdf ona dikkat etmedim ya direkt baltalama içerikli mesaj sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 stormeagle said: pontipati said: iyi de senin link hem 4s, hem 16gb . 1700tl ? Abi sorun urun veya fiyat degil ki. Adam resmen kanunda ki boslugu kullanarak abuse yapiyor. Telefonu taksitle satamiyor evet ama telefonlarinbire bir degerinde hediye cekleri olusturulmus. Sen kliksadan 1999tl lik hediye cekini 9 taksit ile aliyorsun sonra o çek ile tlf aliyorsun bolece taksitli olmus oluyor ahhaha Daha neler neler yapacaklar :) ama uygulama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 1 haftalık ürün 1 aylık oldu lan hayat ne çabuk geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 hea öyle oldu, ama çizik yok hala, olamazda hayvan gibi ekran koruyucu + sağolsun baaldan aldığım uag var üstünde telefona ben zor dokunuyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 arkadaşlar telefon acil ihtiyaçtan dolayı 5 gün süreyle satılıktır. flappy bird yüklü isterseniz sıfırlamadanda gönderirim :) 32 gb 5s, çizik dahi yok, üzerindeki uag armorla beraber gönderilecek, vodafonedan alındı, kutu içeriği tam fakat kulaklık kullanıldı, şarj aleti falan tam, hatta pcden şarj ettim genelde başlığı kullanılmadı sayılır. ankara içi elden satış tercihimdir. 1800 TL öm yolu ile ulaşın, bence fiyat makul almak isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 alsanıza olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar