Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 haftalık 5s 32GB Space Grey / piyasa yoklama

Lectre

Öne çıkan mesajlar

ne bileyim ya nakit para dönsün elimde maksat, küçük bir iş düşünüyorum vs.

hani eyv baya işime yarıyor ama bilemedim işte.

arada sorayım dedim.

iş olayıda kesin olmadığı için, isteyen 1-2 kişi olursa en azından planlarımı gerçekleştirmek için plan yapmış(leammna) olayım dedim falan.

bide bi 5s daha alabilitem var mesela 2 aya, hani satıp nakiti değerlendirip 2 ay sonra alabilirim.

ihtimaller dengesi.

ha bide sokaktan geçen adam 2.5 verse vermem zaten, patiden birine yarıyorsa mantığıda var biraz.

öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

vodafonedan aldım kendim personelim zaten.

alır almaz buff kırılmaz ekran koruyucu + silikon kılıfını taktım düşme vsde yok zaten, sarı ekran muhabbetini duymadım hiç ama ekran sararıyorsa öyle bir durumda yok ^^

herhangi bir sıkıntısı olduğundan değil zaten saydığım sebeplerden ötürü düşünüyorum.

şehir ankara gelip görebilirsinde.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın sattığı 32gb ama; 2400 vatan fiyatı.
Fiyatlara yorum sevmem ama konu sahibi zaten yoklama yapmış; dolar kurunu göz önünde bulundurmazsak (çünkü henüz tekno piyasalarına yansımadı halen eski kurdan olan stoklar satılıyor) Ocak sonu itibari ile telefona taksit kalkacağı için büyük teknomarketler biraz daha cazip hale getirebilmek için özellikle telefon fiyatlarını aşağıya çekecektir. 2100 dür şuan ederi; sıkı pazarlık ile 2000e bırakırsa güzel fiyat ihtiyacı olan için. Bence tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

Yada yukarida yazdiklarimi unut. Türkiye de yasadigimizi unutmusum. 1 subat itibariyle taksitli telefon satisi kalkti ancak ilk cinlik kliksa.com dan geldi..

Sepete ekle yazisinin altina bakmak yeterli. Birde taksit bitiyor kosun diye millete 1 ayda neler aldirdilar.
Resmen bug abuse ahah. Ek olarak bayi ler isyan etmekte hakli. Haksiz rekabet ortami olusturmaya izin veriyorsun. Bayi nsl satacak.

http://www.kliksa.com/urun/apple-iphone-4s-16gb-beyaz-akilli-telefon/900190218
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

iyi de senin link hem 4s, hem 16gb . 1700tl ?

Abi sorun urun veya fiyat degil ki. Adam resmen kanunda ki boslugu kullanarak abuse yapiyor. Telefonu taksitle satamiyor evet ama telefonlarinbire bir degerinde hediye cekleri olusturulmus. Sen kliksadan 1999tl lik hediye cekini 9 taksit ile aliyorsun sonra o çek ile tlf aliyorsun bolece taksitli olmus oluyor ahhaha
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

pontipati said:

iyi de senin link hem 4s, hem 16gb . 1700tl ?

Abi sorun urun veya fiyat degil ki. Adam resmen kanunda ki boslugu kullanarak abuse yapiyor. Telefonu taksitle satamiyor evet ama telefonlarinbire bir degerinde hediye cekleri olusturulmus. Sen kliksadan 1999tl lik hediye cekini 9 taksit ile aliyorsun sonra o çek ile tlf aliyorsun bolece taksitli olmus oluyor ahhaha

Daha neler neler yapacaklar :) ama uygulama güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
arkadaşlar telefon acil ihtiyaçtan dolayı 5 gün süreyle satılıktır.

flappy bird yüklü isterseniz sıfırlamadanda gönderirim :)

32 gb 5s, çizik dahi yok, üzerindeki uag armorla beraber gönderilecek, vodafonedan alındı, kutu içeriği tam fakat kulaklık kullanıldı, şarj aleti falan tam, hatta pcden şarj ettim genelde başlığı kullanılmadı sayılır.

ankara içi elden satış tercihimdir.

1800 TL

öm yolu ile ulaşın, bence fiyat makul almak isteyen olursa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...