souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Bir internet sitesinden cep telefonu siparişi veren Yusuf Kurnaz'a gelen kutudan, oyuncak bir telefon ve küçük bir salatalık çıktı. Başkalarının da dolandırılmaması için davacı olduğunu belirten Kurnaz, kutudan çıkan salatalığı yedi. 900 TL az para değil. Ne ilanı görmüşte bu parayı vermiş ? http://www.sabah.com.tr/Yasam/2014/01/25/internetten-telefon-siparisi-verdi-ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Müzik dinlerken volume; %100 Annem sesi kıs dediğinde; %99 Babam sesi kıs dediğinde; %0 Dikkat ettiniz mi bilmem ama herkesin doğum günü aynı yıl içinde... Çin'de 8.6 şiddetinde deprem olmuş, bi tane bile ev yıkılmamış. Adamların depremleri bile dandik +Hocam 95 puanımı nerden kırdınız? -E-okul fotoğrafından Facebookta akrabasını engelleyen tek milletiz Merve sen ağladın mı ? + Evet , nerden anladın ? - Bıyıkların ıslanmış +Merhaba ben rapor almak istiyorum. -Şikayetiniz nedir? +Yok yazıyolar. 3 Günlük dünya dedikleri. -cuma, -cumartesi, -pazar. olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Hayatındaki insanlara başarılar dilerim kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 fenn said: Müzik dinlerken volume; %100 Annem sesi kıs dediğinde; %99 Babam sesi kıs dediğinde; %0 Dikkat ettiniz mi bilmem ama herkesin doğum günü aynı yıl içinde... Çin'de 8.6 şiddetinde deprem olmuş, bi tane bile ev yıkılmamış. Adamların depremleri bile dandik +Hocam 95 puanımı nerden kırdınız? -E-okul fotoğrafından Facebookta akrabasını engelleyen tek milletiz Merve sen ağladın mı ? + Evet , nerden anladın ? - Bıyıkların ıslanmış +Merhaba ben rapor almak istiyorum. -Şikayetiniz nedir? +Yok yazıyolar. 3 Günlük dünya dedikleri. -cuma, -cumartesi, -pazar. olsa gerek çıktısını aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 fuat akdağ mı lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar