Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Selam, Önce ubuntu kurdum alete, 2 partitiona ayırdım ( aslında 3 swapla birlikte ) ilk partition linux file sistemi ext4 mü ne, 2. de fat 32 yaptım ki win i oraya kurayım. neyse, boot cd olmadıgından ındırdıgım ıso yu flashdiske yazdım ve, naparsam yapayım, usb flashden boot ederken, hata veriyor win 7. nette, ubuntuyu silip win 7 kurun uzerıne ubuntu kurarsınız dıyorda, baştan başlamak istemiyorum onca şeye. nasıl yaparım? windowsun hatasıda şu "Windows boot manager windows failed to start for windows 7 status 0xc0000001 " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 USB neden olmuyor bilmiyorum ama Windows 7'yi fat32 uzerine kurarsan turlu turlu sorunlar yasarsin. /user'i yedekleyip, ntfs ile girip bastan baslasan daha iyi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 usb yı dıger laptopta denedım ondada sorun var. Benim normal pc deki win 7 de fat 32 uzerıne kurulu sanırım, 4 gig üzeri tekli dosya atamıodum. onun dısında bişile karşılaşmamıştım. Şimdi ki ubunutuyu kaldırmadam o fat32 yı ntfs ye cevıremem mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ubuntu üzerine windows kurduğun zaman grub menüsünü windows işlevsiz kılıyor. Tekrar liveusb veya cd ile grubu yüklemen gerekir. fat32 yerine ntfs yap yalnız tüm verilerini kaybedersin yedeklemezsen. muhtemelen windows 7 usb sorunlu şu makaleyi incelersen http://www.chip.com.tr/makale/windows-7-yi-usb-den-kurun_12496.html hızlısından bir tane usb oluşturabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 usb degılde cd den denıcem sımdı grub menusu nedır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 neyse o zaman hepsıne format atayım bastan kurayım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 allahım dfelırecem aynı meret cd dede oluyor e formata atamıyorum ben? windows neden bu kadar zor olmak zorundasın ya napıcam nası hard dıske format atıcam ubuntudan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 win 7 kuruyorsan bir daha ubuntu pek açmazsın o bakımdan formatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 win 7 cdm bozuk olabilir. ya bendeki fakir versionu, o yüzden ubuntu kullanmak zorundayım birazda. Ama ucundan köşesinden win 7 dursun. bide postgresql olsun, git ler olsun ubuntunun çok kolaylıkları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ilk partition'ın fat32 olsun. ubuntu'nun 1gb'lik yerini ayır, ilk kısımdan, tüm dosyaları kaydır, o ilk kısmı fat32 yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 cd bozulmus yenısıyle hallettım. önce unallocated space bıraktım ama şimdi orayıda ntfs yaptım. Şu anki halim : 2 driver var, 2 side ntfs ilkinde windows kurulu. ubuntuya bulaşmaya korkuyorum şu anda ( bisürü şey kurdum şimdi windoza ) ama mecbur kalıcam neticede. ubuntuyu kurarken, önceki osla beraber kardeş kardeş takıl opsiyonunu kullansam sorun çıkmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Windowsu kurduysan korkmadan ubuntuyu kurabilirsin ikinci bir bölüme. Dosya sistemini ubuntu zaten kendisi ext4 yapacaktır kolay kurulum sırasında. Grub seçeneği seçili olur başlangıçta sana sorar kardeş kardeş takılırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar