JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 7 yıllık bir laptop, birden bire ekranıyla ilgili sorun yaşamaya başlıyo, 7 yıldır sorunsuz çalışmış. Açtığın zaman normal açılıyo windows (XP) ama görüntü yok. Dikkatle baktım çok çok aşırı silik birşeyler var ekranda elime fener aldım ekrana tuttum biraz daha belirginleşti fenerle mouse u zar zor görebildim. Başta ekranı bozuldu sanıyordum ama sadece ışık tutunca görülebiliyor, aşırı silik, sönük. Hemen boşta duran lcdlerden birini bağladım, zar zor ona geçirdim ayarlardan ekranı görüntüyü aldım lcd'den. Ama ayarlardan ne kadar kurcalasam da ne kadar brightness ile cotnrast ile gamma ile oynasam da o siliklik hiç bir zaman geçmedi. Sanki böyle Brightness ayarı 100 ile 0 arası bir değerde 0.5 brightness'da çalışıyor. Mouse'u dahi görebilmek için elinde fenerle ekranın dibine girmek lazım. Sorun ne olabilir? Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 TÜPÜ BİTMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Görevini laiki ile yerine getirmis. Huzur ver artik ruhuna. Laptoplarda panele aydinlatma gucunu veren cubuk seklinde bir apart var. Adini unuttum google sorunca söler. O aparati degistirmen gerek sanirim. Ben en son degistirdigimde 300tl civariydi. Eger boyle birsey ise gunluk ihtiyaclarini rahatca karsilayacagin lenovo nun laptoplari kampanyay giriyor 699 den yeni nesin i5 li bi laptop al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ya zaten kullanılmayacak bi süre sonra da aciliyeti var bi süre daha durması lazım extra olarak. Sorunun ne olduğunu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kermit said: TÜPÜ BİTMİŞ dizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar