Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop Ekran Sorunu

JestersTear

Öne çıkan mesajlar

7 yıllık bir laptop, birden bire ekranıyla ilgili sorun yaşamaya başlıyo, 7 yıldır sorunsuz çalışmış.

Açtığın zaman normal açılıyo windows (XP) ama görüntü yok.

Dikkatle baktım çok çok aşırı silik birşeyler var ekranda elime fener aldım ekrana tuttum biraz daha belirginleşti fenerle mouse u zar zor görebildim. Başta ekranı bozuldu sanıyordum ama sadece ışık tutunca görülebiliyor, aşırı silik, sönük. Hemen boşta duran lcdlerden birini bağladım, zar zor ona geçirdim ayarlardan ekranı görüntüyü aldım lcd'den. Ama ayarlardan ne kadar kurcalasam da ne kadar brightness ile cotnrast ile gamma ile oynasam da o siliklik hiç bir zaman geçmedi.

Sanki böyle Brightness ayarı 100 ile 0 arası bir değerde 0.5 brightness'da çalışıyor. Mouse'u dahi görebilmek için elinde fenerle ekranın dibine girmek lazım.

Sorun ne olabilir? Ne yapabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

Görevini laiki ile yerine getirmis. Huzur ver artik ruhuna.

Laptoplarda panele aydinlatma gucunu veren cubuk seklinde bir apart var. Adini unuttum google sorunca söler. O aparati degistirmen gerek sanirim. Ben en son degistirdigimde 300tl civariydi. Eger boyle birsey ise gunluk ihtiyaclarini rahatca karsilayacagin lenovo nun laptoplari kampanyay giriyor 699 den yeni nesin i5 li bi laptop al gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...